Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
202.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xperia l telefonumda cpu boost yapmak istiyorum. Bunun için belli programlar var cpu üst, alt sınırını belirleyen. Fakat bunlar telefonun kendi sınırını aşmıyor. Bunu aşmak için ne yapmam gerekiyor? Kernel mi ne yüklemem lazımmış ama pek anlamadım. Bi bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: many@ik

Arkadaşlar bu arada tarayıcısından memnun olmayan varsa boat browser ı önerebilirim.

önerin için saol. ama crhome ve dolpindeki sorunlarımı güncelleyerek çözdüm google play den. chrome gerçekten çok basit bir tarayıcı belki yenilikler ve kurallar pahasına oldukça kulanışı kısıtlıyor ama dolphin tüm ihtiyaçlarımı karşıladı üstelik adobe flash playeride kullanabiliyorsun.
  • Arkadaslar cıhazı satıyoruz ılgılenırsenız ılan

http://www.sanalpazar.com/Garantili-Tertemiz-Sony-Xperia-L__isp23306288

sıte komısyonu olmadan eft ıle alınırsa son fıyat 500 tl dır ...
  • son güncellemeden sonra telefonun sarjı 1 gunu cıkarmıyor artık oysa eskı surum ıle 4 gun gıdıyordu. telefon gorusmesı esnası ve sonrasında ara sıra donuyor kılıt ekranını kapatıp acınca duzelıyor. kırmızı sensor yanma olayı arasıra devam ediyor.şimdi işin kışacası müge anlı deyimi ile kardeşim birşeylere yama yaparak sonuca varamazsınız. 4.2.2 sorunlu guncelleme oldu l ıcın ve bu sorunları duzeltmek ıcın guncelleme yaptığınızda baska yerleri bozuyorsunuz. 4.3 verip duzgun guncelleme ile sorunları cozun.
  • Dün walkman güncellemesi gelmişti bugün'de album ile movie güncellemesi gelmiş arkadaşlar.
  • Filmler uygulamasına video içinde zoom ve mkv oynatma desteği gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Armageddon41

son güncellemeden sonra telefonun sarjı 1 gunu cıkarmıyor artık oysa eskı surum ıle 4 gun gıdıyordu. telefon gorusmesı esnası ve sonrasında ara sıra donuyor kılıt ekranını kapatıp acınca duzelıyor. kırmızı sensor yanma olayı arasıra devam ediyor.şimdi işin kışacası müge anlı deyimi ile kardeşim birşeylere yama yaparak sonuca varamazsınız. 4.2.2 sorunlu guncelleme oldu l ıcın ve bu sorunları duzeltmek ıcın guncelleme yaptığınızda baska yerleri bozuyorsunuz. 4.3 verip duzgun guncelleme ile sorunları cozun.

Şarj sorunu bende de vardı güncelleme sonrası, kapatıp açtım telefonu normale döndü. Geçen bi arkadaş bataryayı tamamen boşaltıp tekrar doldurmanın faydalı olabileceğini yazmıştı sanırım (yanlış anlamışda olabilirim XpressMusic34 nickli arkadsştı sanırım kendisi yardımcı olacaktır)

• Sonu 17 biten güncellemeden sonra şarjı daha uzun gitmeye başladı.

2 saatlik film izledim ( dokunmalar da dahil) yüzde 30 şarjı gitti. Daha önceden yüzde 50 varan bir şarj kaybı oluyordu

Şahsen ben memnunum, tek sıkıntısi görüşmeden sonra kitlenmeler olması o da geçiyor

• güncelleme sonrası benim de şarjım gitmemeye başladı.ama esas sorunum çok yavaş fotoğraf çekmesi scn autoda görüntü çok geç çekilip kaydediliyor
    Ayrıca hafıza kartı önerir misiniz?
  • shikamarunara S kullanıcısına yanıt
    Toshiba class 10 alabilirsin
    44 tl gibi bir fiyatı var

• arkadaşlar daha önce bl kilidini flashtool aracılığı ile açmıştım geçenlerde relock yaptım şuan tekrar açmaya çalışıyorum açılmıyor neden ???
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Aynen bir tam boşalt doldurdan sonra düzelmesi gerekiyor.
  • arkadaşlar geçenlerde hattımı vodafone taşdm ve eski numaralarmı yeni sim karta aktarmaya çalışıyorum fakat 5-10 tane kayıt taşınıyor diğerleri taşınmıyor,diğer kayıtları nasıl aktarabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: shikamarunara

güncelleme sonrası benim de şarjım gitmemeye başladı.ama esas sorunum çok yavaş fotoğraf çekmesi scn autoda görüntü çok geç çekilip kaydediliyor
    Ayrıca hafıza kartı önerir misiniz?

İstanbul bilişim de sandisk 32 gb Class 10 hafıza kartı 55 lira, 6 ay önce bu fiyata almıştım bi bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan akoglu

Hafıza kartına oyunları nasıl taşıyabilirim root yapmadan? telefon hafızası dolu bide 5.5 gb değilmiydi 4 gb kullanabiliyorum yardım lütfen oyun yüklemek istiyorum almıyor maalesef

Bende de asfalt 8, Dead trigger 2 gibi bir çok oyun var Android klasöründen obb dosyasını kesip sd karta taşıyorum, hangi oyunu oynayacaksam da onun obb dosyasını geri yerine taşıyorum bu sayede hafıza problemi olmuyor

• Önerileriniz için teşekkürler class 10 a bakacağım
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    taşımak uzun sürmüyor mu ? gerçi uzun sürse ne yazar :D kaptım bu taktiği eywallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan akoglu -- 28 Mayıs 2014; 22:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan akoglu

taşımak uzun sürmüyor mu ? gerçi uzun sürse ne yazar :D kaptım bu taktiği eywallah

1 gb lık oyunu taşımak 1 dakikamı bile almıyor class 10 hafıza kartı için böyle..

10a yakın büyük oyun var, bir oyun 1.3 gb ise obb dosyası 1.2 gb oluyor haliyle onu taşıyınca kendi hafızasını hemen hemen hiç etkilemiyor.. fazlasıyla işine yarayacaktır
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    bendede class 10 var sandisk 16 gb :D peki kariyer sıfırlanıyor mu ?
  • Furkan akoglu F kullanıcısına yanıt
    hayır etkilenmez, aylardır bu yöntemi kullanıyorum ben öyle bi sıkıntı yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.