Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lestet

google nexus a android 4.3 dağıtımına başlayacakmış bakalım bize ne zaman gelecek bunlar.

http://www.chip.com.tr/haber/android-4-3-bu-etkinlikte-tanitilabilir_41571.html

Bu ayrıntılar beni nexus'a yönlendiriyor. Küçükte olsa hataları olan bir telefona o kadar parayı vereceğime gider Nexus alırım diyorum ama LG'ye de para vermek istemiyorum. Sony'i oldum olası sevmişimdi. Sp'yi de uzun süredir bekliyordum ama anlatılan sorunlar insanı ürkütüyor. Az değil ki bin liradan fazla para veriyoruz.

Ah Sony ah

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    dün s4 mini aldım elime sp ile ve mini ile resim çektim. benim şahin gözlerimden daha renkli gösterdi renkleri ve çok tuhafıma gitti mini. sp ise naısl görünmesi gerekiyorsa öyle gösterdi.

hayatımda ilk defa sony telefon aldım kolay ca da silip atarım sorunlarda yaşıyorum fakat olumlu yönleri öyle çok ki bana iphone 4s i de s2 yi de aratmıyor pil dayanıklılık çok iyi. pişman değilim çok ta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Orijinalden alıntı: lestet

google nexus a android 4.3 dağıtımına başlayacakmış bakalım bize ne zaman gelecek bunlar.

http://www.chip.com.tr/haber/android-4-3-bu-etkinlikte-tanitilabilir_41571.html

Bu ayrıntılar beni nexus'a yönlendiriyor. Küçükte olsa hataları olan bir telefona o kadar parayı vereceğime gider Nexus alırım diyorum ama LG'ye de para vermek istemiyorum. Sony'i oldum olası sevmişimdi. Sp'yi de uzun süredir bekliyordum ama anlatılan sorunlar insanı ürkütüyor. Az değil ki bin liradan fazla para veriyoruz.

Ah Sony ah

Ben üzülecek bişey göremiyorum,android arayüz berbat onu da kullandım hiç zevk almadım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu gidip alacağım SP, yeter
  • Bu telefonu nerden almak gerek. Sony center teknosa veya vatan bilgisayardan hangisini tercih etmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: fucjkan

Bu telefonu nerden almak gerek. Sony center teknosa veya vatan bilgisayardan hangisini tercih etmeliyim

fark etmez 3 de sony eurasıa garantılı satıyor cunku klıksa da oyle satıyor alınabılır yanı sıkıntı yok,kı ben sp yı oldukca tavsıye edıyorum cok ıyı .
  • arkadaşlar ben telefondan çok memnunum çok ii bir telefon ama tek sıkıntım ahize sesi yani konuşma esnasında ses biraz düşük geliyor sizde böyle mi unun bir yöntemi var mısizce bir kodla fln biraz daha sesini açma gibi bilen var mı acaba bir de sizce bu olay donanımsal mıdır yazılımsal mıdır sizce yani güncellemeler ile düzelme ihtimali nedir sizce
  • Arkadaşlar güç yönetim de sarj göstergesi eskide yüzdeyuzken 6 gün yazarken şimdi 1gun 6 saat yazıyor neden böyle oldu ki

• kimse çekinmesin arkadaş çok da güzel telefon.
    hiçbir sorunu da yok bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo17

arkadaşlar ben telefondan çok memnunum çok ii bir telefon ama tek sıkıntım ahize sesi yani konuşma esnasında ses biraz düşük geliyor sizde böyle mi unun bir yöntemi var mısizce bir kodla fln biraz daha sesini açma gibi bilen var mı acaba bir de sizce bu olay donanımsal mıdır yazılımsal mıdır sizce yani güncellemeler ile düzelme ihtimali nedir sizce

Tamamen yazılımsal hocam hoparlörlerden sesin hiç gelmemesi donanımsal yada cizirtili gelmesi de donanimsaldir yeni güncellemesi ile duzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Arkadaşlar sony xperia s cihazım var. Acaba satıp üstüne bir miktar para ile sp alayım mı ne dersiniz

kesınlıkle onerıyorum xperıa sp ben dun gıdıp bır tanede neyaz aldım,bu arada torıum sony centerda gayet guzel kılıflar gelmıs sp ıcın arkdaslar haberınız olsun.

Tek düşündüğüm nokta kamerası. Büyük hüsran yaşarmıyım kullandığım xperia s ile karşılaştırıldığında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Arkadaşlar sony xperia s cihazım var. Acaba satıp üstüne bir miktar para ile sp alayım mı ne dersiniz

kesınlıkle onerıyorum xperıa sp ben dun gıdıp bır tanede neyaz aldım,bu arada torıum sony centerda gayet guzel kılıflar gelmıs sp ıcın arkdaslar haberınız olsun.

