Bildirim
Soru : Ap Rün Dizilimi (Jungle a ' yardımcı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
rammus ap rune
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben cho gata felan sarilar ve kirmizilar armor buyukler ap maviler m.resist per level kullaniyorum 15 ap 21 armor 24 m.resist per level oluyo runeler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ midlink -
sealleri armor yapsan yetio qnq _____________________________ -
-
Jungle a yardımcıdan kastın blue ihtiyacı olmamak mı ap jungle icin mi sanirim 2.si
Rammusla jungle yapıyorsan tank rune almalısı sarı armor mavi m.res gerisi flat health
Ama illa ap alcaksan sarı armor mavi m.res gerisi ap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ When I pick
No one can defeat me . -
şöyle bişi diyim video izledim jungle adamın aynısı yaptım çok çabuk öldüm kendi mavimi alırken ama adam o itemle kurtu kesiyo gidip maviyide alıyo canı yarıya bile inmedi adamın hayret ettim ben bide yeni oyuncuyum pekde bilgim yok arkadaşlarımda yardım etmekten çekiniyolar bana nedense arafta kaldım _____________________________ -
sarı armor
Mavi mr per level
kırmızı magic pen / ap
Büyük ap
Böyle yaparsan klasik ap rune sayfası elde edersin ama ap runeler jungle için pek iyi değil gibi. Yani böyle bir sayfada işine en çok yarayacak sarıların armor olmasıdır diğerleri nerdeyse hiç işine yaramaz jungleda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler