İyi forumlar . Öncelikle bundan 2-3 ay önce ilk android telefonumu aldım Sony Xperia Go ST27i modeli . Androidden pek anlamadığım için arkadşlar bunun sürümünü yükselttim PC comp.. programı ile yani Android GB. den Android JB ye . Telefon 512 Mb ram olduğu için kasma yapıyor grafik özellikleri JB de yüksek olduğu için . Şimdi ben bu telefona Eski sürümünü ilk aldığım ki GB'yi yüklemek istiyorum . Bu ROM olayını falan araştırdım ama pek açıklamalı Xperia Go hakkında kimse herhangi bir şey yazmamış hep boş tırıvere yazılar var . İstediğim tek şey GingerBeard sürümüne geri dönmek Orijinal rom ile . Bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar . 1 aydan beri bu lanet olası kasmayı çekiyorum bıktım usandım artık telefoncuya gidiyorum telefoncuda bişeyden anlamıyor boşboğaz konuşuyor . Yardım ederseniz çok mutlu olurum .
bende telefonu ilk aldığımda ginger vardı çoğu uygulamayı açmıyordu ve hatalar verıyordu o yüzden jb (4.1.2) ye yükselttim şarz durumu ve kasma düzeldi ram'i ekonamik kullanırsanız sıkıntı yaratmaz bence