Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
61
Favori
257.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce z5c mı yoksa galaxy s6 mı tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar sizce z5c mı yoksa galaxy s6 mı tercih etmeliyim?

Z5 compact forumunda kimse s6 onermez.. Onerecegimiz telefon s6 olsa bizler z5 compact almazdik. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tümünü süper otomatik modda çektim.
  • Selam arkadaşlar bende ~bir haftadır telefonu kullanıyorum hiç bir sorun sıkıntı yok evet benimde kamera dan beklentim daha fazlaydı ama sorun değil bugün kameranın yeni versiyonu yayınlandı ama kıyaslama yapmadım henüz. parmak izi sensörü sorusuz çalışıyor hatta parmakları terleyen birisi olarak algılamaması gibi bi durum henüz yaşamadım. bir arkadaşda arka kısımın plastik olduğunu düşünmüş ama cam. yine cihazı almak isteyip tüm özelliklerini detaylı görmek isteyenlerhttp://dl-developer.sonymobile.com/documentation/whitepapers/Xperia_Z5_Compact_E5803_E5823_WP_2.pdf linkteki pdf ten herşeyini öğrenebilirler.

• Merhaba arkadaşlar.

3 yıldır xperia p kullanıyorum, artık telefonu yenilemenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Düşündüğüm modellerden biri de z5 compact. Gerçi z5 compact çıkalı daha çok olmadı ama telefondan genel anlamda memnun musunuz, tavsiye eder misiniz ? Xperia P'de bazen donma ve kasma sorunları yaşıyorum, stabilite olarak z5 compact'ın bir sorunu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgotten -- 16 Kasım 2015; 16:09:04 >
  • Arkadaşlar z5c yi düşünüyordum bugün sony bayisinde inceledim bana küçük geldi ekran sanki 4.6 inç ten küçük gibi geldi , izlediğim tüm inceleme videolarından daha küçüktü , ayrıca çok ta kalın geldi beklentim daha ince ve biraz daha büyük ekrandı , şimdi bana z5 bak ozaman demeyin oda çok büyük geldi şu teli 1 mm inceltip 4.8 inç ekran yapsalarmış tadından yenmezmiş.
    Kesin kararlıydım z5c de ama kafam karıştı

• Sby. S kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj aleti yani Quick Charger UCH10 model şarj aleti avrupa da da aksesuar olarak satılıyor kutu içeriğinde çıkmıyor. Orada yanlış bir bilgi paylaşımı var. Kutu içeriğinden çıkan şarj aleti hızlı şarj ediyor ama Quick Charger UCH10 model olan şarj aleti çok çok daha hızlı şarj ediyor. Kutu içeriğinde şarj aletide hızlı şarj özelliğine sahip.
  • Siyah z5compact la aranıza katıldım hayırlısı ile beyler z1 den sonra değiştirdiğime sanırım değecek yarın elime ulaşınca görüşlerimi yazarım. Beyazda çok güzeldi fakat ön tarafta ki sensörlerin siyah olması göze çok batıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmkosse

Hızlı şarj aleti yani Quick Charger UCH10 model şarj aleti avrupa da da aksesuar olarak satılıyor kutu içeriğinde çıkmıyor. Orada yanlış bir bilgi paylaşımı var. Kutu içeriğinden çıkan şarj aleti hızlı şarj ediyor ama Quick Charger UCH10 model olan şarj aleti çok çok daha hızlı şarj ediyor. Kutu içeriğinde şarj aletide hızlı şarj özelliğine sahip.

Anlamadığım şey z5 compact hızlı şarjı destekliyor fakat z5 desteklemiyomus.. Neden acaba, aynı işlemci halbuki.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

Arkadaşlar z5c yi düşünüyordum bugün sony bayisinde inceledim bana küçük geldi ekran sanki 4.6 inç ten küçük gibi geldi , izlediğim tüm inceleme videolarından daha küçüktü , ayrıca çok ta kalın geldi beklentim daha ince ve biraz daha büyük ekrandı , şimdi bana z5 bak ozaman demeyin oda çok büyük geldi şu teli 1 mm inceltip 4.8 inç ekran yapsalarmış tadından yenmezmiş.

5.5 inç bile alsan göz bir zaman sonra alışıyor.

