Şimdi Ara

sony xperia z mi yoksa lg optimus g mi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi yardım edin gözünüzü seveyim ya çok kararsızım :(

ikisi de 1499 lira. fakat xperia z bizdeuygun.com'dan paralel ithalat. ama delta servis bakıyomuş sanırım onlar iyi. optimus g ise normal vatan computerdan, teknosadan falan gidip alıcam.

hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 12 Haziran 2013; 22:19:13 >

• yardım yok sanırım
  • bence xperia z n 11 . com da 1395 mı 1495 mı öyle biseydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tipitipitip

bence xperia z n 11 . com da 1395 mı 1495 mı öyle biseydi

n11'e pek güvenmiyorum. daha doürusu n11'in çalıştığı firmalara güvenmiyorum. bizdeuygun.com delta servis ile çalışıyo ve delta diğer ithaşatçı firmalara göre daha iyi gibi gözüküyo.

ama hala optimus g mi xperia z mi karar verebilmiş değilim. ah ulan ne vardı xperia z nin ekranını full hd değil de hd yapaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

n11'e pek güvenmiyorum. daha doürusu n11'in çalıştığı firmalara güvenmiyorum. bizdeuygun.com delta servis ile çalışıyo ve delta diğer ithaşatçı firmalara göre daha iyi gibi gözüküyo.

ama hala optimus g mi xperia z mi karar verebilmiş değilim. ah ulan ne vardı xperia z nin ekranını full hd değil de hd yapaydınız

n11 e neden güvenmedinizki doğuş grubunun bence güvenilir bir yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

n11 e neden güvenmedinizki doğuş grubunun bence güvenilir bir yer

anlamadın n11'e değil onların çalıştıkları firmalara güveniyorum. n11'de satışı site yapmıyo. dikkat edersen telefonların yanında hangi dükkanda satıldıkları yazıyo misal dubai bilişim vs. o yüzden n11'den uzak duruyorum mağazaların çoğu adı sanı duyulmamış mağazalar çünkü. delta servis hiç olmazsa biraz duyulmuş ayrıyette bu forumda da bi yetkilileri var cevap falan veriyolar bi soru sorunca. ilgililer falan.

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    ayrıca altta küçük notlarda cihaz çin,kore,japon malı olabilir ve sorumlu değiliz vs. şeyler yazıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

ayrıca altta küçük notlarda cihaz çin,kore,japon malı olabilir ve sorumlu değiliz vs. şeyler yazıyor...

n11.com'da mı?
    aynen hatta bekle link atarım
    http://www.n11.com/sony-xperia-z-c6603-siyah-cep-telefonu-P12669371

aşağıda ürün menşe nedir diye soru da görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

http://www.n11.com/sony-xperia-z-c6603-siyah-cep-telefonu-P12669371

aşağıda ürün menşe nedir diye soru da görebilirsiniz

evet n11.com hakkında yanılmamışım :) doğuş grubu falan ama çalıştıkları dükkanlar baya güvensizlik uyandırıyo. 100 lria daha fazla verip bizdeuygun.comdan delta servis garantisinde alırım daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.