Şimdi Ara

Sony Xperia T inceleme 'Ailenin En Büyüğü, En Hızlısı' video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
4
Favori
49.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...12...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: OvernightSensation

Telefon budur işte.
    Telefon çok süper keşke MSM8690T olsaydı, ancak bu şekilde de gayet yeterli. Ancak diğer incelemelere göre hem daha detaysız, hem de çok çok daha kısa olmuş. Özellikle Note 2 ÖN incelemesi bile 19 dk'ydı. Oysa Xperia S tam incelemesi bile 13 dk. Bu da DH'nin Sony'ye verdiği önemi gösteriyor. İlk iki Sony incelemesini (TableTab 20 e Xperia V) gördüğümde dedim ki DH değişmiş Sony'ye karşı tavırlar bitmiş dedi, ancak çoook yanılmışım ne yazık ki.

Birçok kişi Sony'yi Samsung'un ardından en iyi 2. veya HTC'nin ardından en iyi 3. Android telefon üreticisi olarak görüyor. Ancak siz Türkcell telefonlara bile daha çok önem veriyorsunuz. Samsung'un amiral gemisine 19 dk ÖN inceleme, Sony'nin amiral gemisine 3 dk ÖN inceleme. Üstelik Sony'nin Xperia T'si Pi, Quadrant gibi popüler çoğu testten de birinci çıkarken.(Aralarında S3 ve Note 2 olmasına rağmen 1. çıktı bu sonuçlarda Xperia T, bazılarında da Xperia V birinciydi.) Kısaca, Note 2 ön incelemesinden sonra dedim ki kesin XT'ye de en azından bir 10 dk'lık detaylı bir inceleme olur, ancak şu hale bak 3 dk bile sürmüyor. Evet ortada bir emek var, Emeğe Saygı, ancak maalesef Sony DH'den hep üvey evlat muamelesi görüyor. Yakınlarımdaki çoğu kişi telefon alacaksanız ya Xperia ya da Galaxy alın derken bile. Çoğu kişi Sony pahalıdır ancak kalitede bir numaradır derken bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 1 Eylül 2012; 2:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

Telefon çok süper keşke MSM8690T olsaydı, ancak bu şekilde de gayet yeterli. Ancak diğer incelemelere göre hem daha detaysız, hem de çok çok daha kısa olmuş. Özellikle Note 2 ÖN incelemesi bile 19 dkydı. Oysa Xperia S tam incelemesi bile 13 dk. Bu da DHnin Sonyye verdiği önemi gösteriyor. İlk iki Sony incelemesini (TableTab 20 e Xperia V) gördüğümde dedim ki DH değişmiş Sonyye karşı tavırlar bitmiş dedi, ancak çoook yanılmışım ne yazık ki. Birçok kişi Sonyyi Samsungun ardından en iyi 2. veya HTCnin ardından en iyi 3. Android telefon üreticisi olarak görüyor. Ancak siz Türkcell telefonlara bile daha çok önem veriyorsunuz. Samsungun amiral gemisine 19 dk ÖN inceleme, Sonynin amiral gemisine 3 dk ÖN inceleme. Üstelik Sonynin Xperia Tsi Pi, Quadrant gibi popüler çoğu testten de birinci çıkarken.(Aralarında S3 ve Note 2 olmasına rağmen 1. çıktı bu sonuçlarda Xperia T, bazılarında da Xperia V birinciydi.) Kısaca, Note 2 ön incelemesinden sonra dedim ki kesin XTye de en azından bir 10 dklık detaylı bir inceleme olur, ancak şu hale bak 3 dk bile sürmüyor. Evet ortada bir emek var, Emeğe Saygı, ancak maalesef Sony DHden hep üvey evlat muamelesi görüyor. Yakınlarımdaki çoğu kişi telefon alacaksanız ya Xperia ya da Galaxy alın derken bile. Çoğu kişi Sony pahalıdır ancak kalitede bir numaradır derken bile.

tamamen hak veriyorum size sayın arkadaşım bana göre ya galaxy note 2 alacağım yada xperia t alacağım ikisi arasında kararsızım xperia t 2gb ram ile gelseydi s3'ü çok rahat devirirdi diye düşünüyorum ki çoğu testte zaten önde s3'ün.

• Xperia Z ye kadar yolu var ayrıca sony ne kadar iyi donanım yapsada yazılım ve tasarımdan kaybediyor telefonlarının önü çok kötü arkası çok iyi Samsung'tan şaşmam.

