Bildirim
Sony Xperia Z1 Şarj giriş koruması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dostum haberdar et benide ayrıca suya da sokma.
Benim ki de kopacak gibi oluyor çok hırpaladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun bence silikon kılıf kullan toz almasın oraları, şöyle birşey de kullanabilirsin
http://www.mobilcadde.com/sony-xperia-z1-istanbul-ultra-ince-silikon-kilif-17767
-
maaşı alınca teleservice kendi elimle götürcem maksat hem ekstra bir şey çıkartmasınlar hemde biran önce halledeyim, silikon kap düşünüyorum almayı -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Dostum haberdar et benide ayrıca suya da sokma.
Benim ki de kopacak gibi oluyor çok hırpaladım
hırplamaya gerek yok ki ilk ayını doldurmadı telefon daha, açtım elimde kaldı :D hehe enteresan
orayı yaptırdık tan sonra bir daha kullanmayacağım o girişi Dock Docking Station Cradle Şarj Manyetik şarjlardan alıcam 40-50 lira bir şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 30 Mayıs 2014; 16:12:53 > -
Bende dock almayı düşünüyorum ama kaliteli kalitesiz bilemiyorum ucuz bir şey telefona zarar vermeyen bir şey de bana gerek ben hiç kapatmıyorum neredeyse sarj yerini -
şöyle bir cevap aldım b "Sony türkiye xperia servislerini tele servis haricinde pilot bölge dahil hiç bi servise vermedi ne şeması var ne iskele bilgisi var ne de yedek parça fiyatları var bu olayda çok sinir bozucu sony nin türkiyede çok mükemmel servisleri var istanbulda cevahir gibi servise bile xperia servisliğini vermediler bu durum çok değişik ve akla mantığa sığmicak sony nin saçma durumlarından bir tanesi"
sony center'da 70e falan görmüştüm dockları emin değilim şuan fiyatı nedir ne değildir, benim mesela şuan kullandığım kap su altı, kaplarından sanırım şarj girişlerinin orası kapalı sadece dock ve kullaklık yeri açık. zaten şarj girişinin kapağını gene kullanıyorum ip koptu diye atmadım, şarj edince geri takıyorum ama başka bir sony servisi 100-200 lira fiyat çekilebileceğini söyledi sanmıyorum o kadar olsun 400 e ekran değiştiriyorlar, ufacık işlevsiz bir ip için "çok düşük işlevli" 100 -200 isteyen adam? hardcore sömürücüdür.
-
Alt tarafı bir kapak o kadar para neye anlamış değilim -
aynen öyle şu duyumdan sonra pek götüresim gelmiyor.. ama yine de şansımı deneyeceğim ki zaten sorun yok kapağı kullanabilyiorum sadece ipi yok :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 30 Mayıs 2014; 23:43:26 > -
-
Suya sokmadan devam edebilirsin yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki nerden aldı acaba? -
yani ki, zaten suya sokmaya pek yemez :D hehe zaten su altı kaplardan almıştı ilk telefona kap alırken bir işte dediğim gibi kulaklık birde dock girişi açıkta diğer yerler hep kapalı kabın. hehe -
http://www.akilliphone.com/urun_detay.aspx?urun=Sony+Xperia+Z1+L39h+Orjinal+Yan++T%C4%B1palar%C4%B1+_Siyah&ID=16026&renkID=2 böyle bir yer yer buldum ulaşmaya çalışıyorum ancak hafta sonu olduğu için kapalı sanırım değişim işlemini soracaktım hafta içi sorarım herhalde -
benimde çıkmıştı ama zorlayarak taktım korkmuştum bayağı o gün şimdilik bi sorun yok çok şkür inşallah da olmaz -
kapağı geçtiğimiz ay yaptırdım içeride kalan parçayı da sorunsuzca çıkartılar 50 lira civarına yaptırdım ama sağlam oldu. Kasayı falan hiç açmadılar , kapağın deliğinde çizik bile yok temiz iş oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 23 Eylül 2014; 20:28:43 > -
Selamlar, aynı sorunu yaşıyorum. Tamirat işini nerede yaptırdın, paylaşabilir misin? Teknik servisinde mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: BurakÇağatay
Selamlar, aynı sorunu yaşıyorum. Tamirat işini nerede yaptırdın, paylaşabilir misin? Teknik servisinde mi?
http://ozoglutelekom.net/teknik-servis/sony-xperia-teknik-servisi/ yok servise değil buraya yaptırdım, sorunsuz oldu su'da geçirmiyor test ettim. Servise götürseydim muhtemelen 100-150'den aşağı çıkamazdım birde manyetik şarj aldım artık gereksiz yere şarj etmek için tıpa açmak zorunda kalmıyorum, manyetikle gayet güzel ve daha hızlı şekilde şarj ediyorum tavsiye ederim mesela bilgisayar'dan ettiğim şarj hızı manyetik ile 2 katına çıktı, manyetiği orjinal şarj adaptörüne taktığım da daha da hızlı şekilde şarj ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonslayer05 -- 4 Ekim 2014; 20:50:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X