Şimdi Ara

Sony Xperia X (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araca cihaz teknomarketlerde hala 2399'dan satılıyor. Ben kadıköyde bir telefoncudan 1700'e aldım. Üstelik kvk garantili. Almayı düşünenlere öneririm.
  • Arkadaşlar Vpn den kopuyor hemen bir çözümü var mı bilen varsa yardım etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba yaklaşık 1 ay evvel bir xperia x cihazı aldım. Ve çok muhteşem bir telefon. Bu telefon gerçekten çok iyi işler beceriyor. Fiyatının pahalı olması biraz telefonun kaybolmasına neden oldu bence çok düşündüm açıkcası xz'nin çıkmasına az kalmıştı. Onu beklesem yoksa x mi alsam diye sonunda aldım gitti dedim. gerçekten pişman olmadım. Sony xperia sp kullanıyordum ve root etmiştim. Gerçekten root olayı telefonu bozuyor ne kadar iyi rom olursa olsun orjinali gibi olmuyor. Ahize kaltesi beni şaşırttı. Çünkü z serilerinde net ses olayı yoktu. Sp telefonunda ise servise vermiştim. Mikrofunun değiştirmişlerdi. Müzik kalitesi ise poweramp programıyla halkulede bir ses elde ettim. Kulaklıkta ve sennheiser kulaklık kullanıyorum. Kamerası da ön kamera harika arka kamerada ben oldukça başarılı buldum. Sizlerin sorularına merak ettiklerinize fırsat buldukça cevap veririm. Üzülüyorum böyle iyi bir telefonun böyle ilgisiz kalmasına. Hadi canlandıralım sayfayı. Herkese iyi formlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo17 -- 4 Kasım 2016; 16:1:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo17

Herkese merhaba yaklaşık 1 ay evvel bir xperia x cihazı aldım. Ve çok muhteşem bir telefon. Bu telefon gerçekten çok iyi işler beceriyor. Fiyatının pahalı olması biraz telefonun kaybolmasına neden oldu bence çok düşündüm açıkcası xz'nin çıkmasına az kalmıştı. Onu beklesem yoksa x mi alsam diye sonunda aldım gitti dedim. gerçekten pişman olmadım. Sony xperia sp kullanıyordum ve root etmiştim. Gerçekten root olayı telefonu bozuyor ne kadar iyi rom olursa olsun orjinali gibi olmuyor. Ahize kaltesi beni şaşırttı. Çünkü z serilerinde net ses olayı yoktu. Sp telefonunda ise servise vermiştim. Mikrofunun değiştirmişlerdi. Müzik kalitesi ise poweramp programıyla halkulede bir ses elde ettim. Kulaklıkta ve sennheiser kulaklık kullanıyorum. Kamerası da ön kamera harika arka kamerada ben oldukça başarılı buldum. Sizlerin sorularına merak ettiklerinize fırsat buldukça cevap veririm. Üzülüyorum böyle iyi bir telefonun böyle ilgisiz kalmasına. Hadi canlandıralım sayfayı. Herkese iyi formlar.

o zaman sizlerden örnek resimler bekliyoruz

arka ve ön kamera performansı olarak;

dış ortam gündüz gece
    iç ortam gündüz gece

• İyi akşamlar, gürcistandan sony xperia x 64 gb olan modelini almayı düşünüyorum.Aşağıda linki mevcut. bana yaklasık 1400 küsür gibi bir fiyata denk geliyor. Bu fiyata tavsiye eder misiniz? Keşke bunun yerine sunu alsaydım dediğiniz bu fiyatta bir telefon oldu mu? Son olarak pasaport kayıdını maalesef yapamacağım. Acaba IMEI attırma konusunda tecrübesi olan var mı ? Sony de sorun yaşarmıyım.

