Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu açma kapama tuşunun altındaki fotoğraf çekme tuşu değilmi? Çalışmıyor o tuş, bir ayarı filan mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kaç sorum daha olucak

1.Telefonda şebeke sorunu oluyor mu ?
    2.Led ışıklarda yerinde yanmama vs oluyor mu? (şarj geldiğinde mesaj geldiğinde veya walkanda albümde gezinirken)
    3.Telefonun beyazı kaba mı?
    4.Xperia L mi S3 mini mi?Çok kararsız kaldım açıkçası.Biirde Sony'e güvenebilir miyim?Tereddütlüyüm
    5.Oyun konusunda nasıl?
    Subway Surf
    Temple Run
    Temple Run 2
    Pet Rescue gibi oyunlarda akıcı oynanıyor m?Özellikle Subwayda bazı arkadaşlar kastığını yazmış
    6.Dokunmatik hassasiyeti nasıl?Samsungu aratır mı?
    7.Bir siteden video izleniyor mu?Facebook gibi
    8.Ben apk root vs anlamam bunlara gerek olur mu?
    9.Outlook uygulaması (mail) çalışıyor mu?
    Biraz fazla oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim :) özellikle çok oyun oynayan biriyim..Oyun konusunda sorun olur mu?Birde dediğim gibi S3 mini ve Xperia L arasındayım çok kararsızım bu konudada yardım ederseniz sevinirim sony sorun yaşatır mı

İyi forumlar cevapları bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Excal1bur

Bi kaç sorum daha olucak

2.Led ışıklarda yerinde yanmama vs oluyor mu? (şarj geldiğinde mesaj geldiğinde veya walkanda albümde gezinirken)
    4.Xperia L mi S3 mini mi?Çok kararsız kaldım açıkçası.Biirde Sony'e güvenebilir miyim?Tereddütlüyüm
    5.Oyun konusunda nasıl?
    Subway Surf
    Temple Run
    Temple Run 2
    Pet Rescue gibi oyunlarda akıcı oynanıyor m?Özellikle Subwayda bazı arkadaşlar kastığını yazmış
    Biraz fazla oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim :) özellikle çok oyun oynayan biriyim..Oyun konusunda sorun olur mu?Birde dediğim gibi S3 mini ve Xperia L arasındayım çok kararsızım bu konudada yardım ederseniz sevinirim sony sorun yaşatır mı

Dedigin sorunlarin.1.i.bile bende yok bende s3.miniyle arada kaldim.akrabalarda.3.kiside.s3 mini vardi simdi l aldim.siyah s3 ten daha keskin.ekrani süper oyun performansı adreno 305 sayesinde harika subwayde real racing 3 te most wantedsa max payneda kasma görmedim sony bence hakkini veriyor telefonlarin 4.3 de gelecekmiş düşünme hemen l al beence :)

• arkadaşlar merhabalar ben xperia L ile xperia M arasında kaldım. Benim önceliğim sarj süresi ki M in bekleme ve konuşma süresi daha çok. ama gold da nedense müzik dinleme süresi aynı diyor bu kafamı karıştırdı
    ikinci olarak şunu sormak istiyorum. genel olarak sarjı nasıl? ben 2 günü zorlayan hatta 2 günü çıkaran bi telefon istiyorum.
    üçüncü olarak telefonu müzik amaçlı kullanıyor musunuz. ben o amaçlı alacağım. ses yüksekliğinin az geldiğinde şikayetçi olunuyor böyle mi düşünüyorsunuz sizde
  • arkadaşlar kilit tuşunu tuştan değilde dokunarak açma kapama programı var. adı, Tap Tap App ( Screen On-Off )https://play.google.com/store/apps/details?id=net.maicas.android.wsleep

fiziksel tuşla uğraşmamak ve ömrünü uzatmak adına çok güzel tam istediğim program. kilit tuşunu hem kapatıp hem açıyor. ama sık kullanmadığımızda programı telefon bekleme de iken 10 dk gibi seçeneklerden devre dışı bırakmayı ne yaptımsa beceremedim. ya programda ya benim telefonda yada benim becerimde bir sorun var. aynı şekilde auto screen on programı var işlevler aynı. onu kullanmamda sorun yok ama kusuru kapalı iken çift dokunmaya ayarlasanız bile ki zaten daha zoru yok, nerdeyse elimi kazayla önünden geçirsem açılıyor. bu yüzden bunu kullanmak istiyorum bunda da dediğim sorunu yaşıyorum kronik olarak. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

• walkman müzik dinlerken bazen parça takılıyor, sizde de oluyor mu ?

bir de bu konu ilgimi çekti, daha önce android telefon kullanmadım, root vs işlemleri nasıl olur, getirisi nedir bilmem ama bu rom gayet gayet ilgimi çekiyor. neyen arkadaşlar var mıdır acaba ?

