Şimdi Ara

Soru Cosplay hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu adamın giydiği gömlekten istiyorum. Cosplay işiyle uğraşanlar nerden ediniyor bunları ?

• Nilüfer Sensee Karaata diye bir bayan vardı kendi kostümlerini kendi dikiyor ama başkası için yapıyor mu bilmiyorum. Ama lol türkiyede bu hızda ilerlerse bim raflarinda bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Nilüfer Sensee Karaata diye bir bayan vardı kendi kostümlerini kendi dikiyor ama başkası için yapıyor mu bilmiyorum. Ama lol türkiyede bu hızda ilerlerse bim raflarinda bulabilirsin

Sitesi bayağı karışık. Antalya'da istediğim bir terzi'de bulamam. Bakalım araştırmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Nilüfer Sensee Karaata diye bir bayan vardı kendi kostümlerini kendi dikiyor ama başkası için yapıyor mu bilmiyorum. Ama lol türkiyede bu hızda ilerlerse bim raflarinda bulabilirsin

Sitesi bayağı karışık. Antalya'da istediğim bir terzi'de bulamam. Bakalım araştırmaya devam.

Bekle bime gelsin o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Bekle bime gelsin o zaman

Yok artık.

• En hızlı yöntem iyi bir terziye diktirmek olur.Gerçi biraz tuzlu olabilir ama orası da sana kalmış.
  • Herhangi bi çin lokantasına gidersen yardımcı olurlar^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Klarnet hakkında soru
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuldan bir arkadaş bu hede ile uğraşıyordu, katarina falan yapmıştı, ama sanırım yurtdışından sipariş ediyorlardı onlar. arkadaşların da dediği gibi bence senin için en kolayı terziye diktirmek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoI3aR

Herhangi bi çin lokantasına gidersen yardımcı olurlar^^

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.