Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4.3 güncellemesini yapayım mı en ufak bile olsa her hangi bir sorunu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.3 geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kaç kere yazdım bilmiyorum ama telefona gelen son güncellemede HERHANGİ BİR PROBLEM YOK. En ufak probleme rastlayan olursa kendimi banlatacağım forumdan. Şu ana kadar, ne güncelleme almama, ne bir hata ne bir hızlı batarya düşmesi, ne ekran takılması ne zart ne zurt hiç bir şey olmadı. Aksine bu güncellemeden önce telefon çok kötüydü -yazılımsal problemler,buglar- şu an taş gibi maşallah.

Bakın konunun takipçisi arkadaşlar bilir, daha ilk güncellediğim günden walkman ve albüm film güncellemelerinde hiçbir sorun yaşamadım ve bunuda defalarca yazdım güncelleme alamayan arkadaşlar için. Sürümde sıkıntı olmadığı belirttim.

Şu anda, telefonda en ufak bir problem, bug vs. bulunmamaktadır. Kaç zamandır kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.

Eskisinden kötü oldu sizin tanımınız ve size katılmak durumunda değilim bu konuda, hiçbir güncelleme geldiği cihazı geri götürmez.

Lütfen kişisel algılamayın, sadece sürekli "sürümde şu var bu var" mesajlarından çok sıkıldım ve konuyu ne zaman açsam hep aynı şeyleri okuyorum. Tekrar yazayım, sürümde herhangi bir problem yok. Problemi başka şeylerde aramanız lazım, sürümde değil.

Eğer sürümde sıkıntı olsaydı, önceden olduğu gibi buraya yazardım değil mi, şurada sorun var problem var sizde de var mı gibi. Ancak gerçekten, vallahide billahide sürümde bir problem görseydim bunu buraya aktarırdım, ancak herhangi bir sorun yok. Yani size veya sorun var diyenlere muhalefet etmiyorum. Gerçekten bir sorun yok.

Edit: Eğer sürümde bir sıkıntı olsaydı, güncelleme alamama vs. bende neden aldı? Neden bir sorun çıkarmıyor? Benim telefonum özel üretim mi? Hayır değil. Sizinki gibi sıradan, 8-4 vardiyasında üretilmiş birbirinin kopyası bir cihaz.

Ne demek istediğimi anlayanlara çok teşekkür ediyorum.

kardeşim iyi güzel hoş yazmışsın da bedeki telefonun güncelemeden önce hiç bir sorunu yoktu. bir hevesle güncelledik kamera açılmıyor. kemara durduruldu hatası alıyorum sürekli. ayrıca telefonla konuşma yaparken aşırı derecede ısınıyor. nerdeyse patlayacak diye korkuyorum ve bir günden fazla giden şarj şimdi 3 saatte bilemedin 4 saate bitiyor. yani güncelleme resmen saçmaladı. ne yapmam lazım şimdi....
    yazılımı tekrar tekrar yükledim pc üzerinden olmadı. fabrika ayarlarına döndüm olmadı. pilini çıkardım reset attım olmuyor. telefon iptal anlayacağın. kullanılmıyor şuanda patlayacak korkusuyla...

• 4.3 gelmedi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicho

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kaç kere yazdım bilmiyorum ama telefona gelen son güncellemede HERHANGİ BİR PROBLEM YOK. En ufak probleme rastlayan olursa kendimi banlatacağım forumdan. Şu ana kadar, ne güncelleme almama, ne bir hata ne bir hızlı batarya düşmesi, ne ekran takılması ne zart ne zurt hiç bir şey olmadı. Aksine bu güncellemeden önce telefon çok kötüydü -yazılımsal problemler,buglar- şu an taş gibi maşallah.

Bakın konunun takipçisi arkadaşlar bilir, daha ilk güncellediğim günden walkman ve albüm film güncellemelerinde hiçbir sorun yaşamadım ve bunuda defalarca yazdım güncelleme alamayan arkadaşlar için. Sürümde sıkıntı olmadığı belirttim.

Şu anda, telefonda en ufak bir problem, bug vs. bulunmamaktadır. Kaç zamandır kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.

Eskisinden kötü oldu sizin tanımınız ve size katılmak durumunda değilim bu konuda, hiçbir güncelleme geldiği cihazı geri götürmez.

Lütfen kişisel algılamayın, sadece sürekli "sürümde şu var bu var" mesajlarından çok sıkıldım ve konuyu ne zaman açsam hep aynı şeyleri okuyorum. Tekrar yazayım, sürümde herhangi bir problem yok. Problemi başka şeylerde aramanız lazım, sürümde değil.