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Z5 in tr kutusundan çıkan adaptörü hızlı şarj ile uyumlu değil belki ondandır

• Arkadaşlar istanbul bilişimden aldığınız telefonların içinden mcsd kart çıkıyor mu? eğer çıkmıyorsa önce 64gb sağlam bir hafıza kartı alayım.
  • Arkadaşlar, dün itibari ile EVKUR'dan peşin fiyatına 10 taksitle (199 x 10 TL) Xperia Z5 Compact sözleşmesini imzalamış bulunmaktayım. Telefon henüz elime geçmedi ama bir aksilik olmazsa 3 gün içinde kavuşacağım. Vatana, millete hayırlı olsun :)
  • Selamlar herkese. Ben de bu ürünü ay sonuna kadar almayı planlıyorum da, forumu gezerken rev1 rev2 muhabbeti gördüm. Anlayamadım internete de bakındım biraz bulamadım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondraGöçmeni

Z5 in tr kutusundan çıkan adaptörü hızlı şarj ile uyumlu değil belki ondandır

Z5 compactta da hızlı şarj adaptörü yok, 1,5 mA lik adaptör var, hızlı şarj adaptörleri 2,7 mA civarı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar z5 ile z5 compact arasında kalmış durumdayım.

film vs izleyen tlefon ve pc den ders calısan, oyun oynayan biriyim. ama z5 büyük gibi geliyor daha önce böyle bir telefon

kullanmadım. yanı taşıması ve kullanması zor olacak gibi geldiği için z5 compact cok ideal boyutlarda olarak daha bir

cezbediyor. ama sonra ekran cok mu kucuk kacar oyun oynayıp film izleyemem mi diyorum. değerli önerilerinizi

dinlemekteyim saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop12345

Arkadaşlar z5 ile z5 compact arasında kalmış durumdayım.

film vs izleyen tlefon ve pc den ders calısan, oyun oynayan biriyim. ama z5 büyük gibi geliyor daha önce böyle bir telefon

kullanmadım. yanı taşıması ve kullanması zor olacak gibi geldiği için z5 compact cok ideal boyutlarda olarak daha bir

cezbediyor. ama sonra ekran cok mu kucuk kacar oyun oynayıp film izleyemem mi diyorum. değerli önerilerinizi

Hocam şuanda Z1 kullanmaktayım Z5 ile aşağı yukarı aynı boyutlarda biraz daha kalın bi cihaz hatta. Alışınca sorun olmuyor pek fazla bazen taşıma konusunda sorun oluştursa da dediğim gibi Alışınca dert olmuyo. Çoklu ortam içeriklerinde büyük ekranlar her zaman daha iyi bi deneyim sunarlar daha zevklidir yani. Bende Compact modeline geçmeyi düşünüyorum bende sizin gibi küçük boyutlu telefon istiyorum ama 5 inç civarında bi telefon günlük taşıma konusunda çok sorun çıkartmıyor hocam tabi bu değiğim 5.5 inç boyutlarına kadar geçerli. Yine de tercih Sizin hocam. Çevrenizde benzer boyutlarda cihazlar kullananlara da danışmayı deneyin derim ben iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhcobanı -- 17 Kasım 2015; 15:05:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hop12345

Arkadaşlar z5 ile z5 compact arasında kalmış durumdayım.

Sık araba kullanan,
    elinde çanta, poşet vs. çok taşıyan,
    çarşı pazara çok giden,
    mutfakla haşır neşir olan,
    dar pantolon seven,
    kumaş pantolon giymeyen,
    omuz çantası kullanmayan

yukardakilerden en az ikisi geçerli olan ERKEKLER için büyük ekran telefonlar biraz sıkıntı oluşturabilir.
    Tek elde kullanım atlanmaması gereken bir husus çünkü.

Karar verebilmeniz için biraz açılım yapayım istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

Arkadaşlar z5c yi düşünüyordum bugün sony bayisinde inceledim bana küçük geldi ekran sanki 4.6 inç ten küçük gibi geldi , izlediğim tüm inceleme videolarından daha küçüktü , ayrıca çok ta kalın geldi beklentim daha ince ve biraz daha büyük ekrandı , şimdi bana z5 bak ozaman demeyin oda çok büyük geldi şu teli 1 mm inceltip 4.8 inç ekran yapsalarmış tadından yenmezmiş.

5.5 inç bile alsan göz bir zaman sonra alışıyor.

hocam ekran büyük değil de kasa biraz büyük yani ekran kasa oranı düşük kuzenim de LG G2 var telefonun nerdeyse tamamı ekran , hiç fazla boşluk yok yeni model telfonları gördükçe gidip G2 alasım geliyor.
    Tasarım olarak Z5C ye bayıldım çok güzel.
    Sanırım Meizu Pro 5 Mini yi bekliyeceğim inşallah Türkiye'ye gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: jemalskywalker

Selamlar herkese. Ben de bu ürünü ay sonuna kadar almayı planlıyorum da, forumu gezerken rev1 rev2 muhabbeti gördüm. Anlayamadım internete de bakındım biraz bulamadım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
    Selam, bildiğim kadarı ile paketlenme ya da montaj tarihi gibi bir şey yani donanımsal bir revizyon söz konusu değil. zaten öyle olsaydı bunu başka bir yerlerde de görmemiz gerekirdi diye düşünüyorum. Merak edenler için rev no sunu sadece kutu üzerindeki barkodun yanından okuya bilirsiniz. Benim cihaz;

z5c graphite black rev1

farklı renk ve aynı rev varmı dır bilmiyorum. Diğer cihaz sahipleride kendi renk ve rev lerini paylaşırsa bu soruyu çözebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.