Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua video incelemesi 'Orta segment akıllı telefon yarışının yeni üyesi mercek altında' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 gb olsa bu fiyata giderdi ama şuanda işi zor.

• c4 daha iyi ama m4 aqua daha şık

• su geçirmezlik dışında bir numarası yok kamerası tırt ötesi

• 8 gb SD ramla saçmalamışlar...
  • Çok güzel cihaz Kampanyalarla falan 1000tl altı alınabilir.

• Helal olsun yine Erdi incelemesi keyifli olmus,sadece bir tik daha yavas anlatin cok soluk soluga anlatmissiniz,birde speaker kalitesini dinletseydiniz eskiden ole yapardiniz,yinede emeginize saglik,onca site ve editor varken video incelemede Erdi bey uzak ara lidee bence,telefona gelirsek begendim 1000lieaya muhakkak her cihazin eksigi oluyor ya kamerada ya bataryada ya sd kartda mutlaka.

Son olarak bu vergiler binmeden lutfen boyle yeterince detayli bir c4 incelemesi yapin,her mesaji okuyamiorsunuzdur yogunluktan muhtemelen ama yinede yazaiyorun Erdi bey C4 incelemesi beklioruz,sony gondersin demeyin bir kere ofise gelen misafirin z2 sine cokup kisada olsa incelemistiniz,tesekkurler kolay gelsin.

• Erdi işine karışmak gibi olmasın bence anlatımın gayet normal akıcı ve güzel daha yavaş anlatırsan kendimi gerizekalıya anlatıyormuşsun gibi hisetmeye başlarım herhalde. Daha yavaş anlat anlayamıyorum diyenler bir zahmet daha fazla toplum içine çıksınlar konuşma pratiklerini ilerletsinler yada beslenme alışkanlıklarını değiştirip makarna bulgur pirinçten ziyade daha zihin açıcı besinler tüketsinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

8 gb SD ramla saçmalamışlar...

Bence de ....
  • İyide sonyde uygulamaları karta kuramıyoruzki. Oyun oynamak isteyenler kartla artırsın demişsiniz ama kuramayacaklarki artırsalar ne olur. Benim telefonda 32gb dahili hafıza olmasına rağmen herşeyi tamamen direk karta kurmaya izin veriyor. Şaka gibi 8gb telefon s4 mini zamanında kalmalıydı.

• Erdi in wonderland.

Bakan ithal telefonlara ek vergi bindireceğiz derken 16 gb lık versiyonunu daha ucuza TR piyasasına davet ediyor ilahi Erdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Helal olsun yine Erdi incelemesi keyifli olmus,sadece bir tik daha yavas anlatin cok soluk soluga anlatmissiniz,birde speaker kalitesini dinletseydiniz eskiden ole yapardiniz,yinede emeginize saglik,onca site ve editor varken video incelemede Erdi bey uzak ara lidee bence,telefona gelirsek begendim 1000lieaya muhakkak her cihazin eksigi oluyor ya kamerada ya bataryada ya sd kartda mutlaka.

Son olarak bu vergiler binmeden lutfen boyle yeterince detayli bir c4 incelemesi yapin,her mesaji okuyamiorsunuzdur yogunluktan muhtemelen ama yinede yazaiyorun Erdi bey C4 incelemesi beklioruz,sony gondersin demeyin bir kere ofise gelen misafirin z2 sine cokup kisada olsa incelemistiniz,tesekkurler kolay gelsin.

Erdi beyin üzerine video inceleme yapan görmedim henüz, kesinlikle mükemmel anlatıyor.
    Sizin sözünüze katılıyorum m4 her ne kadar daha çekici olsada c4 daha alınası ve f/p telefonu. İncelemesini en kısa zamanda bekliyoruz Erdi bey :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Bu telefon şirketleri adamı sinir hastası yapmak için çalışıyorlar ,Ya SAF beyinsizler ya da kötü niyetliler başka bir açıklama olacağını düşünmüyor ,Be gerizekalı Sony !!!!Kamera konusunda en iyi konumda olan şirketsin ,her türlü imkan emrinde ,e kalkıp da neden adam akıllı yazılım yapmazsın bu telefona da vga kamera ölçeğinde foto sunarsın..Berbat resim çekiyor , 10 sene önceki sony ericcson k200 daha iyi foto çekiyor 2 mp olmasına rağmen!aynı berbatlık z3compactta da var.Rezalet !Geriye eleştirilecek bir şey yok...XDA da ne bileyim internette bunun kamerasını iyileştirecek patch vb. var mıdır??

