Şimdi Ara

_____SONYERICSSON w705 -- ANA BAŞLIK (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.646
Cevap
1
Favori
69.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farkı yok gps hariç w715te bide vodafone yazıyor uyuz oldum
    Nintendo 3DS Friend Code: 0576-4093-6918
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest
    farkı yok gps hariç w715te bide vodafone yazıyor uyuz oldum

Ek olarak hoparlör vs. De var
  • w705 ciler ben uzun zamandır bu cihazı kullanıyorum bu cihaza ek w995-u10 aino-satio-x10 w715-g705 de kullandım-w705 aldığım zaman direkt 16gb m2 -blacklizardın light effect-ışık efectini-oynanmış aino akustik ve walkman 4.0 attım içine-80 3d oyun yükledim-birsürü uygulama yüklü,bu arada wi-fi bağlantıda hiç soru yaşamıyorum yaşıyan varsa DNS lerini değiştirsin düzelir birde opera yükleyin.

sonra merakını gidermeinz için ben kulaklık olarak orjinal sennheiser ie8 ve sony mdr-XB700 kullanıyorum her ikisindede asla son sesle dinlemiyorum çünkü çok yüksek ses veriyor. Kendi orjinal kulaklıklarıda iyi fakat benim kullandığım kulaklıklar iyi ötesi. bu aada tüm ses dosyalarımı media monkey gold kullanarak 320kbps-48hz yüksek bite çevirip ses seviyesinide iyileştiriyorum. FLAC çalsa flac yaparım ses kalitesi için.yine dışarıya az ses veriyordu onada sanırsam dışa ses veren black lizardın bir akustiğini yükledim şimdi cep telefonuma çağrı geldiğinde herkes sesten rahatsız oluyor-nerden bulursun böyle rahatsız cep telefonu deyip genelde şikayet alıyorum. Ben kamerasındanda oldukça memnunum DSLR ve satio nun 12.1mp sini kullanmış biri olarak bence bu cihazın 3.2mp auto focus olmamasına rağmen çok iyi resim ve video çekiyor en azıdan bana gelen serinin kamerası çok iyi. bariz bir built in kalite farkı var w705 ve w715 arasındaöncelikle ön ve arka malzeme kalitesi farklı en azından benim sahip olduklarımda w705 in arka kapağı peksi esnek ve yumşak artı zeminde tutuluyor w715 in arka kapağı zımparalnmış biraz daha sert bir plastik renk tonuda bunu destekliyor-w705 ön kısım ekran tarafı brushed aluminyum altı kalın plastik-w715de ise çözemedim aluminyum görünümlü boya gibiydi .ama ön kapağı sökmeden tam içeriğini bilemem belkş vodafone için ucuz üretim yapılıyor olabilir. ama şunu rahatlıkla yazabilirim sennheiser ie8 ve sony mdr XB700 ile medya oynatıclarınızı w705 varken çöpe atabilirsiniz 20saattebn fazla pil süresi daha ne olsun.
    Barış medeniyetle gelir,cahillik insan olmayı öğrenmekle gider.......if we still need protection from each other of US than when will be or how could be named human or humanity hard to be named human.

• Bu başlık altındaki yazıları okudum. Fakat bu dns ayarlarını ayarlamayı anlayamadım. Youtube videolarını izleyemiyorum, facebooktan bazı videoları açıyor, çoğunu açmıyor.Google video sayfasında hiçbir şey çıkmıyor. Bu dns ayarları telefonda wi-fi'de çıkan kullanıcı ad üzerinde seçenekler-ayarları düzenle-DNS adresi mi? Buradaki "..." yerine 4.2.2.2 yazdım,hiçbir şey farketmedi. Daha açık bir yönlendirme yapabilir misiniz?
  • dostum keşke şunu şunu yap deyince şak diye olabilseydi ama telefonun kendisinde bi gariplik war ve ne yaparsan yap sorunu tam halledemiyosun.. dns değiştiriyosun bi modemde oluyor diğerinde olmuyor, bi site açılıyor diğeri açılmıyor, bi video yükleniyor birine hiç girilmiyor, anlayacağın cihaz adamı yalama ediyor.. tel.i haziran başında almıştım ilk başlarda baya bi uğrasmıstm bu wireless ayarları için fakat artık farkettim ki cihazda wi fi olduğunu bile unutmuşm kurcalamamaktan umarım bi çözüm bulunur çünkü telefonun en önemli özelliklerinden birini kullanamıyoruz
  • wifi olayını çözen yok sanırım
  • sıfır W 705 nereden bulabilirim? yada elinde temiz satılık 2. el olan varsa msj atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laska

telefonun kendisi ile gelen uygulama&oyunları silmenin bir yolunu bilen varmı?

hocam bu sorunun cevabını bende aruyorum. bulabilirsen bana da haber ver lütfen...

Orijinalden alıntı: erdinc222

Kimsenin telefonla ilgili bir sorunu yok demekki

sorunumuz var; çözen yok. WIFI modem seçiyor dedik 50 BİN DEFA somut sonuç yok...ee millet ne yapsın....yazmaktan bıktı heralde.

Not;bazı ZYXEL modemlerde internete giriyor bazılarında girmiyor. Girmeyen bazı modemlere NOKIA E71 ile test yaptım...wifi ile giriyor. YANI sorunu büyük ihtimalle telefonda.

Yabancı forumları hala araştırıyorum...henüz bişey bulamadım...WIFI'yı sorunlu çalışan bi telefon çok sinir bozucu.

• şu kulaklık girişine uyuz oluyorum ya iyice temassızlık yapmaya başladı... nokia en dandik xpressmusic e bile 3.5mm koyarken se nin bu tip girişte ısrar etmesini anlayamıyorum
    şimdi izleyemeyiyorumm.
    elinde w705 türkcell mobil tv ayarı olan var mı..
    yazabilirmisiniz acaba..

birde youtube uygulamasını paylaşabilirmisiniz..cevaplarınızı bekliyorum

"Asya Telekomünikasyon - Mega Center c-27 Blok No:293/3 Kocatepe / Bayrampaşa"

Yok böyle bir mekan hocammm hayatımda görmedim böyle bir servis.
    Kapıdan giriyorsunuz karşınızda Yakışıklı Nurvet Abi ve Babacan Mehmet kod adlı abi:d

-Hizmet: Mükemmel
    -İşgörü: Mükemmel
    -Makara: Mükemmel

Nurvet abi tbiri caizse göçmen yakışıklısı :D kıvanç halt etmiş yanında :d
    Mehmet kod adlı türkiyeyi yöneten tipe sahip abi ise direk şu izlenim bıraktırıyor "sabaha kadar muhabbet ederim ben bu adamla"

allah zeval vermesin ama olur da telefonunuza bir zarar gelirse başka servise gitmeyin derim. en azından bu abilerle bir tanışın

Not: Bu bir reklam değildir.
    Not2: Bu bir yalakalık da değildir

Ula size helal olsunnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 4 Aralık 2010; 19:36:03 >

• Arkadaşlar W705 için tema wallpaper oyun program nereden bulabilirim ya da forumda bununla ilgili bir başlık var mıdır

Link verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.