Şimdi Ara

SONY XPERİA SP ALMALI MIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar son 4 gündür falan araştırma yapıyorum sp ile ilgili, tam karar veremedim. Kullanıcı yorumlarını okuyorum biri diyor 'wifi kötü' biri diyor 'kamera vasat' ben anlayamadım gitti. Samsung hiç istemiyorum Z ise beni aşıyor. Başkada bi seçeneğim yok açıkcası. Kullananlar bide kamera ve ön kameradan fotoğraf yollayabilirler mii ? Telefonu genelde kötülüyorlar, yoksa almayayım mı biri bilgilendirirse sevinirim, bu gidişle telefon falan göremeyeceğim heralde :D

• Ben Şubat ayında alıyorum sana yorumlarımı yazarım 2 ay sonra bide herkeze güvenme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysegul.celiik

Meraba arkadaşlar son 4 gündür falan araştırma yapıyorum sp ile ilgili, tam karar veremedim. Kullanıcı yorumlarını okuyorum biri diyor 'wifi kötü' biri diyor 'kamera vasat' ben anlayamadım gitti. Samsung hiç istemiyorum Z ise beni aşıyor. Başkada bi seçeneğim yok açıkcası. Kullananlar bide kamera ve ön kameradan fotoğraf yollayabilirler mii ? Telefonu genelde kötülüyorlar, yoksa almayayım mı biri bilgilendirirse sevinirim, bu gidişle telefon falan göremeyeceğim heralde :D

bence sp kötü telefon değil son güncelleme ile daha performanslı olur.bence al.pişman olmazsın kaliteli telefon nede olsa sony

• Anladım cevaplarınız için teşekkürler, alıcam bakalım inşallah umduğumuz gibi çıkar :)
  • SP alma laf dinle. Z al. Çok temiz ikinci eller var sıfır SP parasına.
  • Ön kamera gerçekten berbat ama görüntülü konuşmuyosan sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera diyorsan sp alma htc wp8x al ya da Huawei p6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence al o fiyata adreno 320 alıyosun işlemci hızıda iyi üstelik android 4.4 kitkat yolda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.