Edit : konu linki

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419042

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merihanac -- 25 Ekim 2013; 1:27:53 >
  • konudaki resimler romu çok cezbedici kılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Arkadaşlar xperia L mi yoksa alternatif varmı acaba? Öğrenci adamım bana 2-3 yıl gitsin istiyorum birde beyaz rengini alsam xperia L nin çok kirlenirmi acaba? Siyahı o kadar da güzel değil arka kısmı beyaz beyaz küçük noktalar gibi şeyler kötü durmuş.

başka alternatif yok diye alınır mantıken genelde. f/p telefonu alıyoruz biz ve onların içinde de en iyisi bu diye aldım. ben diğerlerinede bakıyorum aldığıma pişman değilim öyle söyleyeyim. beyaz bana oyuncak gibi geldi. siyah tersine kusurları örtüyor bence. onun için özellikle siyah aldım. yalnız tasarım çok iyi değil bencede. ama dediğim gibi daha iyisi yok diye aldık. dayanıklılık açısından bana göre yarı yolda bırakmaz. veya sony bırakırsa ötekiler ne yapmaz:)

quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

Ya bu açma kapama tuşunun altındaki fotoğraf çekme tuşu değilmi? Çalışmıyor o tuş, bir ayarı filan mı var?

evet. dedim ya tasarım pek iyi değil. ama alışınca pek yadırgamıyorsun. hem tasarım kötü hemde çok bilmişlik yapıp iki kademe yapmışlar tuşu. bu yüzden zor olmuş. bu iki kademe olayını kafana yerleştirirsen çabuk alışırsın ve işin kolaylaşır. benim öyle oldu. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Excal1bur

Bi kaç sorum daha olucak

5.Oyun konusunda nasıl?
    Subway Surf
    Temple Run
    Temple Run 2

şebeke sorunu yok, led ışıkları geçen bir iki şarjda yanmadı sadece sonra nasıl olduysa kendiliğinden düzeldi, beyaz bana oyuncak gibi geldi, kalite olarak samsung sony e ulaşamaz atla deve işlevsellik özellik farkıda olmadığına göre seçimim sony olur şahsen, oyunla pek işim olmaz ama hiç telefon kasıyor oyunlarda kötü diyene rastlamadım daha artı zorlamada pek ısınmada hissetmedim pek, dokunmatik hasasiyeti iyi, video izleyebilme siteler html5 e geçtikçe tamamıyla sorunsuz olacaktır ama geçmeyenler hala var tabi o yüzden flash player hala aranıyor, kendi chrome tarayıcısında afp yüklesende çalışmıyor ama dolphinde çalışıyor ben öyle yaptım sorun kalmadı yani afp bul yükle bir de dolphin browser yükle tamam. birde programın birinin yanında yandex yüklenmiş nasıl olduysa iyi olmuş :) zira tarayıcı olarak iyi hemde kendiliğinden yandextemi var yoksa ben ayrıca yüklediğimdenmi afp otomatik çalışıyor, apk root la zamanı geldimi tanışırsın merak etme :) gerçi 5800 den başka henüz dokunmatik telefon kullanmadığımdan ben bile pek anlamıyorum, outlook kullanmam onun için bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

arkadaşlar merhabalar ben xperia L ile xperia M arasında kaldım. Benim önceliğim sarj süresi ki M in bekleme ve konuşma süresi daha çok. ama gold da nedense müzik dinleme süresi aynı diyor bu kafamı karıştırdı
    ikinci olarak şunu sormak istiyorum. genel olarak sarjı nasıl? ben 2 günü zorlayan hatta 2 günü çıkaran bi telefon istiyorum.
    üçüncü olarak telefonu müzik amaçlı kullanıyor musunuz. ben o amaçlı alacağım. ses yüksekliğinin az geldiğinde şikayetçi olunuyor böyle mi düşünüyorsunuz sizde

bende senin gibi düşünüp M almaya karar vermiştim hatta siyahı olmadığından siyahının siparşini bile vermiştim ama sonradan vazgeçtim iyikide M yi almamışım. çünkü M , L nin minisi gibi. şarj ı iyi zira şarjı iyi kullanmak adına bir sürü kendi ayarı var. bir telefonda o özelliğe ait kendine has ayarları varsa o konuda iddialı veya değil genelde iyidir bilirsin. müziğe gelince senle baya kafadengiymişiz zira düşünceler hep aynı :) nokia 5800 xpress music te özellikle kulaklıkla müzik dinledinmi bilmiyorum ama şunu söyliyim ben dinlemeye doyamazdım. ayrıca nokia nın gerek dış ses gerek görüşme sesinin iyi olduğunu bilmeyen pek yoktur. işte bu da onunla kendi klasmanlarında birbirleriyle yarışabilirler. çünkü dış ses samsunglara fark attığı gibi görüşme seside oldukça iyi, müziktede sony nin kendi ses teknolojileri var kaliteyi yaşadıkça anlayacaksın.

