Şimdi Ara

Sony Xperia Z mi yoksa Z1 mi kararsızım çünkü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony xperia Z'yi sıfır alacağım paraya Z1'i ikinci el alıyorum.İkisi arasında çok kararsız kaldım sizce temizini bulup z1 mi alayım yoksa riske girmeyip tertemiz sıfır Z'mi alayım.Z alırsam Z1 ile çok fark olurmu artısıyla eksisiyle aralarındaki artıları ve eksileri cevaplarsanız sevinirim.Benim gönlüm Z sıfır diyor ama bir yanıda bir üst modele göz dikmiş durumda.

• Paşam Z için o donanım berbat Z1 e oranla , Hem cihaz o donanımı kaldıramıyor batarya desen vasat Z de , ha illaki sıfır mal güzel olur ama Temiz bir Z1 alman daha mantıklı , garantili filan al Z1 rahat et , arada 2 kata yakın performans var iyi düşün bence Z nin ekran kötü , Z1 in ekranı daha iyi , performansı desen daha iyi , Yani 1300-1400 verip Z1 alman daha mantıklı geldi bana ki Z ile Z1 karşılaştırılamayacak kadar arada dağlarca özellik olan 2 cihaz
  • Xperia Serisinden 2. El Z1 alman daha mantıklı

LG serisinden G2 veya N5 ( n5 bataryası sıkıntı olabilir sana) alman mantıklı

Ya da Z1 compact alabilirsin , ekranı harika bu ekran a o donanım mütiş gitmiş ki cihaz yağ gibi akıyor baya seni götürür cok hızlı ve stabil
  • bu kullanım tarzınız ıhtıyacınızla ılgılı,suan z1 ın yapacagı tum oyun uygulama prgoram vb. z de rahat yapacaktır,o yuzden rıske gırmemeıs 0 almıs olursunuz,ama en son oyunları en ust detayda oynarım vb. yuksek beklentıler varsa Z1 daha uygun dusecektir..
  • Ben olsam 2.el temiz z1 bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400-1500. e paralel sıfır z1 iyi gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el z1 almaktansa g2 al dostum sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıfır G2 ye karar kıldım arkadaşlar daha uygun fiyata hem sıfır hemde z1 le aynı performansları hatta bazı iyi noktaları bile var markaya para vermektense lg g2 le performans yakalamıs olacağım için g2 iyi bir seçimdir gibi düşünüyorum yine g2 kullanan ve araştıran arkadaşlar görüşlerini bildirirse sevinirim memnunlarmı şekil şemal dizaynı filan aklımı kurcalıyor ama performansıda oldukca guzel ayrıyetten batarya dayanma süresi iyi diyenlerde var.işte bunlar birleşince ekonomık sayılabılecek bır fıyata yuksek performans almak güzel olur gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.