• quote:

Telefon çok süper keşke MSM8690T olsaydı, ancak bu şekilde de gayet yeterli. Ancak diğer incelemelere göre hem daha detaysız, hem de çok çok daha kısa olmuş. Özellikle Note 2 ÖN incelemesi bile 19 dkydı. Oysa Xperia S tam incelemesi bile 13 dk. Bu da DHnin Sonyye verdiği önemi gösteriyor. İlk iki Sony incelemesini (TableTab 20 e Xperia V) gördüğümde dedim ki DH değişmiş Sonyye karşı tavırlar bitmiş dedi, ancak çoook yanılmışım ne yazık ki. Birçok kişi Sonyyi Samsungun ardından en iyi 2. veya HTCnin ardından en iyi 3. Android telefon üreticisi olarak görüyor. Ancak siz Türkcell telefonlara bile daha çok önem veriyorsunuz. Samsungun amiral gemisine 19 dk ÖN inceleme, Sonynin amiral gemisine 3 dk ÖN inceleme. Üstelik Sonynin Xperia Tsi Pi, Quadrant gibi popüler çoğu testten de birinci çıkarken.(Aralarında S3 ve Note 2 olmasına rağmen 1. çıktı bu sonuçlarda Xperia T, bazılarında da Xperia V birinciydi.) Kısaca, Note 2 ön incelemesinden sonra dedim ki kesin XTye de en azından bir 10 dklık detaylı bir inceleme olur, ancak şu hale bak 3 dk bile sürmüyor. Evet ortada bir emek var, Emeğe Saygı, ancak maalesef Sony DHden hep üvey evlat muamelesi görüyor. Yakınlarımdaki çoğu kişi telefon alacaksanız ya Xperia ya da Galaxy alın derken bile. Çoğu kişi Sony pahalıdır ancak kalitede bir numaradır derken bile.

Tamam arkadaşım haklısın daha fazla önem veriliyor da o testler sadece rakamdan ibaret dh nin hangi videosu idi bilmiyorum ama o tip bir açıklama yakıldı ben telefonumu alırım kullanırım arkadaş banane sayılardan sunspider dan benchmarktan

• quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Xperia Z ye kadar yolu var ayrıca sony ne kadar iyi donanım yapsada yazılım ve tasarımdan kaybediyor telefonlarının önü çok kötü arkası çok iyi Samsungtan şaşmam.

hahahaha güleceğim yoktu sony tasarımdan kaybediyor bunu başka yerde söyleme kardeşim. Xperia Arc gibi dünyanın en iyi tasarımına sahip bir şirketemi böyle söylüyorsun ayrıca galaxy s3 s2 serisi dahil kullananların çoğu tasarımını sevmiyor hele s3'ün gerçekten çok kötü.

• nüans farkı nedir sayın çevik?

• quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Xperia Z ye kadar yolu var ayrıca sony ne kadar iyi donanım yapsada yazılım ve tasarımdan kaybediyor telefonlarının önü çok kötü arkası çok iyi Samsungtan şaşmam.

Sony'nin tasarımını ve yazılımını sevmeyen ilk insan oldunuz, görüşlerinizi alabilir miyiz?

Şaka bir yana, genelde Sony iyi tasarım ve iyi arayüzü ile konuşulur. Timescape ne TouchWiz gibi çirkin, ne Sense gibi sisteme çullanıyor. Sense'in görselliği ve TouchWiz'in performansı bir arada Timescape'da. Ayrıca tasarım kişiden kişiye değişse de genelde Sony'nin tasarımlarını beğenmeyeneler çok çok nadir bulunuyor. Test sonuçları kullanıma doğrudan etki etmese de bunlar telefonun performans anlamında neler sunduğunu ve sunabileceğini gösteriyor. Ayrıca bir karşılaştırma aracı. BU ARADA +33 ALAN BİR ÖNCEKİ YORUMUM NEDEN EN ÇOK BEĞENİLENLERDEN KALDIRILDI ACABA? EDİTÖRLER KAFASINA GÖRE HAREKET EDİP, HAKSIZLIK YAPMAYA ALIŞMIŞLAR SANIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 2 Eylül 2012; 15:20:43 >

• burdakilerin aksine nedense t modeli v modeline göre tasarım olarak daha çok hoşuma gitti.Daha bi kromajlı, janjanlı, bi de t de ekran üste dayalı,v de alta dayalı.T nin ekranının yerleşimi bakımından da hoşuma gitti.Fiyatları görsem bi niyetlenebilirim de hani.

