Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
366.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başlarda ben de kameradan şikayetçiydim, çünkü bir türlü odaklanmıyordu ve bulanık çekim yapıyordu. Ama süper otomatik moddayken ekrana dokunup odaklanmayı hallettim. Şans eseri buldum, ama yine de tam sonuç alamıyorum. Yine de idare eder diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closer10 -- 8 Haziran 2017; 15:59:43 >
  • closer10 kullanıcısına yanıt
    Çözüm ne anlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper otomatik çekim modundayken ekranda herhangi biryere dokunun, biraz sonra netleştiğini göreceksiniz, alt köşede de ne olduğunu yazar (makro, arka ışık, bebek vs.). Sonrasında fazla oynatmadan fotoğrafı çekiyorsunuz. Net çekince gerçekten de kaliteli çekim yaptığını anlıyorsunuz.
  • Beyler şu saat sorununu çözen var mı az kala oruç güme gidiyordu her yerde farklı bi saat var

• telefonumu geçen sene bu zamanlarda almıştım. aralık ayı gibi kapanma sorunuyla verdim hiçbir şekilde açılmıyordu. anakart değiştirip vermişler. ancak reset atma sorunu hala devam ediyor. arka kapağı nerdeyse tamamen çıktı, su geçirmezlik yalan oldu. ve ekranda bir ezikle geldi. ben şimdi garanti bitmeden versem bari 3-5 ay olsa resetsiz idare eder mi?
  • Telefonumu dün teslim aldım.Geçen ayın 8'inde Turkcell mağazasına ekranda beyaz çizgiler çıktığı için servis için bırakmıştım. Epey uzun sürdü ama dediğim gibi dün teslim aldım M5'i ekranı değiştirmişler ama ufak kılcal çizikler vardı kenar çıtasında onu da halketmişler.Ekran ve kasa değişmiş.Sorun düzelmiş gibi gözüküyor.

• Bu sony nougat vermeyecek onu anladık da neden normal güncelleme vermiyor onu anlamıyorum. Anca wahtsnew uygulamasını güncelliyor sürekli. Hiç bugfix yok

• Bu cihazda ARKA KAPAGI kiran var mi? Garanti degistiriyor mu? Fiyati ne oluyor..?

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Aynen malesef Sony bizi unuttu artık.Sony beni sükutu hayale uğrattı.Bir sonraki telefonum Sony olmayacak!

• real_king kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bir dahaki sefere xiaomi veya huawei alırım. Sony düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Aynen malesef Sony bizi unuttu artık.Sony beni sükutu hayale uğrattı.Bir sonraki telefonum Sony olmayacak!

sadece sony unutsa iyi, geliştiricilerde unuttu,TRXteam olarak bıraktık desteği cihaza,eğer bizim gibi(eski çalışmalarımızı bilenler bilir) bilgili bi geliştirici ekip destek vermezse güzelim cihaz sony yüzünden güme gitmiş olcak,sony alıcaksanız sadece amiral gemisi alın,yan serilere yazılım desteği pek iyi sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Aynen. Bir dahaki sefere xiaomi veya huawei alırım. Sony düşünmüyorum.

eğer garantisi sorunlu olmasa bende xiaomi alıcaktım geçtiğimiz gün,ama işte garanti sıkıntılı
  • ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    sony'de garanti var da pek bi hayrını görmedik maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

sony'de garanti var da pek bi hayrını görmedik maalesef

aynen,sony nin garantisi pek iç açıcı değil,daha önce htc one telefon kullanan bi arkadaşım vardı,tabiri caizse cihazın içinden geçmişti,garanti yinede cihazı onardı,şuanda piyasada htc 10 var,alsammı diye düşünmüyo değilim
  • XA Ultra sahibi olan arkadaşımın bana bildirdiği kadarıyla 900MB'lık Nougat güncellemesi geldi.
  • ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Aynen Sony için varsa yoksa Amiral! Xperia M5'in Z5'den pek farkı yok diye M5 almıştım nihayetinde ram bile aynı 3gb ve kamerası suya dayanıklı oluşu, gold rengi tasarımı cam oluşu bunlar kağıt üzerinde bakıldığında gayet iyi fakat gerçekler öyle değilmiş anlamış olduk. Daha 1 yıllık telefona güncelleme verme kes.Olacak iş mi bu?! Bundan sonra Iphone alacağım kafam rahat olacak en azından. Kaç yıllık 5 ve 5s'e bile güncelleme verdi ve 5s daha da alır eminim.Gidip Iphone 6 alacağım olacak olan o bu gidişle.Sony benim için bitmiştir artık! Üzgünüm ama gerçekler bunlar.

• arkadaşlar merhaba farklı ülke yazılımlarını bu cihazda deneyen oldu mu ?

@real_king hocam rootlayabildin mi bu cihazı 6.0 yazılımıyla testlerin eğer rootladıysan varmı ?

paylaşırsan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

arkadaşlar merhaba farklı ülke yazılımlarını bu cihazda deneyen oldu mu ?

@real_king hocam rootlayabildin mi bu cihazı 6.0 yazılımıyla testlerin eğer rootladıysan varmı ?

paylaşırsan sevinirim..

farklı ülkelerin yazılımı bu cihazda çalışmakta,xperia m5 için olduğu sürece istediğin ülkenin yazılımını kur sorun yok

root konusunda konunun ilk sayfasında anlatımım mevcut,bi sorun olursa bana yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Aynen Sony için varsa yoksa Amiral! Xperia M5'in Z5'den pek farkı yok diye M5 almıştım nihayetinde ram bile aynı 3gb ve kamerası suya dayanıklı oluşu, gold rengi tasarımı cam oluşu bunlar kağıt üzerinde bakıldığında gayet iyi fakat gerçekler öyle değilmiş anlamış olduk. Daha 1 yıllık telefona güncelleme verme kes.Olacak iş mi bu?! Bundan sonra Iphone alacağım kafam rahat olacak en azından. Kaç yıllık 5 ve 5s'e bile güncelleme verdi ve 5s daha da alır eminim.Gidip Iphone 6 alacağım olacak olan o bu gidişle.Sony benim için bitmiştir artık! Üzgünüm ama gerçekler bunlar.

sony,yada başka marka(apple dışında)cihazın amiral gemisi değilse bir iki güncellemeden sonra güncelleme vermez,ortada kalırsın,eğer ios açık bir işletim sistemi olsaydı kesinlikle iphone alırdım,birdaha telefon alırsam ya google ın cihazlarını yada amiral gemisi alırım,sony bu gidişle batar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBlaCk4

quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

arkadaşlar merhaba farklı ülke yazılımlarını bu cihazda deneyen oldu mu ?

paylaşırsan sevinirim..

farklı ülkelerin yazılımı bu cihazda çalışmakta,xperia m5 için olduğu sürece istediğin ülkenin yazılımını kur sorun yok

root konusunda konunun ilk sayfasında anlatımım mevcut,bi sorun olursa bana yazabilirsin

Belçika yazılımı artı root attım super su lu hocam bootloader kilidini de açtım şuan batarya randımanlı gibi..
    şuan cihaz kapalı şarj olmuyor sanırım boot yazılımından kaynaklanıyor. sorun rootlanmış boottan kaynaklı stock boot ile sorunsuz..
    bi de ilk sayfadaki xda linklerinin çoğu açılmıyor hocam el atarsan memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 21 Haziran 2017; 9:36:22 >

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.