Eğer sürümde sıkıntı olsaydı, önceden olduğu gibi buraya yazardım değil mi, şurada sorun var problem var sizde de var mı gibi. Ancak gerçekten, vallahide billahide sürümde bir problem görseydim bunu buraya aktarırdım, ancak herhangi bir sorun yok. Yani size veya sorun var diyenlere muhalefet etmiyorum. Gerçekten bir sorun yok.

Edit: Eğer sürümde bir sıkıntı olsaydı, güncelleme alamama vs. bende neden aldı? Neden bir sorun çıkarmıyor? Benim telefonum özel üretim mi? Hayır değil. Sizinki gibi sıradan, 8-4 vardiyasında üretilmiş birbirinin kopyası bir cihaz.

Ne demek istediğimi anlayanlara çok teşekkür ediyorum.

kardeşim iyi güzel hoş yazmışsın da bedeki telefonun güncelemeden önce hiç bir sorunu yoktu. bir hevesle güncelledik kamera açılmıyor. kemara durduruldu hatası alıyorum sürekli. ayrıca telefonla konuşma yaparken aşırı derecede ısınıyor. nerdeyse patlayacak diye korkuyorum ve bir günden fazla giden şarj şimdi 3 saatte bilemedin 4 saate bitiyor. yani güncelleme resmen saçmaladı. ne yapmam lazım şimdi....
    yazılımı tekrar tekrar yükledim pc üzerinden olmadı. fabrika ayarlarına döndüm olmadı. pilini çıkardım reset attım olmuyor. telefon iptal anlayacağın. kullanılmıyor şuanda patlayacak korkusuyla...

Kamera hariç diğer sorunlar bende de var ısınma, şarj vs.. Geçen gün telefonu kapatıp açtım şarjı az da olsa normale döndü gibi. Ama ısınmaya çözüm yok ayrıca batarya da değil ısınan bataryanın üst kısmında sim kartın olduğu yerler acaip ısınıyor bende arka kapağı açıp üfleyerek soğutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 23 Mayıs 2014; 12:51:40 >

• Arkadaslar cep telefonu anketine 30saniyenizi ayirip,tek bir soruya cevap vermenizi rica ediyorum..Tesekkurler..

http://anket.uludagsozluk.com/s/6897/

• Gta sanandreas sığdırma imkanı var mı telefonda oyun yok bi CSR racing. Bide fifa var

• heroes82 H kullanıcısına yanıt
    Gelmeden nasıl yapıyorsun hocam?
  • chicho kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bambaşka bir şey. Yazılım onarma yaptın mı bu arada aklıma gelmişken sorayım dedim. Veya fabrika ayarlarına geri döndün mü?
  • Şarj bende 2 gün gidiyor. Sanırım ortalama kullanıcı olduğumdan.

Isınma çok az. Sadece zorlanınca biraz ısınıyor. Hız iyi, kasma, donma vs. hiçbişey yok.

Ben 17 ile biten son güncellemeyi telefondan fazlasıyla memnun olduğum için bilerek yapmadım.

Sizce yapmalı mıyım, yoksa 4.3 ü mü beklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan akoglu

Gta sanandreas sığdırma imkanı var mı telefonda oyun yok bi CSR racing. Bide fifa var

Fifa 2014 mü apk olarak mı yüklediniz

• iste guzel kardeslerim yaziliminiza herhangi bi uygulama yulemezseniz yani yuklenmezseniz sikinti yok lakin 1 uygulama bile yukleseniz telefon sapitiyor.... Bu sonynin en guncel ve en duzgun yaziliymis bazi arkadaslara ve diger teleservis personellerine gore... Hani hatasiz di bi ben degilmisim problem yasayan demekki ole bu sorunsuz iyi demekle olmuyomus

• aydin07.07 A kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 tane uygulama var bende çalışan ve neye göre sapıtacağı -senin tabirinle yani, bir mikro çip hiçbir zaman sapıtmaz, sadece ona söylediğin şeyi yapar- tamamen kullanıcıya bağlı bir şey. Çalıştığım yeri savunacak hali yok, orası sadece bir öğrenciye gelir sağlayan bir kurum bana göre. Ötesi değil.

Ayrıca sözümün arkasındayım, bu sürüm en sorunsuz sürümdür.

