Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
61
Favori
257.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar z3c ile kiyaslamak icin gsmarena.com sayfasina bakabilirsiniz. Ordaki verilerde z3c nin pil omru 101saat, z5c nin ise 86 saat. Yenisinin rami yuksek, islemcisi daha hizli, ekrani daha kaliteli. Ee haliyle bataryasi bu sartlarda daha cabuk bitecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar.

Telefonu alacaka veya alan arkadaşlara bir sorum olacak.

Ben telefonun siyah rengini almayı planlıyorum ancak beyaz rengi de hoşuma gidiyor. Kasanın beyaz olmasından dolayı ekran kapalıkken siyah ekran ve sensör, kamera bölümü çok göze çarpıyor.

Ayrıca sarı renk alan arkadaşlar, telefonun rengi nasıl. Sizce telefon en iyi hangi renkte güzel duruyor.
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    n11den almayı düşünüyorum. daha önce n11 den alışveriş yapmamıştım hiç. nasıl güvenilir midir? garanti vs...
  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Ben siyah kullanıyorum hocam sizin dediğiniz gibi sensör ve kamera nın siyah olması göze batması yüzünden siyah tercih ettim. Beyaz evet hoş ama siyah nasıl desem tam siyah değil carbon rengi gibi

• salvatore18 kullanıcısına yanıt
    nereden aldınız telefonu?
  • Aldık bizde haydi hayırlısı gelince tüm sorularınıza cevap vermeye çalışırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoRoZiSTaN H kullanıcısına yanıt
    Sony center.

• arkadaşlar z5 compact mı m5 mi kararsız kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

arkadaşlar z5 compact mı m5 mi kararsız kaldım..

Küçük ekran sorun değilse Z5 Compact tabi ki

• Gittigidiyor dan z5 compact almak istiyorum sizce hata mi yaparim mediamarkt de 2000 lira olan telefon gittigidiyorda 1765 lira. Daha once gittigidiyordan telefon almis birisi beni bilgilendirebilir mi. Satici bu genel olrak basarili bir satici. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z5-compact-e5803tr-sony-eurasia-194849847

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim06cabn

Gittigidiyor dan z5 compact almak istiyorum sizce hata mi yaparim mediamarkt de 2000 lira olan telefon gittigidiyorda 1765 lira. Daha once gittigidiyordan telefon almis birisi beni bilgilendirebilir mi. Satici bu genel olrak basarili bir satici. http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-z5-compact-e5803tr-sony-eurasia-194849847

satıcı güvenilir.. daha önce telefon aldım kapalı kutu olarak gönderiyor.. boş yere fazla para vermeyin..

• dimsum kullanıcısına yanıt
    Garantisi türkiye distribütörü olmamasindan korkuyorum satici ile konustum türkiye distribütörü var dedi o yinede internetten alisverise alisamadim bu kadar yuksek fiyatli alisveris ilk defa yapacagim

• Selim06cabn S kullanıcısına yanıt
    benim tüm alışverişlerim internet bişey olmaz forumda alanlarda var bu satıcıdan telefon sony garantili..
  • Sagollasin

• z5c n11 indirimiyle 1690 lira + 111 para puana kadar dusmus.cok iyi fiyat bence.

http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=z5+compact&srt=PRICE_LOW
  • kliksadan alıcaktım.hediye cekimde vardı..telefonu sepete ekledim tam alıcam siteden kalktı ürün. şimdi inat ettim 1500 seviyesine gelene kadar almıyacam telefonu.olmadı ıkıncı el alırım artık
  • Arkadaşlar parmak izi sensörü bazen okuyor bazen okumuyor, benim cihazdami problem var acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

benim tüm alışverişlerim internet bişey olmaz forumda alanlarda var bu satıcıdan telefon sony garantili..

Sony Türkiye garantili cihazların teknik servisi hangi firma, teleservis dışında mesela kvk ya ürün gonderebilirmiyiz. Benim z3 compact in arka cami kırıldı, zaten ücretli yaptiricam, teleservisle uğraşmak istemiyorum.

• telefon elime 17sinde gecti sarj ettim ve salı aksam 6da telefonu actım, wifi ile gerekli guncelemeleri yaptım, 7-8 tane uygulama indirdim, kamerayla oynadım cekim vs yaptım. 19u bgn sabah 07:30da sarjım yuzde 52 idi:) wifi ı kapamadım hic, surekli acık fakat telefonda simcard takılı degil. Bence sarj konusunda sıkıntı yasatmayacak bize.
  • arkadaşlar z5 almaya karar verdim, hatta sipariş ettim net üzerinden.. beni kuşkulandıran kısım evkurdan sipariş vermem oluyor.. 10 taksit kredi kartsız peşin fiyatına oldugu için beni cezbetti ama diyorumki bunlar elde kalan ürünleri yollamasınlar.. işte rw 3 gibi...

mesela enuygun.coda 2200 idi fiyatı sonycenterdeki yetkiliye böyle böyle dedim niye senden alayım ki dedim.. o fiyata satamıyacaklarını fılan söyledi bana birşey vardır onda fılan dedı... acaba yurtdısında iade edilen ürünleri resetleyip burada mı satıyorlar... ayıplı ürünleri... evkurda böylemidir... bilmiyorum.. cok teknolojiden anlamadıgım ıcınde bu yolladıkları telefon da kusur varsa ben cok gec anlarım iş işten geçmiş olur.. bu konulardan anlıyan varsa benı bı rahatlatsın :) saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.