Şimdi Ara

sony xperia z1 compact mı iphone 5c mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 telefon arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisini almamı önerirsiniz ve de hangisinin bataryası daha iyi gidiyor yorumlarınız için tşk ederim şimdiden

• İphone 5c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5c

• Kullanmadan 5c diyenler olmuş arkadaşım konuyu buraya acarsan herkes 5c der, z1c bataryası tabiki daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryayı filan boşver. Z1 3-5 ay içerisinde zerre destek alamayan çöp bir model olup kalacak ortada. 5C ise 3-4 yıl tüm güncellemeleri alacak. Appstore, iOS filan da cabası. 1-2 haftalık kullanım sonrası şarjı bir gün dayandırmayı öğreneceksin zaten. İmkanın varsa da evde, arabada, işyerinde-okulda şarj edecek yerin varsa zaten batarya problemin hiç olmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Bataryayı filan boşver. Z1 3-5 ay içerisinde zerre destek alamayan çöp bir model olup kalacak ortada. 5C ise 3-4 yıl tüm güncellemeleri alacak. Appstore, iOS filan da cabası. 1-2 haftalık kullanım sonrası şarjı bir gün dayandırmayı öğreneceksin zaten. İmkanın varsa da evde, arabada, işyerinde-okulda şarj edecek yerin varsa zaten batarya problemin hiç olmayacak.

bataryayı boşver diyen ilk defa bir insan görüyorum hahaha 3 4 yıl güncelleme değil eylül ayından sonra 2 yıl daha güncelleme alacak ve de seneye eylülden itibaren şuan ki 4sin konumuna geçecek 5c ve 5s de benim için batarya çok önemli 3g açıkken bataryası birgünü çıkarıyor mu z1 in acaba onu çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Kullanmadan 5c diyenler olmuş arkadaşım konuyu buraya acarsan herkes 5c der, z1c bataryası tabiki daha iyi.

haklısınız birde sony bölümüne açaym konuyu ordakiler ne diyecek acaba batarya hakkında da bilgi verenler olur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batarya konusunda z1 compact fakat ekran boyutları arasında fazla fark yok iphone 5c tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: psag

Batarya konusunda z1 compact fakat ekran boyutları arasında fazla fark yok iphone 5c tercih ederdim.

çok haklısınız fakat enlemesine birazda olsa daha geniş ve de hafıza kartı takılabilmesi daha alınası gibime geldi bana şahsen
  • su geçirmezliği saymazsak şu an bnm tercigim 5c olurdu sebeb ios ama su geçirmezlik çok artı bir özellik z1c de sistem olarak kalite olarak harika 2 cihazda üzmez seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1 compact 5c ile karşılaştırmak saçma rakibi 5s o yüzden ip5 kullanıcısı olarak compact öneririm kamera olsun su geçirmezlik batarya ve kitkat ile akıcı arayüzü rakipsiz duruyor sakın aklına android takılma falan gelmesin inan ip5 ile aynı akıcılıkta çalışıyor aksini iddia eden fanboydur sony arayüzü zaten oldukça sade ve akıcı samsung gibi değil..
  • Yeni iphone 5s kullanmaya başladım. Okuduğum testlerde genelde 5C daha düşük performanslıydı. Konuyu bilen arkadaşlar bu konuda daha iyi bilgi verebilirler.
    Z1 Compact kitkat ile arkadaşın da dediği gibi çok akıcı şekilde çalışıyor.

Şirkette çok sayıda iphone kullanıcısı var herkes gün içerisinde şarj sıkıntısı çekiyor.
    Çalışanlardan biri sırf şarj sorunundan dolayı compact'a geçti. Bir başkası ise iphone günü çıkarmadığından dolayı 2. bir hat ve telefon kullanıyor.
    Şarj olayı önemliyse tercihin Sony olmalı bence..
  • z1c her türlü.
  • tartışmasız z1c
    ufak ekran, yarım günlük pil, sınırlı hafıza ve plastik malzemeden kurtulmuş olursun
  • Batarya elbette önemli ama sadece bataryası iyi diye telefon alacaksak eğer gidip 3310 alalim. Eğse smartphone alacaksak ilk olarak işletim sistemine ve Store'una bakın.
    Bana kalırsa 5c'nin tek olumsuz tarafı kasası. Hee bu konuda da kullananlar daha iyi bir bilgi verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 27 Mayıs 2014; 10:45:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Z1C batarya testi

http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z1-compact-battery-test/

IP 5C batarya testi

http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-5c-battery-life-test/

Telefondan konuşma süresi olarak z1c 20 saat 5c 10 saat,web de gezinme z1c de 12 küsür saat,5c'de 9 saat video oynatma süresi z1c'de 10 saat 5c'de 7 küsür saat

Z1c pili 5c ye göre gayet iyi ama telefondan ne beklediğine bağlı iphone kullanmak istiyorum ios istiyorum dersen çaren yok,ama ios dert değil android olsada olur pil önemli vs. dersende tabiki z1c tercin senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Batarya elbette önemli ama sadece bataryası iyi diye telefon alacaksak eğer gidip 3310 alalim. Eğse smartphone alacaksak ilk olarak işletim sistemine ve Store'una bakın.
    Bana kalırsa 5c'nin tek olumsuz tarafı kasası. Hee bu konuda da kullananlar daha iyi bir bilgi verebilir.

değerli fikrin sayesinde 3310 almaya karar verdim çok yardımcı oldunuz telefonda full parlaklıkla 3g açık kullanamayacaksam ben ne anladım o telefondan daha evvel 4s vardı rezaletti şarjı resmen telefonda parlaklık var sözde işe yaramıyor kullanamazsın 3g var adı var kullanamazsın su gibi şarj yiyor iphone 5c ler için daha şarjı daha çok gidiyor diyorlardı bende onun için batarya performansını sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboy 2pac -- 28 Mayıs 2014; 1:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Z1C batarya testi

http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z1-compact-battery-test/

IP 5C batarya testi

http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-5c-battery-life-test/

Telefondan konuşma süresi olarak z1c 20 saat 5c 10 saat,web de gezinme z1c de 12 küsür saat,5c'de 9 saat video oynatma süresi z1c'de 10 saat 5c'de 7 küsür saat

Z1c pili 5c ye göre gayet iyi ama telefondan ne beklediğine bağlı iphone kullanmak istiyorum ios istiyorum dersen çaren yok,ama ios dert değil android olsada olur pil önemli vs. dersende tabiki z1c tercin senin.

sony alacağım çok araştırdım teşekkürler yorumunuz için

• 5s mi desen düşünürdüm ama 5c dediğin için Compact tavsiye ederim direkt. Compact bu sınıfta şu an en iyilerden birisi. Adamlar küçücük telefona mükemmel donanımlar sığdırdılar ama biraz kalın cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

5s mi desen düşünürdüm ama 5c dediğin için Compact tavsiye ederim direkt. Compact bu sınıfta şu an en iyilerden birisi. Adamlar küçücük telefona mükemmel donanımlar sığdırdılar ama biraz kalın cihaz.

5s ile 5c arasında günlük kullanımda ne fark var ALLAH aşkına yapmayın kim hissedebiliyor farkı testlerde ortaya çıkıyor ancak o fark kaldı ki seneye güncelleme geldiğinde şuanki 4s neyse o da o olacak bekle babam bekle güncelleme gelecekte düzelecek telefon diye şarjı çabuk biten telefon daha da çabuk bitecek benim için 3g ve parlaklık çok önemli adam akıllı şarjı gitmeyecekse ne yapayım o teli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.