kardeş kamerası herhalde daha kötü olacak çünkü sony dünyanın en büyük fotoğraf makinesi üreten markalarından biri bu yüzden telefonların kamerasını çok güçlü yapıp kendi kendine rakip olmak istemiyor zaten sony marka telefon alıyorsan müthiş bir kamera performansı beklemeyeceksin

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    sen nerenin *** her konuya yorum yazmaktan vazgeç bir doktora görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık şu menü geri tuşu ekrandan çıkarmalı ekranın güzelliğini kapatıyor artık alttaki boş olan kısma atsın ki ekranda fazla yer kalsın bu kadar zormu bu,sony çıkan yeni telefonların hepsinden aynı kasa aynı anlayış devam ediyor..

• öyle olduğu aşikar bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Bu telefon şirketleri adamı sinir hastası yapmak için çalışıyorlar ,Ya SAF beyinsizler ya da kötü niyetliler başka bir açıklama olacağını düşünmüyor ,Be gerizekalı Sony !!!!Kamera konusunda en iyi konumda olan şirketsin ,her türlü imkan emrinde ,e kalkıp da neden adam akıllı yazılım yapmazsın bu telefona da vga kamera ölçeğinde foto sunarsın..Berbat resim çekiyor , 10 sene önceki sony ericcson k200 daha iyi foto çekiyor 2 mp olmasına rağmen!aynı berbatlık z3compactta da var.Rezalet !Geriye eleştirilecek bir şey yok...XDA da ne bileyim internette bunun kamerasını iyileştirecek patch vb. var mıdır??

kardeş kamerası herhalde daha kötü olacak çünkü sony dünyanın en büyük fotoğraf makinesi üreten markalarından biri bu yüzden telefonların kamerasını çok güçlü yapıp kendi kendine rakip olmak istemiyor zaten sony marka telefon alıyorsan müthiş bir kamera performansı beklemeyeceksin

Aynen oyle en iyi kamerayi koysalar kime lens saticaklar pazarlama stratejisi ama burdaki 2000li cocuklar anlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Aynen oyle en iyi kamerayi koysalar kime lens saticaklar pazarlama stratejisi ama burdaki 2000li cocuklar anlamaz

Gerçekten nasıl bu kadar cahil ve boş konuşabiliyorsunuz, nerden geliyor bu cesaret özgüven hayret birşey ya.. Sony kendikendi lenslerine rakip olmak istemezmis

Sen bir s6,iphone 6 ve lg g4 ün bir kamerasına bak, fazla yorum yapma, rezil olursun böyle

• En büyük elektronik firmalarından birisinin, telefonuna kaliteli fotoğraf-video çekimi özelliği kazandırmaktan; normal kamera-lens vb. satışlarım peki ya düşerse diye çekineceğini zannetmiyorum. Çünkü günümüzde öz çekim almış başını gitmişken bir anlamı yok.

Firmalar arası büyük pastadan pay alma anlaşmalarından öteye gidemez bu tutumları! Atıyorum kabaca ifade etmek gerekirse, kamera sensörünü benden alacaksın... o zaman kaliteli fotoğraf-video çekimini ben alayım gibi!

Tüketiciyi, firma öyle yaparsa batar böyle yaparsa çıkar deyimleri ilgilendirmez! Tüketici kullandığı üründen maksimum fayda sağlamak ister. Ürünü beğenmiştir ama kamerası da keşke iyi olsaydı işte o zaman alırdım diye dem vurmakta ta haklıdır. Kimsenin kimseye alma o zaman deme hakkı yoktur. Fikir beyan etmek herkesin hakkıdır! ürün çeşitliliği arttırır!

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

İyide sonyde uygulamaları karta kuramıyoruzki. Oyun oynamak isteyenler kartla artırsın demişsiniz ama kuramayacaklarki artırsalar ne olur. Benim telefonda 32gb dahili hafıza olmasına rağmen herşeyi tamamen direk karta kurmaya izin veriyor. Şaka gibi 8gb telefon s4 mini zamanında kalmalıydı.

Z3c kullanıyorum ,lolipop sürümüyle artık hafıza kartına taşıyabiliyorsun istediğin program ve ouyunu
  • İnceleme mukemmel olmuş, elinize sağlık. 16GB versiyonu 999TL'den gelseydi yılın telefonu olurdu bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.