Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha onceden de yazdım konuya ama tek bır cevap gelmedı o yuzden tekrar yazıyorum bu sorunla karsılasan arkadaslar vardır belkı bılgı verırlerse sevınırım,sorunuma gelınce karsı tarafla konusma ses sevıyesı hakkında mesala konusma ses ayarını kendıme gore yapıyorum genelde en ust sevıyenın bır alt kademesı oluyor ve bırıyle gorusuyorum daha sonra atıyorum aradan 1 saat yada 3 saat gecıyor fark etmıyor benı arıyorlar yada ben bırısını arıyorum fakat ayarlamış oldugum konusma ses duzeyı kısılmış oluyor fakat bu durum her zaman olmuyor atıyorum ıkı gune bır yada uc aramadan ıkısı gıbı nedır bu sorun anlamış degılım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar daha onceden de yazdım konuya ama tek bır cevap gelmedı o yuzden tekrar yazıyorum bu sorunla karsılasan arkadaslar vardır belkı bılgı verırlerse sevınırım,sorunuma gelınce karsı tarafla konusma ses sevıyesı hakkında mesala konusma ses ayarını kendıme gore yapıyorum genelde en ust sevıyenın bır alt kademesı oluyor ve bırıyle gorusuyorum daha sonra atıyorum aradan 1 saat yada 3 saat gecıyor fark etmıyor benı arıyorlar yada ben bırısını arıyorum fakat ayarlamış oldugum konusma ses duzeyı kısılmış oluyor fakat bu durum her zaman olmuyor atıyorum ıkı gune bır yada uc aramadan ıkısı gıbı nedır bu sorun anlamış degılım..

konuşma ses seviyesi nasıl ayarlanıyor. benim bildiğim zil sesi var konuşma sesi ayarlanabiliyormu? zil seviyesi desen hadi sıfırla yeniden başlat flashtool ile fw at dicem ama.. senin sorunun şebekenle ilgili olabilir. veya dediğim gibi nasıl ayarlanıyorsa lütfen söylermisin bende öğreneyim. bu arada benimkinin görüşme sesi adeta kişi yanımda gibi net geliyor kısmaya falanda ihtiyaç duymuyorum. ama merak ettim nasıl ayarlıyorsun görüşme ses seviyesini?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Arkadaslar daha onceden de yazdım konuya ama tek bır cevap gelmedı o yuzden tekrar yazıyorum bu sorunla karsılasan arkadaslar vardır belkı bılgı verırlerse sevınırım,sorunuma gelınce karsı tarafla konusma ses sevıyesı hakkında mesala konusma ses ayarını kendıme gore yapıyorum genelde en ust sevıyenın bır alt kademesı oluyor ve bırıyle gorusuyorum daha sonra atıyorum aradan 1 saat yada 3 saat gecıyor fark etmıyor benı arıyorlar yada ben bırısını arıyorum fakat ayarlamış oldugum konusma ses duzeyı kısılmış oluyor fakat bu durum her zaman olmuyor atıyorum ıkı gune bır yada uc aramadan ıkısı gıbı nedır bu sorun anlamış degılım..

konuşma ses seviyesi nasıl ayarlanıyor. benim bildiğim zil sesi var konuşma sesi ayarlanabiliyormu? zil seviyesi desen hadi sıfırla yeniden başlat flashtool ile fw at dicem ama.. senin sorunun şebekenle ilgili olabilir. veya dediğim gibi nasıl ayarlanıyorsa lütfen söylermisin bende öğreneyim. bu arada benimkinin görüşme sesi adeta kişi yanımda gibi net geliyor kısmaya falanda ihtiyaç duymuyorum. ama merak ettim nasıl ayarlıyorsun görüşme ses seviyesini?

Görüşme yaparken ses açma veya kapama tuşuna basarsan görüşme sesini ayarlamış olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Görüşme yaparken ses açma veya kapama tuşuna basarsan görüşme sesini ayarlamış olursun

hı görüşme yaparken.. o zaman zil sesi ayarı abicim o. bu da demek oluyorki zil sesi görüşme yaparken ayarlanıyor ssonra daha önceki ayarına otomatik dönüyorrdur.yoksa daha önceden ayarlanabilen görüşme sesi seviyesi ayarı yok. sebep budur yani bence otomatiktir. tıpkı müzik dinlemek için kulaklığı taktığında otomatik seviyeyi sağlık düzeyine aldığı gibi. benim görüşüm bu bilen varsa söylesin?

