Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ram in ve ram temizlemenin ne işe yaradığını da bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2 ye dün geçtim ve çok memnunum.Gözle görülür hızlanma var.Scn modu sorunsuz çalışıyor.Kamerada kapanma falan yok. Menü geçişleri çok estetik olmuş. 4.1 de ekraan kilidi pin falan yapıp ekran kilidinin arkaplanını drgiştiremiyorduk yeni sürümde bu sorun giderilmiş. Önce tüm uygulamaları sil deyip sonra fabrika ayarlarına döndürdüm telefon açıldıktan sonra güncellemeyi telefondan yaptım ve çok memnunum ama tabi benim de canımı sıkan şey hafıza kartına a taşıma olayı. Bugüne kadar forumdaki yazılardan dolayı güncellemekten korkuyordum ama dün merak edip yaptım ve iyiki yapmışım.

• slipkon S kullanıcısına yanıt
    Ben de bu şekilde karşılamıştım yeni sürümü.daha sonra kameram hata vermeye başladı.telefonun sesi hoperlör yerine kulak ahizesinden geliyordu.ekranda titremeler mevcuttu.umarım memnuniyetiniz daim olur...

• Benim en çok sıkıntı duyduğum şeyde bu bölümde döndürme kilidi wifi paylaşımı gibi kısayolların bulunmaması bide ses kısma bölümünde yanonda küçük bi ayar simgesi olup tüm ses düzeylerini ayarlayabilmemimiz gerek
     Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

• Arkadaslar birde telefon online oyund falsn donuyor ( clash of clans) ses gelyor ekran takılı kalıyor mecbur batarya cıkarıp takıyorum.ekran titremesl oluyor ve bazen durduk yere kendisi kapanıp acılıyor. Sorun neyden kaynaklanıyor. Yazılımsal mı sizce?
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Htc desire x i sırf gerçekliğe en yakın ve iyi çekiyor diye alacaktım ama sırf bunun için telefon alınmaz diye xl yi tercih ettim. aslında herşeyi çok inceleyen biriyim ve aslında telefonun herşeyini inceleyerek aldım. ama e nufak saplantıda bun unutuyoruz duygularımıza kapılıp.

gsmarena da güzel test var vede uyduruk değil bence. yani bilerek almışsak sonradan saplantı haline getirmenin alemi yok ufak tefek şeyleri.
  • Telefonu fabrika ayarlarına alıp tekrar onarım yaptım scn auto modu 5 dakıka kadar sorunsuz calıstı sonra kameradan cıkıp scn autonun aynı hatayı verıp vermıyecegını kontrol etmek ıcın kameraya tekrar gırdım. scn modu kamerayı durdurmaya devam ettı duzelme falan yok sadece bır kac dakıka acık kalıyor sonra kapanma moduna gecıyor yıne kendı kendıne yazılım güncellemesi gelmeden de duzelmeyecek anlasılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 16 Aralık 2013; 17:08:16 >
  • Şu saf androidi bizde yukleyebılecekmıyız

• 4.2 android xperia l telefonum android batarya çöktü bir üst sürümünü yükleyiniz filan dedi yardım.
  • Man:Tga kullanıcısına yanıt
    Sorun nedir ben hiçbişey anlamadım...

• Man:Tga kullanıcısına yanıt
    Malesef bir şey anlamadık hocam.
  • Sa arkadaşlar samsung da ram kısmını görev yöneticisinden temizleyebiliyorlar bu temizlemeyi Xperia l cihazımda nasıl yapabilirim? İlk defa akıllı telefon kullanıyorum

• Telefon Şuan Kliksada 800tl Alınırmı Sizce Arkadaşlar?Veya bu fiyata başka bi telefon önerirmisiniz?
  • lRuleBreak kullanıcısına yanıt
    yanlış anlama ama ; ben önermem :) başkta telefon önermem.. Xperia L gerçekten sınıfının lideri...
  • Yahu arkadaşlar Az Önce Sony'den durduk yerde Mesaj geldi güncellemeler için zamanlama bilgisi veremiyoruz pc cpmpaniondan takip edebilirsiniz yazmışlar neyseki güncelleme alacağımız garantileşti

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

Bu güncellemenin garantisi olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan akoglu -- 16 Aralık 2013; 23:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lRuleBreak

Telefon Şuan Kliksada 800tl Alınırmı Sizce Arkadaşlar?Veya bu fiyata başka bi telefon önerirmisiniz?

istanbul bilişimde peşin 700 tl.

edit: stokta yokmuş pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 16 Aralık 2013; 23:19:04 >
  • Telefon kendi kendine ekran parlaklığını düşürüyor,sonra tekrar full yapıyor filan kararsızlık yaşıyor.Sanırım uyku moduna geçip tekrar normale dönüyor.4.2 'ye geçeli biraz oldu.Ama ilk defa farkına vardım bugün.Sonradan çıkması ilginç...Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareem1987

Telefon kendi kendine ekran parlaklığını düşürüyor,sonra tekrar full yapıyor filan kararsızlık yaşıyor.Sanırım uyku moduna geçip tekrar normale dönüyor.4.2 'ye geçeli biraz oldu.Ama ilk defa farkına vardım bugün.Sonradan çıkması ilginç...Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Otomatik parlaklık açık olabilir mi?

Ayarlar > ekran > ekrap parlaklığı kısmını kontrol eder misiniz?

• Bu ayar zaten uzun zamandır açıktı bende belli belirsiz yerlerde kapanıp açılıyor da elimi sensörle kapamasam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareem1987

Bu ayar zaten uzun zamandır açıktı bende belli belirsiz yerlerde kapanıp açılıyor da elimi sensörle kapamasam bile.

Ortam ışığını nasıl algılıyorsa o şekilde davranır bu seçenek.telefonu kullanırken dik tutsanız, sonra eğik tutsanız hemen algılayıp değiştirir..normaldir.Bende de aynı şekil.dış mekanda özellikle arabada bu modu açıyorum, bi anda güneşe çıkınca ekranı göremiyorum çünkü.Bunun sayesinde kendi hemmen ayarlıyor.Hallediyorum.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.