Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (935. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.239.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten sony kendini diğer telefonlarla kıyaslatacak kadar düşürdüyse bitmiştir benim için. helede samsung la
  • alperixx61 A kullanıcısına yanıt
    hangi hattı kullanıyordun
  • Vodafone kullanıyorum
  • Bu dock un içindeki blastiği nasıl değiştiriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2saat once z2 siparişi verdim yarın elimde olucağı söylendi
    ürünü aldıgımda satıcının yanında nasıl test etmeliyim nelere dikkat etmeliyim
    yardımcı olursanız sevinirim
  • Yeni telefon almayı düşünüyorum Z1 deki ekrandan dolayı Z2 ye yöneldim. Bu kasa açıklığı, lens kayması ve baya rastladığım telefonun çekmeme muhabbeti nedir arkadaşlar ?
  • vodafone'dan kaynaklanan bir sorun hat çekmemesi. Turkcell veya Avea kullanan birinin hat çekmiyor dediğini duymadım. Fransa Orange romu flashlıyorsunuz sorun kalmıyor. Lens kayması çoğu kişinin cihazında var ben dahil. Aldıktan 1 ay sonra farkettim belli olan bir şey değil. Kasa açıklığı da 32. haftadan sonra üretilen telefonlarda yok diye biliyorum. Memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx61

Vodafone kullanıyorum

şimdiye kadar bu sorunu hep vodafone kullanıcılarından duydum. bende vodafone kullanıyorum. bi kaç kere bende yaşadım bu sorunu ama fazla değil. bir iki güne avea ya geçmiş olacam. bakalım değişiklik olacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

quote:

Vodafone kullanıyorum

şimdiye kadar bu sorunu hep vodafone kullanıcılarından duydum. bende vodafone kullanıyorum. bi kaç kere bende yaşadım bu sorunu ama fazla değil. bir iki güne avea ya geçmiş olacam. bakalım değişiklik olacak mı.

bendede vodafon hat var gerçekten sorunlu çekmiyor.taahütüm biterse kesinlkle Türkcell almayı düşünüyorum.bu arada avea ya bulaşmayın derim
  • JellyBrain kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu yaşayan çok gördüm hocam bu forumda başka yerde vs bütün hatlarda yaşayan var. Kasa açıklığı, lens kayması, şebeke sıkıntısı böyle problemler olan bi telefona 1400 lira vermek benim için biraz saçma olur. Teknoloji birazda şans işi tabi ki ama G2 benim için daha iyi bi tercih olacak sanırım maddi olarakta.
  • Turkcell dede yapıyor sorunu. Hatla alakalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanedi

Beyler teli ilk aldıgımızda yüklü gelen tazılım içinde kısa video lar ve resimler oluyor ama daha sonra flashtool ile güncelleme yapınca bunlar kayboluyor ftf firmware dosyası içinde gömülü değilmi bu dosyalar.?

Sanırım kendiniz cevaplamışsınız

• On numara batarya performansi veriyor cihaz, gereksiz gordugum g+ vb. gomulu uygulamalari devre disi biraktiktan sonra aldigim batarya suresi muazzam.

• Arkadaşlar merhaba. Ben 10 gün önce aldım cihazı t mobile almanya cihazı. 1 haftadır herhangi bir sıkıntı yoktu fakat 2 3 gündür gece şarja takıyorum sabah şarj olmamış bi şekilde alıyorum. şarj ışığı da yanıyor ve oluyor görünüyor fakat en iyi ihtimalle 10 dk da %1 doluyordu. Format ve onarım dahil herşeyi yaptım. Bugun öğlene kadar aynı sorun vardı fakat şimdi normal şarj oluyor. 14 gün gönderme süresi var ne yapmalıyım gönderiyimmi yoksa aynı şey başına gelen var mı? Teşekkürler
  • sony kullanan kardeş ve abilerim alttaki linkte oy kullanın

