Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O bahsettiğiniz "android batarya çöktü" yazısı bende de çok geliyor. Ama o yüklediğin bir uygulamadan kaynaklanıyor sanırım bendeki gibi. Video download programları yüklemiştim. onlardan sonra internette gezerken karşılaşmaya başladım sıkça. Reklam gibi birşey yapmışlar anlayacağın. Sağına soluna bak küçük bir çarpı görürsen kapat. Göremezsen alt soldaki geri dön tuşuna bas kapanır.
  • jokerbumerang kullanıcısına yanıt
    İlginç bir reklam tarzı olsa gerek.
  • Aynen ilk gördüğümde çok tırsmıştım. Ama alıştım artık. Gördüğüm gibi kapatıyorum. Bir de o yazının altında devamı var. Problemin çözümü için xxx uygulamasını yükle tarzında bir şeyler yazıyor. O yüzden reklam dedim. Girilen siteden ya da uygulamanın kendisinden kaynaklandığını düşünüyorum.

4.2.2 güncellemesinin sorunlarından o kadar bahsedilmişti ki dayanamayıp kurmuştum. Yalnız sesin hoparlörden gelmesi/gelmemesi sorununu yaşamadım. Kamera SCNAuto modda kapanıyor ama normal modda kapanma olmadı hiç. Wireless açarken sorun olmuyor ama bazen kapatamıyorum. Ya da kapandığı halde üstteki simgesi mavi olarak yanmaya devam ediyor. 4.2.2 yüklemeden önce batarya ile ilgili büyük sıkıntılarım vardı (Şarjın %90 da takılıp kalması gibi veya şarja takınca %27 den bir anda %100 çıkması gibi ). Güncellemeden sonra yaşamadım o olayı.
  • Merhaba, bende bu telefonu almak ıstıyorum ama hafıza konusunda bazı sorularım olcak.her oyunun data dosyaları telefon hafızasına taşınabiliyomu(4gb lık olan kısma). Ornegin bi asphalt8 ve real raıng 3 gıbı bi oyun yukleyıp bu hafızaya taşıyamayacaksam ne anlamı var.
    Ya bir ara benim telefon uyanık kalıyordu, pil boşalıyordu haliyle, bayadır telefon çok stabil, normalde bir kaç günde bir kapatırdım hiç kapatmıyorum bozulmasın diye. Şarj inanılmaz uzun gidiyor.
  • ben de birşeye dikkat ettim, zayıf pil modu ile stamina simgesi eskiden yanyana çalışırdı,haliyle üst bardan yer kaplıyordu, günler sonra bi ara tekrar açtım, simgeler üst üste gelince dikkatimi çekti. telefonu güncellememiştim ; bana gelen bir bildirim yoktu ama simge değişmişti. haberim olmadan sony güncelleme bişyler yapmış gibi oldu bi ara, telefon yağ gibi akıyordu.scn auto mod dışında mükemmeldi, şarj vs olsun aynen senin söylediğin gibi.diğer telefonlar kullandıkça şişer, bizimki kullandıkça açılıyor anlamadım :) velhasıl kelam o simge muhabbetine uyuz oldum.. kendi kendine öyle üstüste gel falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk123987654

Merhaba, bende bu telefonu almak ıstıyorum ama hafıza konusunda bazı sorularım olcak.her oyunun data dosyaları telefon hafızasına taşınabiliyomu(4gb lık olan kısma). Ornegin bi asphalt8 ve real raıng 3 gıbı bi oyun yukleyıp bu hafızaya taşıyamayacaksam ne anlamı var.

