Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada sonymobile forumunda bir konuda, yetkili bir kişi şu mesajı yazmış...

quote:

We are working on a new software for Xperia L but i don't have any information on when it will be released or what version number it will have. For the latest information i recommend that you checkhttp://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-l/ andhttp://blogs.sonymobile.com/.

Çevirisi : Xperia L için yeni bir yazılım üzerinde çalışıyoruz ama ne zaman yayınlanır, hangi versiyon numarası ile yayınlanır herhangi bir bilgim yok.En güncel bilgi için tavsiye edeceğim linkler ......................................

• albumle ile movies de güncellme var album 5.3.A.0.22 movies 5.3.A.0.18
  • fanatik59 kullanıcısına yanıt
    Güncelledim hocam biraz önce.
  • valla ben kaldım 4.1.de ne walkman güncellemem ne de albüm güncellemem var.acaba apk olarak bulunur mu ?

albüm bulunuyor xda da ama walkman güncellemesini apk olarak bulabilen var mı ? yada şuan güncel en son walkman sürümü numarası nedir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isminivermeyenizleyici -- 20 Aralık 2013; 15:42:41 >
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    8.0.a.0.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

8.0.a.0.4

adamsın :)

Son Walkman'i 4.1. sürümünde kullanmayı deneyeceğim.Aynı şekilde albüm ve filmler uygulamasını da apk olarak kurabiliyor muyuz bakacağım.eğer oluyorsa burda paylaşırım.

Şu batarya süresi uzamasaydı bende geri dönerdim yüzde yüz.
  • ya 11 saat 12 saat idare ediyor beni.şu aralar tek sıkıntım, çok programım olması vesilesiyle biraz geç çalışması.kız arkadaşımla aynı telefondayız.onda 10 tane uygulama taş çatlasa vardır bende 60a yaklaşıyor.bu yüzden biraz ağır gittiğim doğrudur.işin suyunu çıkarıp bir de canlı duvar kağıdı kurdum ki buna rağmen kasma çok az diyebilirim...
  • Walkmanin son sürümü malesef 4.1. üzerinde kullanılamıyor.Son sürüm Walkman kullanmak için 4.2.'e geçmek şart...

Ama albümler ve filmler sorunsuz çalışıyor, orjinalinin yerine geçiyor.

Ayrıca ben nedense root yapamıyorum, yapsam sırasıyla bootloader unlcok ve cwm flashlama işlemlerini yapacağım ama yapamıyorum :D
  • Walkman'in son sürümünü yüklediğimden beri takılma sorunu yaşamadım. Sanırım, onu da çözmüşler.
  • quote:

Senin fotoğrafları teknisyen bir arkadaşa gösterdim bu bir sorun değil, telefonu gönderdiğinde Sony teknisyenide aynı şeyi söyleyecek dedi. Sanırım yapacak pek bir şey yok.

demiştim değilmi bu sorun değil derler diye:) neyse ama o zaman gerçektende sorun değildir. dediğim gibi zaten pek servise göndermek taraftarı değilim en ufak bir şeyde daha önce bahsettiğim nedenlerden dolayı. xpersmuzik alınma yalnız :D

şimdi bu resimler 4.2 de çekilmiş resimler pencereden yansıyan güneş ışığı. görüyorsunuz ışık ne kadar gerçekdışı arıza gibi duruyor resimde. işte bundan bahsediyorum. şimdi bu yazılımsal veya lens arızası değilmi? yalnız 4.2 de b udaha fazla gibi.

demin samsung s3 mini de denedim doğrusu pek farklı değildi.

central europe 2.17 yi (orta sürüm) buldum onu yüklücem mahsuru olurmuki?

isminivermeyenicleyici kardeş son sürüm walkman için acizane bir öneri aklıma geldi ama işe yararmı bilmem. mesela 4.2 de walkmanı yüklemeden önce apk yöneticisi diye bir program var uygulama yöneticisi diyede adı geçiyor galibba hatta bu temizlik programı var şu an ismini veremicem unuttum onda da var apk yedekleme. yani bu programlar walkamnı yüklediğinde apk olarak kaydetmezmiki? ordan alır kullanırsın. tabi farklı formattaysa olmayabilir dediğim veya sistem engelleyebilir.