Teşekkürler.

http://zoommer.ge/category-267/sony/sony-f5122-xperia-x-dual-sim-64gb-lte.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxspenc3

İyi akşamlar, gürcistandan sony xperia x 64 gb olan modelini almayı düşünüyorum.Aşağıda linki mevcut. bana yaklasık 1400 küsür gibi bir fiyata denk geliyor. Bu fiyata tavsiye eder misiniz? Keşke bunun yerine sunu alsaydım dediğiniz bu fiyatta bir telefon oldu mu? Son olarak pasaport kayıdını maalesef yapamacağım. Acaba IMEI attırma konusunda tecrübesi olan var mı ? Sony de sorun yaşarmıyım.

Teşekkürler.

http://zoommer.ge/category-267/sony/sony-f5122-xperia-x-dual-sim-64gb-lte.html

IM olayı imkansız gibi bir şey. Z elimde kalmıştı

• mga93 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. neyse artık sahibinden e fln bakalım. şu aralar htc 10 da kendine çekiyor beni.
  • Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Ve bildirim ışıgını uygulamalarda aktif olarak göremiyorum.Whatsappta vs de.Ekstra bir ayarı varmı?
  • kalamalka* kullanıcısına yanıt
    merhaba hayırlı olsun öncellikle güle güle kullan telefonunu ayarlarda ses ve bildirim orada bildirim ışığı var o aktif mi
  • quote:

merhaba hayırlı olsun öncellikle güle güle kullan telefonunu ayarlarda ses ve bildirim orada bildirim ışığı var o aktif mi

Teşekkür ederim dostum.O kutucuk işaretliydi.Dün akşam yazdıktan sonra uygulamalara whatsapp ı ekleyince otomatik gelmeye başladı.Şuan bir sorun yok şükür.

Telefonla ilgili tek sorunum ekranla birebir uyumlu kırılmaz cam bulamadım.Bir tane aldım fakat her tarafında çok fazla açıklık var.Tam uyumlu bir kırılmaz Cam markası önerebilicek varmıdır?
  • Alınır mı arkadaşlar bu cihaz?

Xz mi alınır yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamalka*

quote:

Teşekkür ederim dostum.O kutucuk işaretliydi.Dün akşam yazdıktan sonra uygulamalara whatsapp ı ekleyince otomatik gelmeye başladı.Şuan bir sorun yok şükür.

Telefonla ilgili tek sorunum ekranla birebir uyumlu kırılmaz cam bulamadım.Bir tane aldım fakat her tarafında çok fazla açıklık var.Tam uyumlu bir kırılmaz Cam markası önerebilicek varmıdır?

ben valla orjinal kılıfını aldım src 50 olması lazım onu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo17 -- 9 Kasım 2016; 17:39:41 >
  • evo17 E kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ne kadardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamalka*

Fiyatı ne kadardı?

189 liraya aldım daha önceden sp kullandığım zaman belki 10 - 15 kılıf aldım bu sefer dedim 1 kez alıcam tam alıcam dedim şimdilik memnunum umarım pişman olmam
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/sony-scr50-xperia-x-icin-dokunmaya-duyarli-kilif-P126346696

benim telefon lime gold ama siyah aldım uygun bir zamanda fotosunu yayınlarım çok yakıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo17 -- 10 Kasım 2016; 11:24:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Alınır mı arkadaşlar bu cihaz?

Xz mi alınır yoksa?

XZ alınır tabii ki, iki cihaz arasında çok fark var.
  • örnek resim ya da video koysanız biz de görsek :)
  • Merhaba arkadaşlar
    Z3 Compact verdim servise 10 gün önce
    Bugun aradılar Size xperia X modelini verelim dediler tamam dedm bende ama hiçbir bilgim yok x hakkında inş sorunsuz çıkar
    Z3 Compact garantisine 5 ay kalmıştı.

Telefon açmadan satmak mantıklı olur mu ?

tavsiyeniz nedir acaba

nasıl sorunları olan bir model mi araştırma yapamadım.

Teşekür ederim cevaplar içim
  • kameranın yakın çekimde odaklayamama -netleyememe gibi bir sorunu var mı sizde?
  • Bana da z3 yerine x modelini verdiler mükemmel bence.

• Hangi ilde, hangi servise vermiştiniz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.