Telefon dahilş hafızası ikiye bölünmüş vaziyette.root gibi işlemler yapmadan bu iki hafoza arasında istediğiniz geçişi yapabilirsiniz ayarlardan.ama hafıza kartına aktarmak için root yapmanız gerekiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2.2. benim başımın belası oldu yahu.Chrome giriyorum chromeden atıyor,Kamera zaten sıkıntılıydı.Birçok oyuna artık giremiyorum.Keşke geçmeseydim ya.Bilgisiz biri olarak forumu okumadan ya allah dedik fabrika ayarlarına döndük ama yok yemedi.Gelsin artık şu güncelleme yoksa telefonu fırlatıcam sonunda ziyan olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Ya bir ara benim telefon uyanık kalıyordu, pil boşalıyordu haliyle, bayadır telefon çok stabil, normalde bir kaç günde bir kapatırdım hiç kapatmıyorum bozulmasın diye. Şarj inanılmaz uzun gidiyor.

niye sorun olmayınca canınımı sıkıldı :) bnimkide çok şükür iy igidiyor. gerçekten kullandıkça pil daha verimli hale geliyor galiba. ama bende orta sürüm yüklü 4.2 değil. bir şeye karar verdim bundan sonra ne bilgisayarımı ne telefonumu arayüz fazla program falan yüklemicem olabildiğince sade kullanmaya çalışıcam. ilgili değil ama geçen pc de icon packlerle falan uğraşırken nerdeyse sistemi kaybediyordum zor ger igetirdim.

bende kameraya taktım yalnız. akkor lamba veya güneş yansımasını filrelemede sorunmu var banamı öyle geliyor, normalimi böyle anlayamadım bir türlü. ışık ve yansımalarını sanki yoğunlaşımış halde fazla abartıyor gibi. sizde nasıl?

teknosadan başka xl yi aldığım vodafone store gittim durumu anlattım. kalabalıktı biraz hiç ilgilenmediler. böyle yapınca şerefsizim dövesim geliyor yani dışa yansıtmıyorum ama ..öteki xl lerle karşılaştırma yaparak servise göndermeye gerek varmı ona karar vericem. yok efendim pil takılı xl yokmuş yok bimem neymiş. yok abi illa bağıracan kabalaşıcan. yani insan olmucan bu memlekette. bundan sonra harbiden nazik olmucam. özellikle sert davrancam bilmiş davranıcam böyle yerlerde. dişediş..

bu arada xperia z1 ve nokia lumia 925 miydi o? onları ışıklara tuttum gerçekten harika hiç yansıtmıyorlar ışığı, dağıtmıyorlar.. xl tabiki onlarla kıyaslanmazda telefonu ordan almışsam garantisi ile ilgileneceksin kardeşim. satarken bin bir dansözlük yalamalık yap parayı cebine indirince ilgilenme . sırf gıcıklığına ve zır sapık gibi inatla gitcem ve dediğim gibi sert kaba zorba ve bilmiş konuşcam madem öyle size böylesi lazım..

• @merihanac

Stamina modunu açtığımda şarj daha çok gidiyor hocam o yüzden açmıyorum ben. Biliyorum, normalde işi bataryadan tasarruf ettirmek ama bende ters etki yapıyor.

@mutluerol

Hocam ben telefona hiç bir şey yüklemedim, arada oyun indirip oynayıp siliyorum sıkılıyorum çünkü oyunlardan falan. Yani o yüzden bataryayı harcayacağım şeyler facebook whatsapp ve walkman gibi şeylerle sınırlı. Açıkcası kamerada hiç bir problem yok açılırken çıt çıt ediyor oda bir problem arz etmiyormuş zaten, yani bir sorun yok.

nokia nın kamera iyi hakikaten dediğin gibi. Z1'e zaten yorum yapmaya bile gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@merihanac

Stamina modunu açtığımda şarj daha çok gidiyor hocam o yüzden açmıyorum ben. Biliyorum, normalde işi bataryadan tasarruf ettirmek ama bende ters etki yapıyor.

@mutluerol

Hocam ben telefona hiç bir şey yüklemedim, arada oyun indirip oynayıp siliyorum sıkılıyorum çünkü oyunlardan falan. Yani o yüzden bataryayı harcayacağım şeyler facebook whatsapp ve walkman gibi şeylerle sınırlı. Açıkcası kamerada hiç bir problem yok açılırken çıt çıt ediyor oda bir problem arz etmiyormuş zaten, yani bir sorun yok.

nokia nın kamera iyi hakikaten dediğin gibi. Z1'e zaten yorum yapmaya bile gerek yok.

parlak ışığa tuttuğunda mesela bir ampüle negatif modmuş veya eskiden arabı derdik ya öyle yoğun bir ışık oluşuyormu veya sağa sola ışık hüzmeleri verme gibi? ben bundan bahsediyorum. xl nin ışığı algılayıp fltrelemesimi böyle normalimi böyle yoksa benim telefondamı bir sorun var?

