Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
136
Favori
718.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa2367

Hocam sony nin arayüzü kullandıkça şişmediği için donma kasma sıkıntısı olmuyor.Zaten son dönem telefonlarını zorlayacak yüksek grafikli oyunlar olmadığından oyunlarda akıyor cihazlarda.Uzun süreler kullanılacak,arayüzü kasmayacak telefonları sony ve htc yapıyor.

Hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Ben Sony'nin telefonlarını çok beğeniyorum.Bence yeterli ilgiyi görmediler.Neden acaba?O kadar kalite telefon varken başka birşey alıyor insanlar şaşırıyorum.Başka telefon alanları eleştiriyorum ama ben de LG aldım Sony almadım.Keşke sony alsaymışım diyorum.

Hocam 20 Nisanda Xperia Z4 tanıtılacak falan diyorlardı.Doğru mudur acaba?
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Banada gelen giden yok:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun şurasında 3 gün kalmış hocam ve ortada dahaca bir şey yok.Bugün parmak izi okuyucusu olacakmış gibisinden haberler gördüm fakat 20 sinde tanıtım olacağını sanmıyorum.Bende büyük bir merakla z4 ü bekliyorum çünkü . Bu arada neden satmıyor,ilgi görmüyor diye sormuşsunuz; cevabı basit hocam,samsung çok iyi reklam yapabiliyor e haliyle insanlarda bildiği markayı alıyor. Gün gelir devran döner inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: selool

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Lolipoptan sonra walkman çalışmıyor gerekn herşeyi yaptım ama olmuyor SD kartı da görmüyor sanırım ...

Gereken herşey derken wipe uyguladınızmı yani güncelleme sonrası kalıntıları temizlemezseniz bu tür problemler yaşayabilirsiniz.
    Olmazsa flashtool ile yeniden güncelleyin problem kalmıyacaktır

Yani ?
    Tam anlamadım ne yapmam gerekiyor .Sizin gibi çok bilgim yok wipe falan.Ön belleği temizle dediler kaldır tekrar yükle dediler öyle

İlk sayfdaki wipe cache partition videosunu izle ve uygula, bu kadar.

farklı bir konu açtım oraya kimse yazmadı ama acaba bir fikriniz var mı ?
    telefonla konuşurken sensör işlemiyor sanırım
    yok teli bekletmeye alıyor ya kapatıyor
    farklı programlara giriyor
    tuş kilidi yapıp öyle konuşayım diyorum yine aynısı oluyor
    telefonu aldığımdan beri böyle... kırılmaz camı çıkardım öyle de denedim yine aynı...
    ve şarj yuvasının kapağı da iyi kapanmıyor hep açık gibi ...

O zaman vakit kaybetmeden servise göster bence.

• Arkadaşlar lütfen kavga etmeyelim artık, her firmanın yanlışları var, kim ne almak istiyorsa gitsin onu alsın. Kimse kimseye laf söylemesin, kimse kırılmasın. Düzgünce bilgi alışverişinde bulunalım.
  • Sony 5.1 çalışmalarına devam ediyor

2015-04-17: AOSP Lollipop binaries for Android 5.1 update, including firmware update and binary files clean-up.

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

Bahtsız bedevi styla takılıyorsunuz demek z3 ile en büyük hatayı yapmışsınız tarlada size denk gelecek mayın sayısı çok fazla sony de.

Bu ne seviyesizlik yahu!

Valla hocam aynı seviyesizlikler kısa süre öncesine kadar note 4 forumunda da vardı. Hatta gürol abi de tiksinip geçmişti bu cihaza. Valla anlamakta güçlük çekiyorum bazen insanları ne yapmaya çalışıyorlar diye.

• Teknolojioku
    Xperia Z4 cephesinde yeni gelişmeler: Yekpare metal kasa ve parmak izi sensörü
    http://m.teknolojioku.com/haber/xperia-z4-cephesinde-yeni-gelismeler-yekpare-metal-kasa-ve-parmak-izi-sensoru-27396.html

• arkadaşlar bugun s6 edge inceledim detaylı şekilde cihaz cok şık cok akıcı ekranı gayet güzel fakat kasa açıklığı z3den daha cok şekilde telefonun içini göstercek şekilde alt kısmında vardı vede sağ sol kısımlardaki kıvrımların 1 2 mm lik kısmını dokunmatığı algılamıyordu bence z3 piyasada ki en basit hatasız telefonlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Bahtsız bedevi styla takılıyorsunuz demek z3 ile en büyük hatayı yapmışsınız tarlada size denk gelecek mayın sayısı çok fazla sony de.

