Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
61
Favori
257.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan cihaz elimde beyler benim cihaz 15w41 inci hafta üretimi rev1 cihazda ısınma kim var diyorsa kesinlikle yalan yok öyle birşey sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım .
  • salvatore18 kullanıcısına yanıt
    Ben de aldim bu aksam cihazi ama guncellerken isindi bnmki. Tabi cok degil ama arka tarafi isiniyordu bariz abarti degil ama isindigini hissedebiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon alma arefesindeyim. M5 mi dersiniz ? Z3 Compact mı ?
  • thuthq T kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle yorumlarda ki gibi yok yanıyor yok alev topu sakın almayın bildiğin ateş bu gibi bir ısınma yaşamadım şuan güncellemeler bitti cihaz buz gibi sadece güncellerken hafif bir ılıklık oldu sadece o z1 den geçtim ben z1 gerçekten değiştirdiğimi hissettim yani ekranı olsun stereo hoparlörü olsun gerçekten iyi.

Hayırlı olsun hocam sizede bu arada.
  • Saolasın. boyut olarak, performans olarak memnunum şimdilik. S3ten gecis yaptım ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Hocam öyle yorumlarda ki gibi yok yanıyor yok alev topu sakın almayın bildiğin ateş bu gibi bir ısınma yaşamadım şuan güncellemeler bitti cihaz buz gibi sadece güncellerken hafif bir ılıklık oldu sadece o z1 den geçtim ben z1 gerçekten değiştirdiğimi hissettim yani ekranı olsun stereo hoparlörü olsun gerçekten iyi.

Bir zahmet ısınmasın zaten hayvan gibi kalın hatta baya kalın bir telefon.İlk eline alan benim gibi düşünmüştür ne kadarda kalın bir telefon diye.Birde malzeme kalitesi gerçekten düşmüş.

Aradaki fark muazzam hem bu kadar kalın telefon yap hemde batarya performansı z3 cden daha kötü olsun

★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★

Cihaz gerçekten çok kalın.

Benim istediğim cihaz

820 işlemci kullansın
    ekran büyüsün 4.8 olsun ama çerçeveler kısalsın.
    3000mah batarya
    fullhd ekran
    En az 3gb ram
    Artık hakkını veren bir kamera
    Artık iyi bir kulaklık çıkışı
    Kalınlığı en fazla z3 comcapt seviyesi

Kalınlık işi 820 ile z3 cden bile ince olabilir.Çok daha az ısınan bir soc 820.Sony çift soğutmalı sistemden tekrar tek soğutmalı sisteme geçip daha ince telefon yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Kasım 2015; 0:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Bir zahmet ısınmasın zaten hayvan gibi kalın hatta baya kalın bir telefon.İlk eline alan benim gibi düşünmüştür ne kadarda kalın bir telefon diye.Birde malzeme kalitesi gerçekten düşmüş.

Aradaki fark muazzam hem bu kadar kalın telefon yap hemde batarya performansı z3 cden daha kötü olsun

★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★

Cihaz gerçekten çok kalın.

Benim istediğim cihaz

820 işlemci kullansın
    ekran büyüsün 4.8 olsun ama çerçeveler kısalsın.
    3000mah batarya
    fullhd ekran
    En az 3gb ram
    Artık hakkını veren bir kamera
    Artık iyi bir kulaklık çıkışı
    Kalınlığı en fazla z3 comcapt seviyesi

Kalınlık işi 820 ile z3 cden bile ince olabilir.Çok daha az ısınan bir soc 820.Sony çift soğutmalı sistemden tekrar tek soğutmalı sisteme geçip daha ince telefon yapacaktır.

Hocam hayvan gibi kalın diyorsun, LG g4 ve htc m9 kaç mm yazarmisin.

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Bana açıkçası kalın gelmedi z1den geçtim o 8.2mm di bu 8.9mm yanlış bilmiyorsam. Ayrıca bence telefon dediğiniz elle avuca oturacak şahsen benim için kalın değil.

• Millet takoz gibi iphone 4 leri kullaniyor da kalin demiyor. Siz ise abartmissiniz. Z5C selefine gore cok daha guzel bence. Hele siyahi yaniyor resmen

• http://urun.n11.com/cep-telefonu/sony-xperia-z5-compact-cep-telefonu-P83229023?rf=one-cikanlar

100 tl anında indirim + 111 para puana karta yükleniyor 1624 liraya geliyor. tekno marketlere 400 lira fazladan vermeyin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu/sony-xperia-z5-compact-e5803-32gb-sony-eurasia-garantilidir-P84419290

burada 1587 liraya geliyor.. yıl sonu yaklaştıkca heyecan ve rekabet artıyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar

Log sitesinde yeni xperialar için kamera güncellemesi geliyormuş.

Denilene göre performansı artıyormuş kameranın.

http://www.log.com.tr/sony-xperia-z5lere-yepyeni-kamera-arayuzu/
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    kamera 2.0.0 yayınlandı arayüz güzelleşti açılış süresi kısaldı ama noise ya da blur ile ilgili sorunları çözen bi güncelleme değil.
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    kombin nasıl yaptınız?
    1804 lira siyah 100 lira anında indirim 1704 oluyor
  • vercer2005 V kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/sony-xperia-z5-compact-e5803-32gb-sony-eurasia-garantilidir-P84419290

1693'e geliyor bu linkteki ürün anında indirim ile
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    siyahı seç hocam fiyat yenilenecek, sarı model o şekilde.
    zaten 20 lira fark etmez çok
  • Yeni kamera arayüzü şahane olmuş sade ve gayet stabil
    ★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★★SONY XPERIA™ Z5  COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★

• gece çekimi fotoğraflarınızı görmek isteriz arkadaşlar manuel mod otomatik mod vs şeklimnde gece karanlıkta ama özellikle
  • z3c alacakken bunun çıkacak sesleri yükselmişti almamıştım.Arkadaşlar birkaç sorum olacak deneyenlere;
    1-Şarj konusu : z3c'ın z5c'den daha iyi performans verdiğini söylemiş bir arkadaş başka kullanan arkadaşların yorumarları neler acaba?
    2-Araştırırken z5c'de müzik hem normal çıkışın güçlendiğini hem de çok kaliteli bir kulaklıkla gelip çok iyi bir deneyim sunduğıu söylenir yorumlarınız neler?
    3-z3c de çok bahsedilen bir kamera da pembeleşme sorunu vardı. Z5c de bu sorun devam ediyor mu ve kamera kalitesini beğeniyor musunuz?
  • masteyen kullanıcısına yanıt
    1. Daha dün aldım o yüzden net birşey diyemem malesef

2. Müzik kalitesi bence süper müzik konusunda pek bilgili sayılmam ama önce ki kullandığım z1 e göre stereo hoparlör ve ses kalitesi cidden iyi kulaklık olarak içinden MH750 model kulaklık çıkıyor. Bende orta düzeyde bir kulaklık ama kesinlikle kötü değil.

3. Pembeleşime falan görmedim kırmızılar gayet kırmızı renkler olması gerektiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvatore18 -- 18 Kasım 2015; 17:00:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.