Tek düşündüğüm nokta kamerası. Büyük hüsran yaşarmıyım kullandığım xperia s ile karşılaştırıldığında

Büyük hüsran denemez sadece suan s daha ıyı crkıyor p kadar oda suan güncelleme sonrası ışler degısrbılır

• Dıs mekan fotografları gayet ii bence. Fakat dokunmatik arada sorun yapmaya başladı bende

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

Orijinalden alıntı: ertanas

Telefonda sorun yaşayanlar galiba başka bir cihaz kullanıyor :) şaka bir yana gerek wifi sorunundan ekran dokunmatiğinden şikayet edilmiş..
    Cihaz nihayet teknosadan siparişle bugün elime geçti üç dört saatlik inceleme sonucunda gayet memnun kaldım wifi sorunundan bahseden arkadaşlar wifide
    hiç bir sorun yok sadece sinyali uzak olan seviyesi düşük wireless frekanslarını göstermiyor daha önceki cihazım s3 idi aynı şekilde evimdeki wireless den s3 den
    daha hızlı bir şekilde bağlanıp program indirebiliyor, ekran kalitesi yeterli seviyede en azından s3 de twitter gibi facebook gibi app ları kullanırken yazı karakterleri
    yani doygunluğu vede aynı zamanda pil yüzdesi pixsel oranında çok berbattı sp de bu durum çok iyi, ekran dokunmatiğinde herhangi bir problem göremedim ben
    yavaşlıktan yada algılama sorunundan bahsedilmiş öyle bir durum yok gibi görünüyor ama eldiven modu açık bir halde geldi ve kapattım. Cihazda herşey çok güzel
    fakat benmi beceremedim ama beni hayal kırıklığına uğratan bir mevzu bildirim ışığı sadece o anda telefon çaldıysa yanıyor sonra siz açana kadar normalde bildirim
    ışığı yanması gerekirken yanmıyor bu durum sizlerde nasıl benmi birşeyleri yanlış yaptımmı diyeceğim bildirim ışığı aktif durumda zaten!

aynen bence de hiçbir sorun yok cihazda.
    yalnız dostum ben bişey soracağım.
    eski android telefonundaki uygulamaları bu yeni telefonuna otomatik yüklendi mi?
    öyleyse nasıl yüklendi?

Yükledim hocam google playdeki aynı accountumla zaten giriş yapınca senkronize edilsinmi diye sordu zaten wifi açıktı o esnada ok dedim yaklaşık 40'a yakın uygulamayı 5 dk da indirdi :)

işte ben de aynısını yaptım ancak bana sormadı :(
    fabrika ayarlarına dönsem sorar mı acaba?

Gerek yok hocam google playe girdikten sonra sağ üstte alt alta üç nokta onu tıkla uygulamalarıma gir ordan yüklendi ve tümü olacak ordan tekrar indirebilirsin

• sp ye bu videodaki gbi bir güncelleme verseler süper olur:)

http://www.youtube.com/watch?v=CYljqyr09YQ

Arkadaşlar güç yönetim de sarj göstergesi eskide yüzdeyuzken 6 gün yazarken şimdi 1gun 6 saat yazıyor bilen arkadaşlar yardımcı olsa:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

teleservıce zaten htc den lg yee kadar cogunu baglamıs ama sony en erken kurtulcak olan cunku aralıkta sozlesme bıtıo vew sony yenı servıs bakıo burdan soyleyeyım.

Sony i aradim benim için teleservis büyük sorun başka servis var mi degistirmeyi dusunuyor musunuz sorusuna HAYiR cvb aldim siz bu bilgiye nasil ve nerden ulastiniz?

• Sonycenyer var tanıdık sıkayetlerı bılıomıs sony hatta yaygım bır servıs aroyormıs ama sony anlasmayı bozup tazmınatı odemek ısyemoyor dedi bu kıs son dedı teleservis ıcın

• yok arkadaş sp ye göre alternatif yok.artık geri kalan şansımıza kalıyor elektronik işi şans işi derler inş alacağım makina problemsiz çıkar demekten başka çare bulamıyorum

• Katılıyorum kardrsım bugun paramı ıade etseler yıne gidip sp alırım

• arkadaşlar ahize sesi sıkıntısı bendede vardı.Gerçekten ses az ve sanki kuyudan gibi geliyordu :D
    ama ekolayzırı parlak ve konuşmacının sesini artırmayı işaretlediğimde ses büyük oranda düzeldi ve ses düzeyi arttı.
    Şimdi sesten gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.