• quote:

Orijinalden alıntı: murettep

burdakilerin aksine nedense t modeli v modeline göre tasarım olarak daha çok hoşuma gitti.Daha bi kromajlı, janjanlı, bi de t de ekran üste dayalı,v de alta dayalı.T nin ekranının yerleşimi bakımından da hoşuma gitti.Fiyatları görsem bi niyetlenebilirim de hani.
    ya neden sony telefonları 7 dakikayı geçmiyor incelemelerde ? dikkat ediyorum sonye bi gıcıklık falanmı var ? nexusa yarım saate yakın süre buna 3 dakika

Telefon çok süper keşke MSM8690T olsaydı, ancak bu şekilde de gayet yeterli. Ancak diğer incelemelere göre hem daha detaysız, hem de çok çok daha kısa olmuş. Özellikle Note 2 ÖN incelemesi bile 19 dk'ydı. Oysa Xperia S tam incelemesi bile 13 dk. Bu da DH'nin Sony'ye verdiği önemi gösteriyor. İlk iki Sony incelemesini (TableTab 20 e Xperia V) gördüğümde dedim ki DH değişmiş Sony'ye karşı tavırlar bitmiş dedi, ancak çoook yanılmışım ne yazık ki.

Birçok kişi Sony'yi Samsung'un ardından en iyi 2. veya HTC'nin ardından en iyi 3. Android telefon üreticisi olarak görüyor. Ancak siz Türkcell telefonlara bile daha çok önem veriyorsunuz. Samsung'un amiral gemisine 19 dk ÖN inceleme, Sony'nin amiral gemisine 3 dk ÖN inceleme. Üstelik Sony'nin Xperia T'si Pi, Quadrant gibi popüler çoğu testten de birinci çıkarken.(Aralarında S3 ve Note 2 olmasına rağmen 1. çıktı bu sonuçlarda Xperia T, bazılarında da Xperia V birinciydi.) Kısaca, Note 2 ön incelemesinden sonra dedim ki kesin XT'ye de en azından bir 10 dk'lık detaylı bir inceleme olur, ancak şu hale bak 3 dk bile sürmüyor. Evet ortada bir emek var, Emeğe Saygı, ancak maalesef Sony DH'den hep üvey evlat muamelesi görüyor. Yakınlarımdaki çoğu kişi telefon alacaksanız ya Xperia ya da Galaxy alın derken bile. Çoğu kişi Sony pahalıdır ancak kalitede bir numaradır derken bile.

sana helal olsun videoyu izledikten sonra buna benzer birşey yazıcaktım içimi dökücektim diyecek laf bırakmamışsın

• bu tarz incelemeleri çok samimi buluyorum ya, sanki her an :"Abi kaç ! sahibi geliyor !" diyecek gibiler :D

• özellikleride diyecek yokta xperia s,p hatta u ve sola modellerindeki şık görünümden uzaklaşmış takoz görünümüne geçmiş gibi geldi bana.özellikle telefonun ön alt kısmı çok kötü duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarnal

şunu çok merak ettim alttaki tuşlar lcd de mi yoksa kapasitif ayrı tuşlar mı ?

keşke fotoğraf çekimi yapsalarmış. resmi sitede o ekranda tuşlar görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadigim bunun neden suya ve toza dayanikli olmadigi. Ne farki var oburunden suya dayanikli yapilamayacak kadar? Az daha hizli olmasi mi su kaciriyor? Yoksa fiyat olarak bu amiral gemisi oburu ise suya dayanikli olmasi itibariyle yuksek tutulmak mi isteniyor?

• Benden söylemesi sony 2013 de bir telefon patlatır ağzımız açık kalır elimize geçecek olan note 2 leri satmaya başlarız.

• yukuberkin hayatından endişe etmeye başladım.

• Sony isimlendirme olayına çözüm bulmalı ! Çok kafa karıştırıcı bir model isimleri veriyor. Bu şekilde hiçbir modeli ön plana çıkamaz.

• Bilemiyorum, bilemiyorum, bu 4 çekirdek işi göz boyama gibi geliyor.

Baksana s4 hem daha performansli hemde daha uzun pil ömrü sunuyor.

Erdinin gözler gitmiş bu arada sanırım uykusuz kalmış, Mesut beyin ise maşallahi var. Ama daha uzun tutabililerdi incelemeyi.

• 
Sayfa: önceki 12345...12...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.