Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu ayın 12sinde reset ve WiFi açılmama sorunu yüzünden teleservice ankaraya verdim.işlerimin yoğunluğu yüzünden hiç arayıp soramadim.biraz once internet sayfasından cihaz takibi açtım.bukadar zamanDan sonra hiçbir gelişme olmamış!tamir bilgileri bomboş....bu adamlar forumlarda okuduğum kadarıyla üzerine gitmezsen hiçbirşey yapmıyorlar!teleservice tecrübesi olan varmı aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cygnus666 C kullanıcısına yanıt
    Sanırım orada çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Sanırım orada çalışıyorum.

Orada çalışan biri olarak soruma cevap verebilir misiniz ?? fabrika ayarlarına da döndüm ama hala tanımıyor sebep ?
  • hkb-1905 H kullanıcısına yanıt
    Teknik birimde değilim ama senin için sorabilirim.
  • Arkadaşlar telefona yine Güncelleme geldi , yükledim de bariz değişiklik farkedemedim . Farkedenler yazabilir mi? Hafıza kartına aktarma sorunu devam ediyor, bana telefon yavaşlamış gibi geldi, ve kamerada SCN mod 2 dk beklememe rağmen hata vermedi. Siz ne diyorsunuz ?

• oxford74 kullanıcısına yanıt
    Hocam SCN modunda birinin yüzünü çekmeye çalışın hata vermezse düzeldi demektir.Bende de sorun yok ama yüz odaklamasında hata veriyor kapanıyor.
  • quote:

Oda iyiymiş !

Yarın bi taciz edeyim telefonla !yoksa bizim telefon kuzu gibi yatmaya devam edecek orda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygnus666 -- 19 Aralık 2013; 22:33:55 >
  • quote:

Oda iyiymiş !

• 4 aydır tekeservşceden ücret iadesş beklemekteyim motorola atrix cihazı için.2 hafta içinde iade yapılmazsa tüketici hakem heyetine başvuracağım.aklım olsaydı, bu telefona da teleservice bakıyor.Almazdım.Genpa,Kvk ve Netcell daha temiz çalışıyor.Teleservice hem kanunsuz çalışıyor, hem de sorunları çözemiyor

• quote:

kardeş kamera sorununa resimle örnek ver demiştin yukarda verdim ve yazıylada açıkladım. benim konuyada bir yorum yapabilirmisin?
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ne demek istediğinizi anladım ama bende olmayan bir hata, o yüzden bir yorumda bulunamadım.

• quote:

valla çok iyi olur kafayı yedirtcekler en sonunda bana
  • quote:

Hocam baktım ne demek istediğinizi anladım ama bende olmayan bir hata, o yüzden bir yorumda bulunamadım.

e şimdi benim lenste arızamı vardır? bir cafede 4.2 uyarısı geldi wi fi bedava diye yükledim. bazan scn auto baya kapanmıyor. hatta bir açılımda hiç kapanmıyor. ama diğerinde biraz sonra kapanıyor. genelde karanlıkta elini lensin önüne koyunca kapanıyor ya bazanda elini koyuyorsun yine kapanmıyor.

neyse konu bu değil yani diyeceğim 4.2 de bu ışık yansıması veya yoğunlaşması daha fazla gibi 4.1 e göre. onun için lenstemi yoksa yazılımdamı bir problem var karar veremiyorum.

ama resimleri görmene rağmen diyorsunki benimkinde böyle sorun yok. denedinmi aynı ışık ve açıları ? eğer gerçekten böyle ise 4.1 de daha az olsada son olarak lenste sorun olduğuna karar vericem.

verince ne olacak servise göndercem. diyecekler bu sorun değil. veya telefonsuz kalcam uzun süre. ulan bizim telefon iyi kişisel sorun vardır sizde diyorduk millete bizim başımızda da bitti. hayır gıldır gıcık şeylerde hep beni bulur. derler biliyorum. bu sorun değil derler. sonra ne olur geri gelir ben diretirim hadi başlar bir sürü kavga. biliyorum çünkü kvk da 5800 da şarj arızası vardı kesin internette e nfazla 30 dk kullanımda şarj sıfıra iniyordu. adamlar bi şey yok deyip yazılımı güncelleyip geri gönderdiler. kavga gürültü üçüncü de nihayet donanımsal arıza tesbit edildi gerekli parça değiştirildi dendi ve bal gibide ben haklı idim. hayır yine uğraş yani. yo kabi o kadar basit değil. hiç kendimi üzemem s.. b.. şeyler için. bırak böyle kalsın. zaman gelir kavgaya hazır olurum o zaman gönderirim belki :) işte böyle traji komik bir dünyada yaşıyoruz.

neyse son olarak senin yorumun nedir? düşürdüm demiştim o zaman başlamış olabilirmi bu lens arızası veya yazılım kaynaklımı lensle ilgisi yokmu? teşekkürler.