• Evet arkadaslar konusma ses duzeyı konusma esnasında ayarlanabılıyor ve sanırım sorunu cozdum soylekı normal zıl esı ayarını kontrol ettıgımde baya dusuk oldugunu gordum hatta konusma esnasında telefonun kıstıgı duzeydeydı sanırım ve zıl sesını en en ustun bı altı olarak ayarladım bakalım yıne olacakmı..
  • Hafıza kartına oyunları nasıl taşıyabilirim root yapmadan? telefon hafızası dolu bide 5.5 gb değilmiydi 4 gb kullanabiliyorum yardım lütfen oyun yüklemek istiyorum almıyor maalesef

• @18xet01
    Açıkcası kullandığım priz korumalı prizlerden ve direk ups cihazına bağlı. Yani elektrik kesilse bile sarjı sürdürebilir. Ancak yinede böyle bir durum söz konusu oluyor. Ha çok önemli değil zaten pek sevmiyorum sarjda kullanmayı ama sadece dikkatimi çekmişti, sağolasın açıklamışsın detaylı.

@Fire_67
    Arada bir kapatıp açarsan çok sağlıklı olacaktır, bunun perdiyodunu sen belirle.

@mutluerol
    Orada bir yanlış anlaşılma var. Ben size sormuştum sizin yüklediğinizle benimkinin arasında ne fark var diye. Sizde bir fark olmadığını söylemiştiniz. Yada öyle anladım. Yüklediğiniz şeyi bilmiyorum ki sürümü eski yeni ona göre bir şey diyeyim. Ancak benim telefonumda sorunsuz aldığını söylemiştim zaten daha önceden.

@chicho
    Hocam öncelikle, telefonun ısınması konusunda yapacak pek bir şey yok. Yani donanımsal bir sıkıntısı yoksa bu şekilde kullanmak durumundayız. He benim telefonum sadece mobil veride ısınıyor, onuda anlamadım şimdi. Kamera sorununu danıştım hocam, malesef servise göndermeniz gerekecek. Şarj konusunda zaten yazmıştık daha yukarıda, batarya hafızasını tazeleyin olmazsa onuda servis notuna düşersiniz.

• telefon şarjdayken alttaki isigi nasil kapatiyoruz beyler ya sivri isiga geliyor gelmisken bana da uğramadan geçmiyor kollarim pötür pötür oldu

• Ayarlardan ekrana gir orda ışık efektleri varsa ordan kapat . Sp de bu şekilde belki l de de öyledir .
  • Şimdi hocam benim 2 kere walkman bilgilerim silindi,favoriler çalma listeleri falan sebebi nedir?
  • Telefonu kapatıp açınca favoriler siliniyor bende de öyle. Sebebini bilmiyorum.

• servise gönderdim telefonu artık. ayar oldum iyice bakalım ne olacak... batarya sıfırlama konusunu görmedim ben. tam olarak ne işe yarar batarya hafızası sıfırlama ve nasıl yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

quote:

Orijinalden alıntı: chicho

şimdi kardeşim telefonun önceden hiç bir sorunu yokken güncelledikten sonra (15.3.A.1.17) şöyle sıkıtılar oluştu..

en önemlisi kamera açılmıyor. Hata / Kamera kullanılamıyor yazısı çıkıyor.
    ikincisi aydın arkadaşımızın dediği gibi telefon konuşurken bile aşırı ısınıyor neredeyse eriyecek diye tırsıyorum.
    üçüncüsü şarj çok çabuk tükeniyor...

yardım isteğim şöyle...
    bu sorunlar düzeltilebilir mi... düzeltilmezse eğer bir önceki sürüm olan 15.3.A.1.16 TR Romunu nereden bulabilirim.
    bu durumdan hemen kurtulmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Dostum .16 Türkiye değil dünyada çıkan bir rom değil .17 olarak çıkardılar direk sorunlar var doğrudur benim de şarjım çok hızlı bittiği için flashtool ile 4.1.2 15.0.A.2.17 yükledim şarj ve konuşma konusunda olsun, resim yetenekleri ve ses yüksekliği en yüksek o rom. Ama stabil değil şu an bu yazıyı yazıyorum klavye 5 kelime geriden gelip sonradan açılıyor bariz şişme var yani.