Phone Arena
    The PhoneArena 2014 census: What brand phone are you using right now?
    http://www.phonearena.com/news/The-PhoneArena-2014-census-What-brand-phone-are-you-using-right-now_id63604

• quote:

basbaya oluyor. elimi kasaya doğru sürdüğümde pürüzlükleri fazla fazla alıyorum. kamera lensinde baya bi leke var bildiğiniz. Sony dünya devi bir marka ama telefon yapıyor mükemmel derecede aaa bide bakıyorsun çekmiyor arayan ulaşamıyor internete giremiyorsun. ben bu cihaza gayet iyi bir para verdim aldığım hizmet bu şekildemi olmalıydı? Yıllarca samsunga sövdüm kasa kalitesinden dolayı. sırf kasa dan sebep sony aldım ama pişmanım . bırakın kasa plastik olsun en azından internete girebiliyosun ve telefon çekmemezlik yapmıyor. Note 4 de gelince şuan tartışmasız en iyi telefon kim ne derse desin. Sony kapatıp gitsin artık. kullanıcıların 10da 8 i şikayetçi ayıptır ..

Nerde 10 da 8 şikayetçi kullanıcı gösterir misin bize, şu forumda 100 tane kullanıcı varsa 90 tanesi telefondan genel olarak memnun olduğunu söyleyecektir. Senin telefonunda sorun olabilir, garantiye verirsin değiştirirler Sony satış sonrası desteği olan bir marka. Yok garantiye vermem diyorsan gider satarsın kurtulursun. Burda yalan yanlış iftiralar atarak bir yere varamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

arkadaşlar sağlam bir kılıf yada kapak arıyorum? kapak tercihimdir. şu şeffaf olanlar şık duruyor mesela telefonun karizmasını çok bozmuyor onlar sağlam mıdır? elimden düştüğü takdirde telefonu koruyacak bir kapak önerisi olan var mı ? ön camda temperli cam var.

Çok sağlam bir kılıf tavsiyem var saygıdeğer arkadaşım.Hatta tahminime göre ülkemizde de pek bilinmeyen bir kılıf ve fiyatı da çok uygun.Ben aldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok çok memnunum.Alışılmış kılıflardan farklı..

Siz veya başka arkadaşlar beğenir beğenmez bilemiyorum ama Z2 telefonu aynı zamanda görsellik olarak bir tablet görünümüne kavuşturuyor.

Yalnız telefonu biraz daha ağırlaştırıyor ama çok şık.Eğer telefonu gerçek anlamda koruyacak bir kılıf arıyorsanız yazacaklarımı takip ediniz.

Z2 için ekonomik, kaliteli ve işlevsel aksesuarlar arayanlar için önerilerim bulunmakta.Üstelik kulaktan dolma bilgiler değil , bizzat alınıp kullanılan ürünler.Eminim birçok arkadaşımız bu tür ürünlerin varlığından bile haberdar değildir.

Bilgilerimi ve araştırmalarımı değerli forum üyeleri ile istek olduğu takdirde her zaman paylaşmaktan onur duyarım.

Şu an fazla vaktim yok ama akşama doğru detaylı yazı ve resim yayınlarım eğer isterseniz..Saygılar - İyi forumlar...

memnun olurum hocam. bekliyorum :)

• quote:

Turkcell dede yapıyor sorunu. Hatla alakalı değil.

Vodafone kullanıcısıydım ve 3g de kopma sorunları vardı, sonra turkcelle geçtim ve artık yok. Hayır turkcellde yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolus79

On numara batarya performansi veriyor cihaz, gereksiz gordugum g+ vb. gomulu uygulamalari devre disi biraktiktan sonra aldigim batarya suresi muazzam.

hangi uygulamalar hocam bunlar ? ve nasıl devre dışı bırakıyoruz anlatırmısın

• alperixx61 A kullanıcısına yanıt
    Turkcell kullanıyorum bir kere bile yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 933934935936937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.