birde sony nin kendi sistem yapısı güzel ben buna daha önce sony 530i kullanmıştım ordan aşinayım. her şey çok iyi düşünülmüş ve yerli yerinde. sonuç olarak, biz burda tabir caizse ortadirek telefonundan bahsediyoruz :) ayrıca şunuda önemle vurgulamak istiyorum acaba amiral gemisi olarak öne sürülen telefonlar kusursuzmu? laf aramızda kalsın pek değiller. :) çünkü çok araştırma yaptım eğer kafama yatan bana göre pahalı olan telefon olsaydı paraya kıyıp onu alacaktım ama ben şahsen bulamadım.

ayrıca amiral gemilerini merak edenlere burdan duyurayım reklam olmazsa a101 lerde s3 999tl fırsat ürünüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 25 Ekim 2013; 10:49:28 >

• Alacaklar varsa dokunmatıgı parmak ortasını algılıyor haberınız olsun fps oyunları zor oynanıyo 2 parmak aynı anda dokunulup oynanmıyo
  • Prince of Persia - Shadow & Flame ve Dead Trigger 2'yi, 2 parmakla ve parmak ucuyla rahatlıkla oynuyorum. Hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangl261

Alacaklar varsa dokunmatıgı parmak ortasını algılıyor haberınız olsun fps oyunları zor oynanıyo 2 parmak aynı anda dokunulup oynanmıyo

vücut ısısı ilkesi ile çalıştığından etli kısıma duyarlı olacaktır. senin uç muç dediğin olsa olsa tırnaktır. tırnağı algılamaz tabi çünkü tırnakta ısısal uyarı yok. rezistif yani kuvvetle bastırarak olsa idi o zaman herşeyle çalışırdı. ama o da kaba bir dokunmatik yöntemi olarak görüldüğünden kullanılmıyordur telefonlarda. yani yanlış bilgilerimiz öğrenmelerimizle kişileri yanlış yönlendirmeyelim. altta arkadaşın biri zaten hemen uyarmış.

birde eldivenle bile algılıyor diye övülen dokunmatikler var. onlar nasıl oluyor bilen varmı merak ediyorum ben. hem rezistif ve kapasitif falanmı onlar yoksa kapasitif olarak duyarlılığımı fazla?

• fanatik59 kullanıcısına yanıt
    Yakında bir güncelleme gelecek. Herhalde Kasım ayı gibi gelir. Büyük ihtimallede 4.2.2 olur. Çünkü Sony'nin, SP'den önce XL'yi 4.3'e yükseltmesi pek mümkün gözükmüyor. Umarım yanılırız.

Xperia L 15.3.A.0.26 firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 25 Ekim 2013; 13:16:19 >
  • Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler yakında alacağım telefonu herelde Sonye bi şans vermeliyim...Telefonda NFC özelliği gerçekten var mı deneyen oldu mu?
  • Excal1bur E kullanıcısına yanıt
    Gerçekten var. Denendi ve onaylandı.
  • teşekkürler kamera kalitesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excal1bur -- 25 Ekim 2013; 13:54:48 >
  • Excal1bur E kullanıcısına yanıt
    Ön kamerası kötü. Arka kamera ile gündüz çekimlerinde gayet yeterli ve güzel çekimler yapılabiliyor.
  • Teşekkür ederim...
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Benim kasteddıgım dokunmatıgı dıger dokunmatık telefonlar gıbı degıl yalan solicek halimde yok s2 ve 4s te kullandım bunun dokunmatık gıbı degıldı bugun arkadas telefona bakım dıye ıstedı verdım adam sayfayı kaydıramadı bı uygulamaya gırdı telefon kaydırmayı algılamadı somra parmagının ortasıyla yaptı oyle algıladı

• Büyük bir güncelleme geleceği kesin numarası 15.0dan 15.3e çıkıyor çünkü.

eski sürümdeki kamera kalitesi
    son sürümdeki dokunmatik kalitesi
    özelleştirebileceğimiz bir status bar
    superior auto mode
    ahize probleminin(bazen ses kısık ve kesik kesik geliyor) düzeltilmesi

bunlar yeni sürümde olursa telefon benim için çok iyi bir hale gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 25 Ekim 2013; 16:32:44 >
  • kasımda 4.3 güncellemesi Sony AR tarafından teyit edilmiş vaziyette.kasım ayında bekleniyor.hayırlısı diyelim :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.