Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Clean Master kullanıyorum.Telefondaki gereksiz verileri ve reklam klasörlerini temizliyor.ve Türkçe.
  • @ismini

anladım hocam.

@mutluerol

Gereksiz bir ayrıntıya takılıyorsunuz hocam.
  • Telefondan mobil veri kullanarak internete bağlanamıyorum etkin görünüyor ama işlemiyor aveayı aradım bi ayar yolladı yükledim durum degişmedi ve cihazdan kaynaklanabileceğini söylediler acaba bunu düzeltmenin bir yolu varmı veya başına gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

Telefondan mobil veri kullanarak internete bağlanamıyorum etkin görünüyor ama işlemiyor aveayı aradım bi ayar yolladı yükledim durum degişmedi ve cihazdan kaynaklanabileceğini söylediler acaba bunu düzeltmenin bir yolu varmı veya başına gelen

Selamlar...

Ayarlar > Xperia kısmına girin. Ordan internet ayarları var.Buraya basın.kendine uygun ayarı buluyor uyguluyor.

Eğer olmadıysa böyle sorunlar telefondan pek kaynaklanmaz...sim kartınızla da ufak bi ihtimal olsa da alakalı olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

quote:

Orijinalden alıntı: slipkon

Telefondan mobil veri kullanarak internete bağlanamıyorum etkin görünüyor ama işlemiyor aveayı aradım bi ayar yolladı yükledim durum degişmedi ve cihazdan kaynaklanabileceğini söylediler acaba bunu düzeltmenin bir yolu varmı veya başına gelen

Selamlar...

Ayarlar > Xperia kısmına girin. Ordan internet ayarları var.Buraya basın.kendine uygun ayarı buluyor uyguluyor.

Eğer olmadıysa böyle sorunlar telefondan pek kaynaklanmaz...sim kartınızla da ufak bi ihtimal olsa da alakalı olabilir..

İşe yaradı çok teşekkürler

• Bugün telefon şarj daha %15 ken kapandı açmaya çalıştım altındaki ışık kırmızı renginde yanıp sönmeye başladı şarja koydum biraz bekledim tekrar açmaya çalıştım açıldı bunun sorunu ne olabilir

• slipkon S kullanıcısına yanıt
    batarya kalibrasyonunuz bozulmuş.yani size gösterilen değer ile mevcut değer arasında fark olursa buna kalibrasyon bozukluğu diyoruz.

çözümü basittir.Bataryayı komple bitirdikten sonra, telefonunuzu tam dolana kadar şarj ederseniz hallolur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

batarya kalibrasyonunuz bozulmuş.yani size gösterilen değer ile mevcut değer arasında fark olursa buna kalibrasyon bozukluğu diyoruz.

çözümü basittir.Bataryayı komple bitirdikten sonra, telefonunuzu tam dolana kadar şarj ederseniz hallolur...

Ettim bugün o şekilde kapandı %100e gelinceye kadar doldurdum öyle aldım halloldumu şimdi yani

zaten bir daha böyle bir durum olursa garantiye göndermeniz gerekir...
  • 18 mb lük güncelleme gelmiş arkadaşlar umarım sorunlar çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 20 Aralık 2013; 22:36:03 >
  • Bu kabı ankarada bulabileceğim biyer varmı hiç bi türk online alışveriş sitesinde yok
     Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

18 mb lük güncelleme gelmiş arkadaşlar umarım sorunlar çözülmüştür.

Pc companion üzerindenmi geldi bana gelmemiş

• Güncelleme falan yok arkadaşlar önceki mesajlarda konuşmuştuk bu konuyu.
  • Gta san andreas telefonumuzla uyumlu değilmiş maalesef xperia p de oynanıyormuş l de oynanmıyor garip bir durum üzüldüm açıkçası.

Bu kabı türkiye bulman çok zor dostum ebay,aliexpress den sipariş vermelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@ismini

anladım hocam.

@mutluerol

Gereksiz bir ayrıntıya takılıyorsunuz hocam.

kardeş yukarda verdiğim en soldaki resim örneğine bakarsan 8 mp lik bir kameranın ışık ne kadar yansırsa yansısın parlak olursa olsun böyle bir sonuç vermesi bence asla normal olamaz. niye ? "çünkü bu ışıklıktan çıkmış". birde marka bir lens galiba lensimiz. pek anlamıyorum. abicim sony ne hale geldi ya! hadi bizi bırak üzülüyorum şirket adına.