Bu ne seviyesizlik yahu!

Valla hocam aynı seviyesizlikler kısa süre öncesine kadar note 4 forumunda da vardı. Hatta gürol abi de tiksinip geçmişti bu cihaza. Valla anlamakta güçlük çekiyorum bazen insanları ne yapmaya çalışıyorlar diye.

Bazı insanlar kullandığı ürün en iyisi olduğunu sanıp savunup diğer markalara fanatikçe laf atmaları sonucu çıkıyor. Her konuda var ps4-xbox atışması, Apple -android telefon gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alone63

Mrb arkadaşlar benim z3 te rehberi acıyorum kayıt durduruldu yazıyor.bazen yazılım güncelleme durduruldu yazıyor. Mhs diye birşey cıkıyor ekrana oda durduruldu yazıyor.bu aralar cok sıklastı.ne yapmam gerek fikri olan varmı

Bir wipe cache yapmayı dene istersen.
    iLuvTradingyoutube
    ALL XPERA Zs: How to Wipe Cache Partition--- Z1, Z2, Z3
    https://www.youtube.com/watch?v=rQCE76-twIM

• Note 4 forumunda da Lolipop kasıyor diyorlar hem de kendi kullanıcıları diyor bunu millet hâlâ gelmiş Z3'e laf atma peşinde HTC ve Sony kalitesi hiçbir Androidde yoktur arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

Note 4 forumunda da Lolipop kasıyor diyorlar hem de kendi kullanıcıları diyor bunu millet hâlâ gelmiş Z3'e laf atma peşinde HTC ve Sony kalitesi hiçbir Androidde yoktur arkadaşlar.

Htc ve sony kaliteli değil biri metal biride cam kullandığı için kaliteli olduğunu sanan bir topluluk var ve bu topluluk başkalarınıda yanlış yönlendiriyor.
  • telefonun sony olduğunu gören bazı insanlar neden samsung almadın diyor adamlar reklamı sağlam yapıyor
  • Sony reklam işini düzgün yapmalı

• hocam siz bu konuyu karıştırmaya felan mı geldiniz ,ne bu üç-beş mesajdır alaycı konuşmalar.
  • quote:

quote:

Note 4 forumunda da Lolipop kasıyor diyorlar hem de kendi kullanıcıları diyor bunu millet hâlâ gelmiş Z3'e laf atma peşinde HTC ve Sony kalitesi hiçbir Androidde yoktur arkadaşlar.

Htc ve sony kaliteli değil biri metal biride cam kullandığı için kaliteli olduğunu sanan bir topluluk var ve bu topluluk başkalarınıda yanlış yönlendiriyor.

Yapma yavvvv :D
  • quote:

quote:

HTC'nin sense arayüzü Android'in en stabil ve en iyi arayüzüdür.Malzeme kalitesi aynı şekilde en iyisidir geri kalan şeyler tartışılabilir.

Sony'nin arayüzü de HTC'den sonra en iyi performansı sunan arayüzdür malzeme kalitesi ayrı bir şey ama S6 hariç bütün Samsungların malzeme kalitesi piyasanın en kötülerinin yanında yer alır LG de aynı şekilde.

Samsung'un sevdiğim bir yanı var kamerası ne kadar doğal olmasada çok canlı olduğu için güzel fotoğraflar çekiyor ve ekranları da her daim iyi olmuştur ama fanboyu olmayalım hiçbir markanın hocam iyiyse iyi kötüyse kötü demeyi öğrenin biraz düşmanı değiliz hiçbirimiz birbirimizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDTuRkk

Sony reklam işini düzgün yapmalı

aynen
  • quote:

quote:

quote:

HTC'nin sense arayüzü Android'in en stabil ve en iyi arayüzüdür.Malzeme kalitesi aynı şekilde en iyisidir geri kalan şeyler tartışılabilir.

Sony'nin arayüzü de HTC'den sonra en iyi performansı sunan arayüzdür malzeme kalitesi ayrı bir şey ama S6 hariç bütün Samsungların malzeme kalitesi piyasanın en kötülerinin yanında yer alır LG de aynı şekilde.

Samsung'un sevdiğim bir yanı var kamerası ne kadar doğal olmasada çok canlı olduğu için güzel fotoğraflar çekiyor ve ekranları da her daim iyi olmuştur ama fanboyu olmayalım hiçbir markanın hocam iyiyse iyi kötüyse kötü demeyi öğrenin biraz düşmanı değiliz hiçbirimiz birbirimizin.

Altına imzamı atarım çok güzel yazmışsın hocam

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.