Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    üstad iyi bayramlar telefonu 1 haftadır kullanıyorum gayet mennunum. benim öğrenmek istediğim tel in arkasındaki nfc mi diyosunuz o küçük etiket çıkmak üzere hocsm bu etiketin fonksiyonu varmı şuan için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

üstad iyi bayramlar telefonu 1 haftadır kullanıyorum gayet mennunum. benim öğrenmek istediğim tel in arkasındaki nfc mi diyosunuz o küçük etiket çıkmak üzere hocsm bu etiketin fonksiyonu varmı şuan için.

Yok hocam o sadece nfc algı alanını gösteriyor. Çıkarsan daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

Yok hocam o sadece nfc algı alanını gösteriyor. Çıkarsan daha iyi olur

teşekkürler hocam.

• arkadaşlar ben nova launcher kullanıyorum. telefonun kendi widgetleri çalışmıyor.kısa yoldan wifi , bluetooth u açabiliyoruz widgetsiz ama kısa yoldan gps i de aktif yapabileceğimiz xperianın kendi widgeti gibi bir uygulama var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taptazesut -- 18 Ekim 2013; 23:54:39 >
  • Cihaza fifa 14 yuklenmiyor cihazinizim.surumu.uygun.degil diyor anlamadim

• Avrupa fiyatından haberi olan var mı cihazın?
  • mustafa2936 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler rahatladım su an millet iki gün rahat gidiyor falan yazmış tırstım biraz o yüzden

• Arkadaşlar bir de bu 600 mb lık güncelleme illa olması gereken bir şey mi yoksa yapmasak da olur mu sizce 2 haftadır 70 mb lık güncelleme ile kullanıyorum da yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: KANALA DÜŞEN ADAM

Arkadaşlar bir de bu 600 mb lık güncelleme illa olması gereken bir şey mi yoksa yapmasak da olur mu sizce 2 haftadır 70 mb lık güncelleme ile kullanıyorum da yardımcı olursanız sevinirim

o hangi güncelleme? 600mb lik olan? sony yazılımıyla 70mb yükletiyor. 600mb nerden çıktı. telefonda sistemde telefonununuz günceldir diyorsa sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

Orijinalden alıntı: KANALA DÜŞEN ADAM

Arkadaşlar bir de bu 600 mb lık güncelleme illa olması gereken bir şey mi yoksa yapmasak da olur mu sizce 2 haftadır 70 mb lık güncelleme ile kullanıyorum da yardımcı olursanız sevinirim

o hangi güncelleme? 600mb lik olan? sony yazılımıyla 70mb yükletiyor. 600mb nerden çıktı. telefonda sistemde telefonununuz günceldir diyorsa sorun yok

Yanlış.. Bilgisayara bağladığınızda Pc companion günceldir diyorsa günceldir.telefona büyük boyutlu güncelleme indiremezsiniz.

Kardes olmazsa olmaz mı sence o güncelleme

• beyler klavye'de çıkan yardımcı kelimeleri nasıl kapatacağım ?
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-Dil ve girişe gelin hocam, Xperia klavye'nin yanındaki ayar bölümüne girip metin giriş ayarlarını açın. Sözcük önerilerinden en alttakini seçin

• teşekkürler dostum hallettim.
  • arkadaşlar selam

bir problem var nette araştırdım ancak bulamadım,

2 gün önce xperia l aldım, telefonu ilk gün güzelce kullandım akşam şarja taktım sabah uyandığımda telefondaki ekran koruyucusu devreye girmişti ve telefon açılmıyordu, yani ne ekrandan ne de güç düğmesinden müdahale edemedim daha sonra bataryayı sokup taktım ve telefona reset attım o gün yine kullandım akşam şarja taktığımda sabah yine aynı sorun gerçekleşti bu sefer telefonu aldığım yere götürdüm ve değiştirdim, yani sıfır bir xperia l daha aldım, bu telefonu da şarja bıraktığımda sabah yine aynı kilitlenme olayı yaşandı, yani anladığım kadarı ile telefonda sorun yok başka bir problem var, telefona herhangi bir güncelleme yapmadım kutudan çıktığı şekilde kullandım, sadece whatsupp indirdim ama ondan kaynaklandığını düşünmüyorum, sim kartımda bir hata buna neden olabilir mi?

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzysss

arkadaşlar selam

bir problem var nette araştırdım ancak bulamadım,

2 gün önce xperia l aldım, telefonu ilk gün güzelce kullandım akşam şarja taktım sabah uyandığımda telefondaki ekran koruyucusu devreye girmişti ve telefon açılmıyordu, yani ne ekrandan ne de güç düğmesinden müdahale edemedim daha sonra bataryayı sokup taktım ve telefona reset attım o gün yine kullandım akşam şarja taktığımda sabah yine aynı sorun gerçekleşti bu sefer telefonu aldığım yere götürdüm ve değiştirdim, yani sıfır bir xperia l daha aldım, bu telefonu da şarja bıraktığımda sabah yine aynı kilitlenme olayı yaşandı, yani anladığım kadarı ile telefonda sorun yok başka bir problem var, telefona herhangi bir güncelleme yapmadım kutudan çıktığı şekilde kullandım, sadece whatsupp indirdim ama ondan kaynaklandığını düşünmüyorum, sim kartımda bir hata buna neden olabilir mi?

şimdiden teşekkürler

Bilgisayarınıza bağlayıp güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.

• ozzysss O kullanıcısına yanıt
    telefonu nerdn aldınızı ogrenebilirmıyım ...
  • benim şarjta taktığımdaki bildirim led ışıkları yanmaz oldu. ilk taktığımda sarı, tam doluma yakın yeşil yanıyor ya bende ikiside yanmaz oldu. nedenini bilen varmı?
  • ozzysss O kullanıcısına yanıt
    SEUS ile yeniden yazılım yükle %99 sorunun çözülecektir
    asphalt7 1.5gb civarı gtavicecity 1.5gb civarı navigon 1gb yakın vs vs dahili depolama daki boş alan 1mb şu anda..:D
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.