Şimdi Ara

[SORU] Wissen akademi 'Web Programlama Uzmanlığı Eğitimleri' kursları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Wissen akademi Microsoft yazılım ve veritabanı kursu için sınava girdim.Birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.Makine mühendisiyim fakat işsizlik yüzünden bu meslekten soğudum ve farklı alanlara yönelmek istiyorum.Yazılımla hiç bir alakam yok aslında ama hep merak etmişimdir.Sizce bu kurs bu alanda birşeyler öğrenmeme ve iş bulmama yardımcı olur mu? Yada başka bi öneriniz var mı? Yardımınızı bekliyorum.
  • cevap verebilecek kimse yokmu??
  • 17 kasimda bende sinava girdim. Mulakatlarin ikisinide gectigim sinifa kabul edildigimi ogrendim. 20 gun once aradigimda aralik ayinda kursun baslayacagi soylenmisti fakat bu gun aradigimda ocagin sonuna ertelendigini soyledi. Yeterince bekledigimi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wissen akademinin sınavınamı girdiniz
  • Yok jonglörlük sınavına girdim kardeş. 25 ocakta başlıyormuş bu arada.
  • büyük espiri yaptın yaa
  • konuya konuşmalara bakınca sorduğun soru çok zor geldi patlattım bi espiri
  • Bugün wissen akademie mülakatına girdim. Bu 6 aylık kursu daha önce alan kişiler varsa soruları cevaplayabilir mi? Birkaç hafta aktif bir başlık olabilir şuan birçok kişi bu kurslarla ilgili araştırma yapıyor.
  • Benide bugun aradılar galiba burdakile okudukdan sonra bende vazgeçiçem gibi ama şuan giden varmı beni perşembe gunu sınav için cağırdılar
  • Wissen Akademi İşkur Java Yazılım kursu için mülakat REZALETİNİ bütün vatandaşların bilme hakkı var olduğunu düşünüyorum. 2 hafta mantık seviye tespit sınavın sonucu bekliyorsun. Sonra mülakata davet ediliyorsunuz. 1 hafta öneğitim dedikleri saçmalıkla daha da beklettiriyorlar. Öneğitimden 2 hafta sonra sizi öneğitimden eliyorlar. Ben bilgisayar mühendisi mezunuyum. Ön eğitimde verilen basit algoritmaları yapmama rağmen keyfi olarak elendim. İşkur bizi kimlerin keyfine emanet ettiğini görmeli.. Böyle eğitim mi olur.. zamanı boşuna çarçur ediyorlar...
  • Wissen Akademi ERP Sis tem uzmanlığı kursu için mülakat rezaletini ve sonrası hakkında herkesin bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum. 2 hafta mantık seviye tespit sınavın sonucu bekliyorsun. Sonra mülakata davet ediliyorsunuz. 1 hafta Ön eğitim dedikleri saçmalıkla daha da beklettiriyorlar.Sonrasında kaydım tamalandı evraklar verildi işkurdan belgeler alındı.Bu süreçtete işe girdim ve adamlara gelicem kursa diye part time anlaştım sigortamı yaptırmadım.Derse Geldim 3 gün sonra bu aslında demo eytimdi biz senin derse odaklana bileceğine inanmıyoruz diyerek kaydımı silmesi ne kadar etik sizce herkesin istanbulda evi olmaya bilir herkesin maddi durumu da olmaya bilir. Bu kadar uğraştıktan sonra çalışıyorum diye ve gerekirse işi bırakırım dedidiğim ,halde bu saçmalıkla karşılaşmam wissen akademinin nasıl bir kurum olduğuna siz karar verin.
  • Merhaba,

    Bende yarın İşkur üzerinden Ayvansaray Üniversitesi'nin Sistem ve Ağ Uzmanlığı eğitimi için genel yetenek sınavına gireceğim. Wissen Akademie için de başvurmuştum kimse geri dönüş sağlamadı. Zaten buradaki yorumları gördükten sonra orayı hiç tercih etmem. Öğrenmek istediğim bir konu var. Genel yetenek sınavında neler soruyor biraz örnek verebilecek olan var mı? Ayvansaray Üniversitesinin genel yetenek sorularını bilmeseniz de Wiseen Akademie'nin genel yetenek sorularına ilişkin bilgi alabilirsem kafamda bir fikir oluşabilir ve belki bir şeylere göz atabilirim. Strese girdim çünkü.
  • ozgur6 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Kursu şuanda alan arkadaşlar var mı? Ya da yakın zamanda almış olanlar. Ön eğitim için çağırdılar ve istanbul dışından gideceğim. Son zamanlarda gidenlerden bilgi alabilirsek çok iyi olur. Faydası ne yönde ne kadar oluyor.
  • Merhaba,
    Ben Kadıköy Smart Pro Akademide Sistem ve Ağ Uzmanlığı eğitimine başladım. Ayvansaray üniversitesinin genel yetenek sınavını geçtim. Mülakatlarda elendim. Neye göre elendim bilmiyorum. Teknik olarak sordukları tek soru format atmayı biliyor musun olmuştu. Smart Pro da bugün 4. günüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samet4153 kullanıcısına yanıt

    Meraba bana bugün Istanbul Ayvansaray Üniversitesinden dönüş yaptılar.Sinav ve mülakat hakkında yardımcı olur musunuz.Ne sorarlar ? Bu süreç zor mu vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur6 O kullanıcısına yanıt

    Merhaba bana da bugün dönüş yaptılar.Genel yetenek testi ve mülakat hakkında yardımcı olur musunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.