Şimdi Ara

Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (9 Mobil) - 3 Masaüstü9 Mobil
5 sn
15.795
Cevap
77
Favori
610.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dock aldıgımda içinde 2 tane başlık çıktı biri kılıfsız diğeri kılıflı kullanım için.değişebiliyor.

• Arkadaslar cep telefonu anketine 30saniyenizi ayirip,tek bir soruya cevap vermenizi rica ediyorum..Tesekkurler..

http://anket.uludagsozluk.com/s/6897/

• bende aldım aranıza katıldım sony yapmış mükemmel bir cihaz alacaklar fazla düşünmeye gerek yok mkemmeeelllll
  • Telefonu yeni aldım. Ben böyle tarz böyle şık bir telefon görmedim elde çok hoş duruyor. Şimdi ön-arka jelatin ve cover kılıf bulma sıkıntısı var. Yeni bir cihaz olduğu için jelatin vs bulmak zor olacak gibi görünüyor.

Başka bir modelin jelatini bu telefona uyar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muratkaya

Telefonu yeni aldım. Ben böyle tarz böyle şık bir telefon görmedim elde çok hoş duruyor. Şimdi ön-arka jelatin ve cover kılıf bulma sıkıntısı var. Yeni bir cihaz olduğu için jelatin vs bulmak zor olacak gibi görünüyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan telefon çok harika.komple jelatinler var ön arka yan onlar mantıklı kılıf telefonun tüm estetiğini alıyor.ultra ince 0.3 mm kılıf bulabilirsen bizede haber verr

• _____________________________

• Arkadaşlar merhaba
    ekran koruyucu olarak nilkin 9h tempreded kullanıyorum. yalnız sadece ön kısımda var.arka kapak içinde cam jelatinlerden var mı ? bulamadım da.sizin iyi bildiğiniz yada kullandığınız varsa link falan gönderirseniz çok memnun olurum ..

Orijinalden alıntı: sony80

Arkadaşlar dün güzel bir özelliğini keşfettim telefonun :) AR efectle foto çekerken oradaki ağaçları,dinazoru vs. dokunarak istediğiniz yere yerleştirebiliyorsunuz. arkaya doğru sürüklerlerseniz ağaçlar felan küçülüyor daha perspeftik görüntü çıkıyor. çok beğendim.

donanım haberdeki erdinin tanıtım videosunda vardı herşeyi incelemişler göz atmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 23 Mayıs 2014; 18:23:29 >
  • hocam peki imei niz kayıtlı mıydı geldiğinde
  • g2 de televizyonu kontrol vardı. Bu cihazda da yapabiliyor muyuz

Orijinalden alıntı: headshotçı

http://www.n11.com/sony-xperia-z1-compact-ekran-koruma-filmi-6-adet-3-on-3-arka-P24370545
    http://www.ebay.com/itm/141283020976?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
    bunları sipariş ettim arkadaşlar şimdilik. birde kıılıf alacağım

Bu ebay'dan aldığınız dock acaba kalite olarak nasıl bataryaya zarar vermez inşaAllah. Eğer araştırdıysanız bir tane de ben alacağım. Türkiye'de orjinali 90TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

g2 de televizyonu kontrol vardı. Bu cihazda da yapabiliyor muyuz

Dediğin olay kızılotesi gerektiriyo.compact ta yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: demirtash_37

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Telefonu yeni aldım. Ben böyle tarz böyle şık bir telefon görmedim elde çok hoş duruyor. Şimdi ön-arka jelatin ve cover kılıf bulma sıkıntısı var. Yeni bir cihaz olduğu için jelatin vs bulmak zor olacak gibi görünüyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan telefon çok harika.komple jelatinler var ön arka yan onlar mantıklı kılıf telefonun tüm estetiğini alıyor.ultra ince 0.3 mm kılıf bulabilirsen bizede haber verr

Teşekkürler :) Ben telefonu nişanlıma aldım ben kullanmayacağım ama ilerde mutlaka alacağım bir telefon hakikaten harika. Bulursam haber veririm. Aslında bu telefonun her renkten arka kapak ve jelatinlerinden yüzer adet getirtip satsam iyi para kazanırım :) Çok bulunmuyor aslında biri bunu fırsat görüp değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 23 Mayıs 2014; 22:45:53 >

• arkadaşlar renk olarak hangsini tavsiye edersiniz? bizdeuygun.com dan almayı düşünüyorum ama kararsızım.ilk defa internet üzerinden bir telefon alacağım için tereddütdeyim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.