Unutmadan, hakkımda bir şeyler söylerken mention yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 23 Mayıs 2014; 18:26:17 >
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan akoglu

Evet

Teşekkürler :)

• kardes ben mikro cipe sersoru kitle 3gde internete girerken sarji sifirla telefon cayir cayir yansin demedim... Burdan sesleniyorum boyle diyen sony yetkilisi varsa benim telefonuma demesin... Ne cipmis be simdi sen oyle deme cip kuserde dersin.. Kardesim o kurum ogrencilere yardim eden okutan ogreten kurum olabilir yani sen diyosun ki TELESERVIS ogrenci okutan hayir kurumu oldu egitim veren teknik okul oldu da senin cipe bi hukmedi mi diyosun bana. Bak kardesim hata yoksa seninn cihazinda bu kadar reklam vermezsin bende yok der gecersin. Sende olmayan hatalar benim cihazimda var benim yalan borcum yok kimseye bence insanlara bu yonlu baski kurma adam da biliyo iyi olabilitesini fakat sorun yasayan var mi diye merak ediyo o yuzden soruyo.. Seni dikkate alip yuklese sonrasinda bendki hatalar ondada olsa seni saygiyla anar sevgiyle selamlar hasretle kucaklar bilmem anlatabildim mi kendimi?

Bu son guncelleme bende hic bir ise yaramadi aksine hatalar artti bana katilin yada katilmayin ama memnunsanuz riske girmeyin bu guncellemeyide pas gecin bide 4.3un yorumlarini bekleyin derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin07.07

kardes ben mikro cipe sersoru kitle 3gde internete girerken sarji sifirla telefon cayir cayir yansin demedim... Burdan sesleniyorum boyle diyen sony yetkilisi varsa benim telefonuma demesin... Ne cipmis be simdi sen oyle deme cip kuserde dersin.. Kardesim o kurum ogrencilere yardim eden okutan ogreten kurum olabilir yani sen diyosun ki TELESERVIS ogrenci okutan hayir kurumu oldu egitim veren teknik okul oldu da senin cipe bi hukmedi mi diyosun bana. Bak kardesim hata yoksa seninn cihazinda bu kadar reklam vermezsin bende yok der gecersin. Sende olmayan hatalar benim cihazimda var benim yalan borcum yok kimseye bence insanlara bu yonlu baski kurma adam da biliyo iyi olabilitesini fakat sorun yasayan var mi diye merak ediyo o yuzden soruyo.. Seni dikkate alip yuklese sonrasinda bendki hatalar ondada olsa seni saygiyla anar sevgiyle selamlar hasretle kucaklar bilmem anlatabildim mi kendimi?

Bu son guncelleme bende hic bir ise yaramadi aksine hatalar artti bana katilin yada katilmayin ama memnunsanuz riske girmeyin bu guncellemeyide pas gecin bide 4.3un yorumlarini bekleyin derim ben

Hocam şarj sorunu varsa sorunlarınızda kapatıp açın bi ben öyle yaptım büyük ölçüde düzeldi gibi şarj olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

kardes ben mikro cipe sersoru kitle 3gde internete girerken sarji sifirla telefon cayir cayir yansin demedim... Burdan sesleniyorum boyle diyen sony yetkilisi varsa benim telefonuma demesin... Ne cipmis be simdi sen oyle deme cip kuserde dersin.. Kardesim o kurum ogrencilere yardim eden okutan ogreten kurum olabilir yani sen diyosun ki TELESERVIS ogrenci okutan hayir kurumu oldu egitim veren teknik okul oldu da senin cipe bi hukmedi mi diyosun bana. Bak kardesim hata yoksa seninn cihazinda bu kadar reklam vermezsin bende yok der gecersin. Sende olmayan hatalar benim cihazimda var benim yalan borcum yok kimseye bence insanlara bu yonlu baski kurma adam da biliyo iyi olabilitesini fakat sorun yasayan var mi diye merak ediyo o yuzden soruyo.. Seni dikkate alip yuklese sonrasinda bendki hatalar ondada olsa seni saygiyla anar sevgiyle selamlar hasretle kucaklar bilmem anlatabildim mi kendimi?

Hocam şarj sorunu varsa sorunlarınızda kapatıp açın bi ben öyle yaptım büyük ölçüde düzeldi gibi şarj olayı

walla kardesim sorunlarimin cozumunu dileyerek hayir kurumu olan TELESERVISe yolladim cihazimi. Bakalim belki bizede bi hayra girerde islerini yaparlar...

Ayriyetten bu mesaji birazdaha acsan ben anlayamadim da cihaz gelince yaparim dedigini nasil olsa sony izin vermediginden yapmayin diye para veriyo ya teleservise o yuzden yapmazlar muhtemelen...(arkadasin biri oyle diyoya)

• quote:

quote:

walla kardesim sorunlarimin cozumunu dileyerek hayir kurumu olan TELESERVISe yolladim cihazimi. Bakalim belki bizede bi hayra girerde islerini yaparlar...

Ayriyetten bu mesaji birazdaha acsan ben anlayamadim da cihaz gelince yaparim dedigini nasil olsa sony izin vermediginden yapmayin diye para veriyo ya teleservise o yuzden yapmazlar muhtemelen...(arkadasin biri oyle diyoya)

• quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.