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Bir fotoğrafla destekler misin hocam mesajını valla anlamıyorum ne demek istediğini.
  • "Chrome" dan atma olayını bende yaşadım ama 4.2.2 güncellemesinden bir süre sonra olmuştu bu. Yani direk 4.2.2 güncellemesiyle beraber başlamadı o sorun. "Chrome" u kaldırıp tekrar kurduğumda sorun kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerbumerang -- 18 Aralık 2013; 15:29:11 >
  • Bu telefon alınır mı sorusuna kendi yorumumu tekrar tekrar yazmaktan açıkçası sıkıldım.bu sebeple burda tekrar yazıyorum.birdaha soranlara direk bu postun linkini verecem :)

Telefonun avantajları :
    Fiyatı rakiplerinden daha uygun.F/P telefonu.Ekran boyutları yeterli, ekstradan NFC'ye sahip.
    Hızlı ve akıcı kesinlikle.Kamerası gündüz çekiminde memnun ediyor.Kapalı ortamda yeterli aydınlık varsa net resimler çekiyorsunuz.Gece modu bence iyi değil...
    Şarj süresi gayet iyi.Sabah saat 9da evden çıkıyoum, akşam 11 gibi geldiğim oluyor ve bitmiyor.Arabada multimedya sistemime bluetooth ile bağlı, internetim hep açık.İşin sırrı ekran parlaklığını hep kısıkta tutmak.Göz sorununuz yoksa bu şekilde batarya rahatlıkla 12 saati görür..
    Hoperlörü güzel ses veriyor.Telefonu duymamak gibi bir imkanınız yok.Ayrıca tasarımı da gayet hoş, gören biri : Hacım ne marka bu diyor...

Dezavavantajları :
    4.2. Güncellemesi geldi.Fazlasıyla sorunlu.İşin garibi herkeste aynı hataları vermemesi.Sabit olan 2 hatası var : SCN Auto modunda kamera çalışmıyor.Depolama bölümündeki SD Karta aktar seçeneği çalışmıyor.
    Kulaklık ses yüksekliği, yalıtımsız bir kulaklıkta düşük kalıyor.Ama benim gibi Quadbeats ya da Urbanears kullanıyorsanız memnun kalırsınız.
    Kutusundan çıkaan kulaklığı iyi değil.Piyasada 30-40 liraya iyi performans veren kulak içi kulaklıklar tercih edilebilir...

Chrome 'u nasıl kaldırdın?
  • en yakındaki modemi tanımıyor gidiyor başka modemleri tanıyor ne yapmam gerekk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Bir fotoğrafla destekler misin hocam mesajını valla anlamıyorum ne demek istediğini.
    EDİT: eksik bilgi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluerol -- 18 Aralık 2013; 22:20:35 >
  • Telefona güncelleme gelmiş sanırım acaba aynısımı bilmiyorum yüklüyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerbumerang

O bahsettiğiniz "android batarya çöktü" yazısı bende de çok geliyor. Ama o yüklediğin bir uygulamadan kaynaklanıyor sanırım bendeki gibi. Video download programları yüklemiştim. onlardan sonra internette gezerken karşılaşmaya başladım sıkça. Reklam gibi birşey yapmışlar anlayacağın. Sağına soluna bak küçük bir çarpı görürsen kapat. Göremezsen alt soldaki geri dön tuşuna bas kapanır.

tesekkurler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

Sorun nedir ben hiçbişey anlamadım...

bir program yükledim o programda sıkça önüme ''Android Bataryanız çökmüştür. Lütfen bir üst sürümü yükleyiniz'' diye uyarı cıkıyor sıkca ama anladım ki indirdiğim programdan kaynaklanan birşeymiş.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.