Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 lanse edildi: 5.2-inç ekran, Snapdragon 800AB işlemci, 4K video ve dahası... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
4
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi samsung konusu almış başını gidiyor.Millet Sonynin çıkardığı telefona neden ilgi göstermiyor?
  • Tasarıma laf edenler ne içti ya. Omni Balance tasarim şuan en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Abi samsung konusu almış başını gidiyor.Millet Sonynin çıkardığı telefona neden ilgi göstermiyor?

Leğen plastiği seviyor da millet ondan.
    Sp den dikey geçiş yapacağım çıkar çıkmaz. En iyi telefon bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi samsung konusu almış başını gidiyor.Millet Sonynin çıkardığı telefona neden ilgi göstermiyor?

Telefonun tartışacak birşeyi yok ki

Yok altı fazlaymış da üstü azmış tek sıkıntısı o olsun
  • Samsung sınıfta kaldı s5 ile, satışları artık iyice düşer bence, Sony bu fırsatı iyi değerlendirmeli uygun fiyat ve stok sıkıntısı olmadan zamanında piyasaya çıkarıp reklamıda iyi yaparsa satışları muhtemelen daha fazla arttıracaktır.

• Steryonun aslı varmı ? yabancı siteler bahsetmemiş hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: exoss

Steryonun aslı varmı ? yabancı siteler bahsetmemiş hiç

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z2/features/#Sound
  • 2 hoparlor,3200mah pil ve 5.2"e buyuyen ekrana ragmen kasanin incelmesi nedeniyle onden bakinca buyumus.etli butlu telefon olmus.umarim 3200mah plin hakkini verir.sirada z2 compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Şubat 2014; 23:21:55 >
  • Tamda note 3 almayı planlıyordum aklımı çeldi sony türkiyedeki note 3lerin lte özelliği olmamasıda düşündürmüyor değil napsam bilemedim şimdi

Tam çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 24 Şubat 2014; 23:26:18 >
  • Arkadaşlar samsung benim için ölmüş ve duamı etmiş bulunmaktayım
    Ve özüme geri dönüyorum SONY alacağım.
    Sony xperia z2 benim için tmamdr

• s5i gördükten sonra z2 gözüme mükemmel görünmeye başladı
  • Zamannda nokialarn devrinde sony ericsson t610 kullanmaktaydm ve bu tel alnrmı diyenlere aldrş etmeden kullanmşdm ve özüme dönüyorum sonunda

• Ne zaman çıkacak acaba cihaz kesin bi tarih varmı

• http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-z2/

kamera sensörü z1 e göre mi %30 daha büyük?

sunspiderdan 950 almış.
    z ultra bile 750 alıyor.

ayar çekmeleri şart telefona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insom

quote:

Orijinalden alıntı: berkhan61

beyler yeter ama satmasın diye bir samsung fanı ön kamera birde sd slot yok diyor.Sizce bir marka amiral gemisine ön kamera koymazmı ? tabiiki ön kamera var sadece gizlenmiş yani daha iyi önyargılı olmayın araştırın biraz

Birde heryerde snap801 yazdigi halde bi tek burda 800AB.

Hocam aynı şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Samsung sınıfta kaldı s5 ile, satışları artık iyice düşer bence, Sony bu fırsatı iyi değerlendirmeli uygun fiyat ve stok sıkıntısı olmadan zamanında piyasaya çıkarıp reklamıda iyi yaparsa satışları muhtemelen daha fazla arttıracaktır.

Aynen dediğiniz gibi hocam ama uygun fiyat konusunda hiç umudum yok !!
  • arkadaşlar z2 nin s5 ten üstün olduğu çok açık fakat ben mesela arkadaş ortamında duyuyorum yarın s3 (!) alcaz ben note 3 istedim ama bana s3 alacaklar(!) s3 ü hala süper sananlar var samsung reklamı çok iyi yapıyor mesela ben onlara gidip note 3 değmez z2 daha iyi olduğunu anlatamam nedense böyle bir algı oluşmuş katılıyormusunuz?

• quote:

Alakasi yok zaten samsung konusunda yazilanlarin %90 i negatif s5 patladi..z2 zaten yarisi baslamadan kazandi konusacak pek bir sey yok z2 herseyin en iyi oldugu bir telefon olmus..yani bu yuzdenkonuya daha az yaziliyor.

• Kasadaki cercevelerde daralsa 10 numara olacak. Sanirim sony bu olayi diger modeller icin bekletiyor. Yenilik yapma babinda.

• Ben bunu alırım!

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.