saolun arkadaşlar. son yorumlarınızı ve yazdıklarıma madde olarak yanıtlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 20 Aralık 2013; 18:22:24 >

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    sevgili kardeşim düşünceniz için teşekkür ederim ancak walkman'in son sürümü 4.1. üzerinde çalışacak şekilde yazılmamış.APK'sini buldum son sürüm koduyla XDA'da mevcut ancak kurmaya çalıştığımda hata aldım.Daha da uğraşmadım...

Root yaptım, full root.Bunun için Bootloader unlock yaptım.Stock uygulamaları kaldırabileceğim bir program buldum ve kuracağım.Walkman yerine PlayerPro'nun son versiyonunu kullanmaya karar verdim.Hem sesi yükseltiyor, hem güzel bir arayüzü ve tema desteği var.başka launcher da kullandığım için artık widget ta ekleyebileceğim...
    Bak hocam 4.1 deyken çekmiştim, ışıklarda bir problem var mı sence?

Mekanı belirtelim bari, avcılar kampüs metrobüs durağı. 4.2 de ışıkların etrafında halkalar oluşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 20 Aralık 2013; 19:07:30 >
  • hocam ben reklamcıyım.bu tarz dış mekan çekimlerini yapıyorum çünkü billboard,el ilanı broşür vesairede kullanıyoruz...

Cep telefonları çoğu ayarı kendi yaptığı için her seferinde aynı pozlamayı yakalamazsınız.o halkalar gayet doğal.birdahaki gittiğinizde 4.2. o halkaları çıkarıyor olabilir.dediğim gibi telefon o an ne ayarı yapıyorsa onu kullanıyorsunuz.telefon kamerasında aşırı noktalama, pixel pixel çekme gibi hatalarınız yoksa herşeyi normal algılayabilirsiniz..
  • KISIK SES SORUNUNA KISMİ ÇÖZÜMDÜR

Arkadaşlar öncelikle belirteyim.Cihazınızda root varsa daha temiz bir iş yapacaksınız.Çünkü size Walkman'i deaktif edip, PlayerPro kurmayı ve önerdiğim ayarları yapmayı göstereceğim burada.Ben 4.1. sürümündeyim ve cihazımı rootladım.

Marketten App Quarantine isimli programı indirdim ve açtım.İstediği Root yetkilerini de verdim.Sonra verilen listede Walkman'i buldum ve karantinaya aldım.App quarantine isimi programın yaptığını uygulama yöneticisinden de yapabiliyorsunuz ama sistemle ilgili sorunlar çıkabiliyor.bu sebeple başka bir programla dondurmak daha iyi oluyor.Walkman donduktan sonra Walkman telefondan kalkmış gibi oluyor.İstediğimiz zaman da karantinayı kaldırabiliyoruz...

Gel gelelim Walkman yerine kullanacağımız programa. PLAYER PRO ve PLAYERPRO DSP PACK. Gelişmiş bu programın tema desteği var.Ayrıca DSP pack ile çok detaylı EQ ayarı yapabiliyoruz ve albüm, sanatçı, tür kategorilemesi Walkman'e göre daha güzel.Screenshotları da bunlar.Uygulama google playde de var...

Tabii bunu tercih edeceksiniz çünkü son sürümün full linki var :http://vk.com/doc224895657_236079335?hash=f92053802657484b07&dl=ef485ac882f76b9674

Bunu kurduktan sonra programı açmayın derim.Çünkü kuracağımız bir program daha var.Google Play Store'da PlayerPro'nun eklentisi olan DSP PACK i kuruyoruz.