bir önceki rom ne olduğuna açıkçası telefonda dikkat etmedim ama gayet başarılı ve stabil çalışan bir rom idi. kamera performansı falan baya düzelmiş ve stabilite sorunuda yoktu telefonda. biraz araştırdım 1.17 den önce 15.3.A.1.16 yayınlanmış olduğunu gördüm. eğer dediğiniz gibi yayınlanmamışsa ozaman 15.3.A.1.14 olması lazım. 1.14 olanın tr romunu buldum fakat yüklemeye cesaret edemedim. bişey olurda garanti dışı kalır diye. bende en sonunda servise yolladım zaten. vermiş olduğun bilgi için teşekkürler.

• telefonumda 1 aydır cm11 android 4.4 kullanıyorum ve bi kaç şey dışında memnundum. Kamera performansı, walkman gibi bir uygulamanın olmayışı.

şimdi stock rom a geri dönmek istiyorum. .14 ile biten sürümün ftf si pc de var. geri dönüş için onu flashlamak yeterli midir ?
    Bir de şu anda flashtool cihazı bağladığımda modeli görmüyor elle seçmek zorunda kalıyorum bu sorun olur mu ?
    Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim . iyi forumlar
  • chrome olsun dolpin olsun web sayfaları bazı ögeleri açmıyor veya işlevlerini yerine getirmiyor gerektiği şekilde. daha önce hiç böyle sorunlar yoktu. ulan sorunsuz çalışan telefonu tr yaptık yapcaz diye sorunlu hale getirdik. bu arada walkman ve albüm sürümlerini xperiaplatformdan apk olarak bulup son sürüme yükselttim onlarda sorun yok gibi.
    web sayfaları niye böyle pc nin wi fi sini kullanıyorum full. ya bazı ögeler açılmıyor yada açılsada işlevlerini yapmıyor. telefonu kaç kez açıp kapattım browser ayarlarına baktım normal görünüyor. daha önceden hiç böyle bir şey yaşamamıştım. bu arada pc den aynı sayfalara baktığımda sorunsuz. yani sayfalarda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 26 Mayıs 2014; 21:40:57 >
  • Arkadaşlar merhaba bende birşey öğrenmek istiyorum,telefonun dahili depolama alanı 8 gb diye geçmekte bende ise 4 gb diye geçiyor ki onada razıyım çünkü dahili depolama bölümünde toplasanız 1gb lik veri yok lakin kullanılabilir alan olarak sadece 1.2 gb gösteriyor,zaten sd kart kullanıyorum resim müzik onda ,telefonun depolama bölümünden bakıyorum 800-900 mblik veri var toplasanız ama 4 gb den arta kalan dediğim gibi sadece 1.2 gb,her türlü ayarı kurcaladım çözüm bulamadım,doğru düzgün oyun yükleyemedim sırf bu nedenle,yardımcı olursanız sevinirim

• beyler cm11 yüklesem geri dönüşü zormudur yüklemelimiyim
  • Yüklemek zor gelmesse geri dönüş çok kolay dün sormuştum bende geri dönüşü, kimse cevap vermeyince kendi düşündüğümü yaptım orjinal ftf flashlamak yeterli oldu ancak bootloader kilidi açmadan önce TA partition yedeği almayı unutmayın google da arayarak nasıl yapacağınızı bulursunuz. O yedeği aldıktan sonra orjinal yazılıma döndüğünüzde garantiyi de bozmamış oluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptklu -- 27 Mayıs 2014; 20:51:01 >
  • soyut0 S kullanıcısına yanıt
    Telefonun hafızası parçalı şekilde. 8 gb hafızanın 1.5 gb ini sistem kullanıyor. Kalan 5.5 gb nin 1.5 i uygulamaları yüklediğimiz kısım. Kaldı 4 gb alan. O kısımda dahili depolama şeklinde geçiyor. Resim, müzik vs gibi şeyler için. Root atmadan uygulamaları ve oyunları sd karta taşıyamazsın.

• Arkadaşlar bu arada tarayıcısından memnun olmayan varsa boat browser ı önerebilirim.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.