Şimdi Ara

Soru !!Cep telefonu Direk Elektrikler Çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bataryası olmayan cep telefonları (motorola MPX200) Bataryanın takıldığı yere ceryanı versek çalışırmı. yada nasıl bir devre koysak araya Bu konuda fikri olan varsa lütfen paylaşssın
    Ayrıca Şunları CEVAPLARI Denedim OLMADI
    CEVAP 1.Yeni batarya al ne uğraşıyorsun daha pahalıya gelir.Yeni batarya hem bana maliyet hemde O bataryanında birgün ömrü dolacak Ozaman yine başa döneceğiz.
    CEVAP 2. Şarj aletinin Kaplosunu kes bağla.Bataryanın takıldığı yerde 4 tane pin var.Şarj aletinin kablosunu açıp bütün versiyonları denedim olmadı.
    CEVAP 3. Sakın deneme telefonu yakarsın. :) Zaten gözden çıkarmışım ben bunu cevap alamazsan VeRCEm 220 patlatcam hepsini o olacak.

• Calismaz direk hat sebekesine bagliyorsun beyaz isigi gorursun sonra hafif yanik kokusu... Onceki pilin voltunda bir pil bul .. Onu bagla kabloyla calisir
  • Yeni batarya aldım olamadımı yani. Yoksa yeni batarya hem maliyetli hemde bir gün ömrü dolup başa döneceğin için mi almıyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni batarya almadım.Daha doğrusu almak istemiyorum.elimizdeki malzemeyle bi şeyler yapmak istiyorum.
  • Konu neden iphone bolumunde onu anlayamadim!!! 20 liraya netten satiliyor batarya cep telefonu kabloyla bagli olduktan sonra anlami ne zaten 20 lirada verilmeyecek bir rakam degil dogu bankta daha ucuza da bulursun buyuk ihtimal
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68466043&p=1#68466043

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide aklima geldi 4 pin varsa buyuk ihtimal ikisi gelis ikisi telefona guc veristir eger gucun geldigi pinleri giden pinlere baglarsan calisabilir yalniz verdigin sarj aleti pille ayni voltajda olmali buna dikkat edersen calismasi gerekir cunku telefonu sarj ederken kullanmak mumkun olu pil taksan dahi tel calisir pilin gorevi pinlerdeki enerjiyi digerine iletmek olcak yada belki switch falan vardir bataryanin bagli oldugunu anlamasi icin yapilmas mumkun bir sey istedigin bence yapilabilir bu arada 220 volt olayi farkli bir durum evimizdeki fislerde alternatif akim bulunmaktadir bu yuzden alternatif akimi alternatif akimliktan kurtarman lazim ki pil ile calisan urunleri calistirabilesin bunuda adaptorle saglarsin yani 220 voltu direkt vermeyi aklindan gecirme :D birde sarj aletinden telefona ters akim verirsen telde sigorta atma islemi olabilir oda telefonu kullanamamana sebep olur buyuk ihtimal telefonun icinde guvenlik onlemli sigorta vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakabo333 -- 12 Mart 2013; 9:46:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.