şimdi bunun "asla" normal olamaz iddiasını nerden çıkartıyorum? aslında iddialı ve asla lı konuşmanın pek iyi bir şey olmadığını bilirim ve sevmem ama başka türlüde ifade edecek kelime yok. evet nerden çıkartıyorum? 4 yıl önce nokia 5800 xm ile (ki senin rumuzun bu telefona bir sevgin olmalı diye düşünüyorum :) ) çektiğim resimlere baktım şimdi. kaç mp di onun kamerası ve kaç paralık özellikleri vardı? 3.15 mp dı değilmi? gölet kenarında akşam güneşini çekmişim, hatta güneş daha yukarıda ve tıpkı bu resimlerdeki pozisyondan üzerimize yansırken çekinmişiz ışık ışık güneş güneş ışın ışın gibi çıkmış süper olmasada. 3.15 mp lik kamera süper çekecek değil tabi.

şimdi tüm bunlara rağmen hala gereksiz bir ayrıntıya taıkılıyorsun diyormusun? :)

bu gün arkadaşlarla oturuken sordu biride bu telefonun özellikleri ne diye? birkaç özellikten bahsettikten sonra acımız var ya şöyle dedim "sony en iyi markalardan biridir ama teknoloji artık çinli olmuş her ne kadar yinede diğerlerine göre iyi olsada pek eski sony kalmadı gibi" dedim.

neyse ben ne yapıcam şimdi? tamam bu bir arıza değil ama bu kameranın yapabileceği bu kadar diye karar vericem son olarak. ve yinede diğer markalara göre hala sony-xl nin iyi olduğunu düşünüyorum. ama bu gidişle gözden düşeceğini de düşünüyorum.

ben 23 yıl önce askerden sony müzik seti getirdim. üstelik aldığım zamana göre belki 5 yıllık eski bir model ekle 23 e, kaç etti 28 yıllık müzik seti. tak kaseti ekolayzerini ayarla zevkten dört köşe olursun hele bir akustik turbo modu var yani daha iyi nasıl olur? zaten normal oda içinde sonuna kadar açamazsın sesini. açsanda pek iyi olmaz yani :) ama aç sonuna kadar mahallede düğün yap. hatta daha iyisi vardı ben onu alacaktım. yeni modeldi o. saddam izin vermedi. :)

yani ses ve görüntü sistemlerinde harikalar yaratan bir marka nın böyle şeyler sunması bence hiç kabul edilir bir şey değil. ama gittikçe dediğim gibi teknoloji çinli oluyor sanki.. veya markalar artık kaliteye değil satışa odaklı.

pardon şunu diyecektim unuttum: 4.2 yi bir cafede wi fi dan yükledim. kulaklıkta ses azalma olayı ortadan kalkmış. veya ben öyle bir sürüm yükledim. gerçekten azalma sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 21 Aralık 2013; 2:06:21 >

• Bugün teleservice ankarayı aradım.ayın 12 sinde verdiğim cihaz daha işlem sırasındaymış iyi mı!?
    Sanki türkiyeki bütün arızalı nokia ve Sony ler kendilerine geliyorda sıra bekliyoruz!xpress müzik kardeşim bir el atsanda ön sıralara alsan telefonu
    Teleservice

• cygnus666 C kullanıcısına yanıt
    evet dostum bende ayın 12 sinde ankara teleserviceye yolladım ve hala işlem sırasında.telefonla aradım ve mail attım bana geri mail atmışlar ''Cihazın aciliyeti aktarılarak süreç hızlandırılmaya çalışılacaktır.'' diye.bence sende öyle yap sitesinde mail adresleri var hepsine yolla sıkıştır servisi.zaten telefonla aramak bi işkence.

•  Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar..

siz de benim gibi birçok cihaz kullanmışa benziyorsunuz o yüzden sizi samimi buluyorum :)

aldığımız cihaza baktığınızda, fiyat performans ürünü olsa da orta segment olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.elbette 8MP diyince insan bi irkiliyor, genelde orta segmentlerde 5mp'lik ucuz sensörlü kameralar kullanılıyor çünkü.Ancak bizde sony'nin meşhur Exmor RS sensörü 8MP kamerayla kullanılıyor.Ben de ilk aldığımda ufak bir hayal kırıklığına uğramıştım.Görüntüler net ama ışık ayarlarını elle yapmazsak eğer, istediğimiz sonucu alamıyoruz.

bu sanırım biraz da yazılımsal.donanımsal faktörü biryere kadar ama fotoğraflardaki blur dediğimiz noktalar yazılımsal sebeplerden bence.çünkü 4.2.'de kullandım.şu an 4.1.'deyim ve blur oranları farklı geliyor bana.HDR modunda 4.1. daha iyi, netlik konusunda da biraz daha iyi diyebilirim...

Yani sadede gelirsem, orta segment bir telefon olduğunu düşünerek hareket etmeliyiz hocam.Günlük kullanımda iyi performans veren, kaliteli günlük fotoğraflar çekebilen bir telefon bu.İş telefonuolarak kullansak çok memnun kalırdık eminim.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.