Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler selamlar. güç tuşu ile teli açıp kapamak istemeyenler için play storede gravıty screen on off diye bı program var. tavsiye ederim bı çok seçenek mevcut pro sunu almayada gerek yok.
    hala kurcalıyorum ayarları yenı indirdim telı cebinize sensör baş aşağı gelecek şekilde koyarken telin ekranının kilitlendigini görebiliyorsunuz çıkardığınız an tel acılıyo valla benim gibi sürekli güç tuşu ile uğraşmak istemeyenler için güzel bi uygulama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 26 Ekim 2013; 17:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum ahize sesi,müzik sesi kulaklıkla nasıl?artık yanımda müzik çalar taşımak istemiyorum.Telefon kullanıcıları cevaplarsa sevinirim.
  • Telefonu almak üzereyim ancak özelliklerinde flash desteği yoktur diyor. Flash'sız nasıl oluyor ?
    Bir de GM Discovery de seçeneklerim arasında ne yapmalıyım?
    Bir de Xperia L'nin kamera performansını görebileceğim gündüz-gece çekimli bir kaç fotoğraf var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 26 Ekim 2013; 19:38:43 >
  • GM'ye sakın bulaşma 1 hafta sonra telefoncuya satarsın :) L'yi gönül rahatlığıyla alabilirsin flash o kadarda önemli birşey değil.
  • flash nasıl yok ya. cahil cahil konuşmayın. milletide abartılarınızla yanlış bilgilendireceksiniz. android 4 xx diye android için falsh player var onu bulun yükleyin. sonra dolphin de yandex te tepe tepe kullanın. kendi ana sistemi için zaten bloke koymuş chrome de kullanamıyorsunuz. ama özellikle dolphin in sonra yandex browserin chromeden eksiği değil fazlası var zaten..
  • arkadaşlar eski telefonlarda telefona bakmazken sms çağrı geldiğinde kocaman uyarı olurdu. böyle bir apk arıyorum varmı bildiğiniz türkçe. go launcherde var o da ingilizce ve çok tutarsız çalışıyor hatta bazan hiç çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

beyler selamlar. güç tuşu ile teli açıp kapamak istemeyenler için play storede gravıty screen on off diye bı program var. tavsiye ederim bı çok seçenek mevcut pro sunu almayada gerek yok.
    hala kurcalıyorum ayarları yenı indirdim telı cebinize sensör baş aşağı gelecek şekilde koyarken telin ekranının kilitlendigini görebiliyorsunuz çıkardığınız an tel acılıyo valla benim gibi sürekli güç tuşu ile uğraşmak istemeyenler için güzel bi uygulama...

bu yakınlık sensörüyle çalışmıyormu? sadece sallayarak falanmı? yakınlık sensörü ayarı var gibi ama işaretledim olmadı. veya onlar başka bir ayarmı? birde belli süre kullanmayınca devreden çıkıyormu bu ayar varmı? sonra güç butonuna basınca yeniden devreye giriyor.. varmı bunlar? ya tap tap app, auto screen on. bunların içinde en temiz çalışan auto screen on gibi. tap tap app en iyisi gibi ama onunda 10 dk kullanmazsam devre dışı yap ayarı çalışmıyor. bu da önemli çünkü belli kulanmadığın süre devre dışı olmazsa sensör sürekli açık olacağından şarjın önemli kısmı ona gidiyor. bu durumda da bu dokunarak power yapan programlar kullanışsızo luyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Telefonu almak üzereyim ancak özelliklerinde flash desteği yoktur diyor. Flash'sız nasıl oluyor ?
    Bir de GM Discovery de seçeneklerim arasında ne yapmalıyım?
    Bir de Xperia L'nin kamera performansını görebileceğim gündüz-gece çekimli bir kaç fotoğraf var mı?

xperia l ile çekilmilş bir foto

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    dostum yakınlık sensörü çalışıyo tımeout seçeneğini 10dk dan fazla ayarlayamıyosun pro versiyonunu ıstıyo. yalnız bugün gün içinde sürekli uyarı geldi telefona bu uygulama telin stamına moduna moduna geçmesini engellıyo dıye. dolayısıyla fena sarj gıdıyo valla uygulama oldukça güzel ama şarj dayanmıcak öyle gorunuyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

dostum yakınlık sensörü çalışıyo tımeout seçeneğini 10dk dan fazla ayarlayamıyosun pro versiyonunu ıstıyo. yalnız bugün gün içinde sürekli uyarı geldi telefona bu uygulama telin stamına moduna moduna geçmesini engellıyo dıye. dolayısıyla fena sarj gıdıyo valla uygulama oldukça güzel ama şarj dayanmıcak öyle gorunuyo...

bilmiyorumda ben beceremedim ama denicem. bunların içinde en temiz çalışanı auto screen on. o da tap tap app ın aksine kolay açılıyor kazayla elin sensörün önünden geçse açılcak nerdeyse öyle yani. ama olsun onada çare buldum direkt anaekrana gitme yerine araya kaydırma kilidini devreye alıyorum telefonun kendisinin. böylece kolay açılsa bile kilit ekranına takılıyor kısa süreli. hem böyle daha güvenli oluyor.

• Arkadaslar forumda xperia z icin teleservis sorunlari yıgınla boy gosteriyor

Bu telefonun garanti sorunu warmi?

• Arkadaslar teli daha önceden rootlamıstım sorun yoktu. Dün fabrika ayarlarına sıfırladım tekrar rootladım. şimdi root explorer vb.programlarla sistem dosyalarını silmeye kalktgmda yada dosyalara girmeye kalktgmda tel kapanıp tekrar açılıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı.ne yapmam lazım. Root isleminde sorun yok tel rootlu görünüyor ama sistem dosyalarına girince kapanıyor. mesela root explorere girip r-w yi r-o yapınca tekrardan tel kapanıp açılıyor

• telefon hafızası dolu uyarısı alıyorum. fazlalıkları nasıl boşaltabiliriz veya sd karta aktarabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

telefon hafızası dolu uyarısı alıyorum. fazlalıkları nasıl boşaltabiliriz veya sd karta aktarabiliriz

root atmak gerekiyor
  • Arkadaşlar bir şey yazarken kelimeleri otomatik düzeltiyor ya onu nerden kapatıyoruZ?

• arkadaşlar bu launcherlar ne işe yarıyo sadece görsellik mi veriyo. Hangi launcherı tavsiye edersiniz.
  • quote:

telefon hafızası dolu uyarısı alıyorum. fazlalıkları nasıl boşaltabiliriz veya sd karta aktarabiliriz

Dostum felan master diye bir program var telefondaki gereksiz şeylerin falan siler.açıklamasından genişçe oku... O programda aktarma da var onla da yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: lahm

quote:

Dostum felan master diye bir program var telefondaki gereksiz şeylerin falan siler.açıklamasından genişçe oku... O programda aktarma da var onla da yapabilirsin

Clean master olacak. Ben de su kelimeleri otomatik düzeltmesine uyuz oluyorum yok mu çözümü

• quote:

buna şöyle bir çözüm buldum. program olmadan;

ayarlar -uygulamalardan tek tek seçip baktığınızda "verileri temizle" kısmına bastığımda oldu galiba. hemen üstte yer alan cihazdaki veriler kısmında rakamın değiştiğini görebilirsiniz. herhangi fazlalık bir uygulama için deneyebilirsniz. veri kaybı gibi bir riski yok sanki, şimdilik. :)
  • mustafa2936 kullanıcısına yanıt
    Nova Launcher Kendim de kullanıyorum kasma ve donma yok
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.