Şimdi Ara

soru sitilleri degisti mi. calismayi birakip yeni yayinlari bekleyeyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben matematikten baslamistim calismaya a bugun 2013 e girmis bi arkadasim abi calisma eylul ekimi bekle sistem degisti ales sorulari gibi mat ve turkce dedi.
    Ben simdi ne yapayim biraayim mi calismayi yeni sistemde benim calistigim gibi olmayacakmis ben obeb.okek e gelmistim bi kac kaynaktan sorular cozerek gidiyordum bi fikir verin sorular 2012 deki gibi olmayacakmi yani durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisans isen ufak değişklikler oldu. Önlisana ve ortaöğretim değişiklikler sizin için değil yapılan değişikliklerin nedeni akademik düzeye daha yakın olmasıymış. Önlisans ve ortaöğretime eklenmeyebilir. Kesin bir açıklama yok OSYM klavuzu açıklanınca belli olur.

arkadaşın sanki tüm soru tipleri öyle olacak diye biraz gazlamış seni, sen çalışmaya devam et o konular aynen duruyor, mantık soruları türkçeden 3 matematikten 3 olmak üzere 6 tane olarak soruldu. Diğerleri senin çalıştığın normal konulardan. Ona ne bakıyorsun gir osym sitesinde sorular aynen duruyor

Lisans için tarihede çağdaş türk ve dünya tarihi eklendi. Soru yüzdelerinde konulara göre ufak tefek değişiklikler oldu. Başka da bir değişiklik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.