Şimdi Ara

_____SONYERICSSON w705 -- ANA BAŞLIK (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.646
Cevap
1
Favori
66.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 7 aralık itibari ile telefonu servise yolladım asya telekoma gidicekmiş.... sorun ise tuş takımı biraz kabardımı kalktı mı desem o yüzen kızak sürtüyodu ve kaymayı zorlaştırıyodu bakalım ne olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

7 aralık itibari ile telefonu servise yolladım asya telekoma gidicekmiş.... sorun ise tuş takımı biraz kabardımı kalktı mı desem o yüzen kızak sürtüyodu ve kaymayı zorlaştırıyodu bakalım ne olucak

Wifisi çalışıyor muydu stabil olarak ?
  • wifiyle sorun yaşamadım neredeyse 6 aydır 2 -3 tane modeme bağlanamadım..... sadece ilk aldığımda otobüste bağlanamadım ve korkmuştum otobüste hiç bağlanamayacağım diye.....ama daha sonra her otobüste bağlandım inş kızağı tuş takımını güzel şekilde yaparlar
  • Telefonu yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum herhangi bir wifi problemim olmadı genel olarakda bir sıkıntı yok tek rahatsızlığım malzeme kalitesi sürgüsündeki boşluk ve şarj girişinin temazsızlık yapması çok rahatsız edici telefonu elime aldığımda pek güven vermiyor açıkcası bana bu sebebden değiştirmeyi düşünüyorum...
  • Birşey soracağım bu temaları yüklediğim halde menüdeki ikonlar neden değişmiyor? Flash tema indirdiğim halde ikonlar sabit kalıyor. bu problemimi çözersek güzel olur şimdiden teşekkür ettim
  • ya keşke bozulsa da daha iyi bi tel yollasalarbaşka konu da okudum c903ü yapamamışlar yerine w995 yollamışlar
  • Yolla zaten bozuk işte. wi-fi bağlanmıyor de ver. Yazılımsal gibi görünüyor ama düzelmiyor işte. Ben yollarım en yakın zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Yolla zaten bozuk işte. wi-fi bağlanmıyor de ver. Yazılımsal gibi görünüyor ama düzelmiyor işte. Ben yollarım en yakın zamanda.

zaten şu an serviste
  • wi-fi için mi?
  • quote:

wi-fi için mi?

yukarı da yazmıştım tuş takımının lastiğimi kabuğu mu desem kalmıştı biraz oyüzden kızak tuşların bayasını cizdi hem kızak zor kayıyo hemde tuş takımı sıyrıldı o yüzden gönderdim...
  • piyasada sıfır w705 ve w715 kalmamış galiba hiç bi yerde yok ?????????
  • quote:

quote:

wi-fi için mi?

yukarı da yazmıştım tuş takımının lastiğimi kabuğu mu desem kalmıştı biraz oyüzden kızak tuşların bayasını cizdi hem kızak zor kayıyo hemde tuş takımı sıyrıldı o yüzden gönderdim...

o zaman değişimi unut . tuş takımını değiştirip yollarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Aralık 2010; 16:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro
    quote:

quote:

wi-fi için mi?

o zaman değişimi unut . tuş takımını değiştirip yollarlar

aynen keşke wi-fi sorununuda ekleseydin en kötü ihtimalde yazılım güncellemesi gerekirdi onuda 1 kişi için yapmazlar değişim olurdu.

• gelsin biraz zaman geçsin bi de wifi ye yollarım telefon sıkıntım yok nasıl olsa uğraşsınlar
  • değişim için sormuyorum cidden bu tellerden kalmamış galiba ?????
  • quote:

değişim için sormuyorum cidden bu tellerden kalmamış galiba ?????

bende 1-2 aydır hiçbir yerde görmedim W705 ile W715'i
  • 1-2 aydır görünmüyor piyasada w705-w715 ikilisi gerçektende ..
  • soruma cevap verebilecek olan yok mu? Flash temaların menüdeki ikonlar için geçerli olabilmesi için ne yapmamız gerekiyor???
  • bekleme menüsünden menü tuşuna bas seçenekler kısmında var ayarı.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.