DSP Pack'in ana menüde görülmesini istemiyorsanız eğer, ikona tıklayın ve alttaki tik'i işaretleyip çıkış yapın.2 dakika sonra ikon ana menüden gizlenecek ama eklenti kalkmayacak.Zaten o ikonun orda durması anlamsız...

Şimdi Player Pro'yu açıyoruz ve karşımıza çıkan "PlayerPro'yu satın aldığınız için teşekkür ederiz" zırvasını geçiyoruz.Sırayla albümlerimiz yükleniyor.İnternetten Thumbinail indirme, şarkı bilgilerini düzenleme gibi birçok özellik playerproda mevcut.Program stabilitesini sağlasın diye programı açtıktan sonra 2 dakika bekleyin, albüm resimleri yüklensin vesaire.

Şimdi ekranın sağ altında bulunan üst üste duran 3 noktaya tıklayın.ordan Ayarlar'a girin."Ses" seçeneğini bulun.DSP Paketi'nin yanındaki tiki işaretleyin ve tamam!
    Artık detaylıca EQ yapabilecek, daha fazla seçeneğiniz olacak, Virtualizer ile ses yükseltebilecek, Bass dengesini kendiniz verebileceksiniz...

Şimdi girin ve bi müzik çalmaya başlayın.Sağ üstte bulunan mixer ikonuna tıklayın.Karşınıza türlü özelliklerle donatılmış DSP ekranı çıkacak.Sağ Altta OFF olarak bulunan seçeneği ON yapın.

Ben Rock, House, Dubstep dinliyorum.Bassları ve tizleri duymak için tavsiye ettiğim ayarın ekran görüntüsünü veriyorum.

bu ayarlarla daha net ve yüksek ses alacağınızı düşünüyorum.burdaki püf nokta, Preamp ile Virtualizer'in konumu.Sesi yükselten seçenekler bunlar çünkü.Özellikle Preamp bu iş için.EQ ayarınıza göre yüksekliğini kendiniz ayarlayacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isminivermeyenizleyici -- 20 Aralık 2013; 20:29:31 >

• ARkadaşlar benım albumu aconca fotograflar gözukmuyor sıyah gözğküyor ama arka planda resımler var yukarda sec deyince ekraa tıklayınca acılıyor ama noralde resimler yok albume girince gözükmüyor fotograflarımdan girince görüyorum sızce neden
  • fastk F kullanıcısına yanıt
    küçük resimlerin yüklenmesinde bir sorun oluşmuşa benziyor.Uygulama yöneticisine girip, Fotoğraflar uygulamasının verilerini temizleyin.
  • quote:

Bak hocam 4.1 deyken çekmiştim, ışıklarda bir problem var mı sence?

Mekanı belirtelim bari, avcılar kampüs metrobüs durağı. 4.2 de ışıkların etrafında halkalar oluşmuyor.

yav arkadaş banamı öyle geliyor. ben biraz empaty manyağıyımdır. psikolojik rahatsızlık geçirdim ben yencem diye okurken psikiyatri anlama uzmanı oldum. sanırım herkesin benim gibi olmasını beklemem doğru değil. ama ben ne dedim siz neye nasıl yanıt verdiniz.

şimdi bu gece çekimi bir kere ben ne diyorum günn ışığı parlak ışık ve yansımasından bahsediyorum. bu en iyi güneş ışığı ve yansımalarında belli oluyor. şöyle, güneş ışınları pencereden parlak bir yüzeye yansıdığında mesela. ve açısıda önemli dik değil 45 derece falan açıda. böyle deneyip yardımcı olursanız sevinirim. bakıcam aynımı nasıl?

ayrıca central europe 4.1 orta sürüm buldum bunu yüklersem flashtool la sorun olurmu diye sormuştum?

olmaz.sertliğe gerek yok...

official olan her rom flashtool ile flashlanır diye biliyorum.
    eyw hocam bakacam bakarım birazdan ilgilendıgın için teşekkür ederim birde sistem koruması için yada veri temızlıgı için prgram kulanıyormusnuz .
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.