• xperia L için kulaklık önerisi verirmisiniz ama kulak içi olmicak kutudan çıkan kulaklık gibi :-) fiyat 30 tlye kadar iyi bas ve tiz versin sesi güçlü olsun yeter :-D

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Senin fotoğrafları teknisyen bir arkadaşa gösterdim bu bir sorun değil, telefonu gönderdiğinde Sony teknisyenide aynı şeyi söyleyecek dedi. Sanırım yapacak pek bir şey yok.
  • Önceki sayfaları incelersen kulaklıklar hakkında konuşmuştuk.
  • Beyler gta sanandreası yukleyen oldumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

e şimdi benim lenste arızamı vardır? bir cafede 4.2 uyarısı geldi wi fi bedava diye yükledim. bazan scn auto baya kapanmıyor. hatta bir açılımda hiç kapanmıyor. ama diğerinde biraz sonra kapanıyor. genelde karanlıkta elini lensin önüne koyunca kapanıyor ya bazanda elini koyuyorsun yine kapanmıyor.

neyse konu bu değil yani diyeceğim 4.2 de bu ışık yansıması veya yoğunlaşması daha fazla gibi 4.1 e göre. onun için lenstemi yoksa yazılımdamı bir problem var karar veremiyorum.

ama resimleri görmene rağmen diyorsunki benimkinde böyle sorun yok. denedinmi aynı ışık ve açıları ? eğer gerçekten böyle ise 4.1 de daha az olsada son olarak lenste sorun olduğuna karar vericem.

verince ne olacak servise göndercem. diyecekler bu sorun değil. veya telefonsuz kalcam uzun süre. ulan bizim telefon iyi kişisel sorun vardır sizde diyorduk millete bizim başımızda da bitti. hayır gıldır gıcık şeylerde hep beni bulur. derler biliyorum. bu sorun değil derler. sonra ne olur geri gelir ben diretirim hadi başlar bir sürü kavga. biliyorum çünkü kvk da 5800 da şarj arızası vardı kesin internette e nfazla 30 dk kullanımda şarj sıfıra iniyordu. adamlar bi şey yok deyip yazılımı güncelleyip geri gönderdiler. kavga gürültü üçüncü de nihayet donanımsal arıza tesbit edildi gerekli parça değiştirildi dendi ve bal gibide ben haklı idim. hayır yine uğraş yani. yo kabi o kadar basit değil. hiç kendimi üzemem s.. b.. şeyler için. bırak böyle kalsın. zaman gelir kavgaya hazır olurum o zaman gönderirim belki :) işte böyle traji komik bir dünyada yaşıyoruz.

neyse son olarak senin yorumun nedir? düşürdüm demiştim o zaman başlamış olabilirmi bu lens arızası veya yazılım kaynaklımı lensle ilgisi yokmu? teşekkürler.

hocam eğer bu kapalı mekanlardaki dalgalanmayı soruyorsanız.Gayet normal.İç aydınlatmada kullanılan ampüller saniyede 500e yakın yanıp söner.ampüllerin içindeki çakma ile aydınlık verilir, ampul içindeki gazın tepkimesi sonucu.dijital makinalarda bunu görmemiz çok olağandır.

• isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Hocam beyaz lambalarda daha çok titreme görülüyor, önceki mesajımda belirtmiştim, bir sayfa öncede olacak sanırım.
  • evet en az görüldüğü sarı lambalar.beyaz lambalar genelde floresan yapıda olduğundan, floresan lambaların içeriğinde daha çok sıkıştırılmış gaz olduğundan dolayı bu titreme daha belli olur.

canon 550d kullanıyorum, onda da görüyorum dalgalanma.endişelenecek birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.