Şimdi Ara

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.313
Cevap
63
Favori
289.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hiç rastlamadım inceleme ye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 16gb ile C4'ün araasında kaldım hangisini neden tavsiye edersiniz?
  • Arkadaşlar şu gece pilin çok azalması problemine bir çözüm getirdim. Normalde yüzde 10'a yakın azalma olabiliyor telefonda geceleri. Ben dün telefonu ultra stamina moduna alıp öyle yattım. Kalktığımda ss almayı unutmuşum kusura bakmayın. Gece yatarken şarj yüzde 94'tü sabah kalktığımda baktım yüzde 93'tü. Bu akşam tekrar ss almak için yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzman_Tekno -- 19 Temmuz 2015; 10:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd 1 kullanıyorum, internet bağlantıları kapalıyken 8 saatte %3 düşüyor.

• Uzman_Tekno kullanıcısına yanıt
    Değişiyor dostum.Store dan Tri Flat Tema'sını indirip,aktif edersen ekteki resimlerdeki gibi oluyor.Ben bu şekilde kulanıyorum.Bunun dışında farklı 5-6 tema daha var.

★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★ ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

• kalamalka* kullanıcısına yanıt
    Aynen sonradan farkettim sağol yine de

• Bionic. kullanıcısına yanıt
    C4 derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzman_Tekno

Arkadaşlar şu gece pilin çok azalması problemine bir çözüm getirdim. Normalde yüzde 10'a yakın azalma olabiliyor telefonda geceleri. Ben dün telefonu ultra stamina moduna alıp öyle yattım. Kalktığımda ss almayı unutmuşum kusura bakmayın. Gece yatarken şarj yüzde 94'tü sabah kalktığımda baktım yüzde 93'tü. Bu akşam tekrar ss almak için yaparım.

Ultra stamina ayarları var mı wifi açmak için mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 19 Temmuz 2015; 14:45:28 >
  • Bionic. kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 yi alıp kullanmadım lakin c4 gerçekten mükemmel bir cihaz. Tavsiye ederim. Tek sıkıntım 3 saatte sarj etmesi.

• hocam merhaba en aktif sizi gördüm size yazayım dedim c4 almayı düşünüyorum da bu haftaiçinde bazı android modellerde (samsung ve htc hariç) snapchat uygulamasından çekilen videolarda renk bozulması ve donma oluyor. size zahmet olmazsa snapchatten bi 10 saniyelik video çekip donup donmadıgını veya renk bozuklugu olup olmadıgını aktarabilir misiniz? en cok kullandıgım uygulama snapchat oldugu icin onla ilgili bir sorun olması gercekten üzücü olur benim için. bir de ilk defa kendi paramla bir telefon alacagım insan emeğinin karşılığını almak istiyor ondan dolayı endişeliyim
  • ozototype kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazık ki o sorun bende de başladı dün iki gün önce hiçbir sorun yoktu ama dün nedense böyle birşey oldu snap den video çekerken 3-5 saniye sonra donuyor uygulama ve bu durum kamerayı da etkiliyor telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum güncelleme ile düzelir belki bu sorun nedendir sizin bilginiz var mı :) bu arada arkadaşımda samsung s4 mini var aynı sorun onda da varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kil-Jaeden -- 19 Temmuz 2015; 15:52:52 >
  • problem uygulamayla ilgili galiba. pek ilgilenmiyorlar tüm cihazlarda aynı şekilde çalışmıyor. defalarca desteğe yazdım fakat hiç geri dönüş sağlamadılar. güncelleme kovalayacağız anlaşılan
  • bu arada s4te sorunu yasayan bir arkadas baska bir forumda sorunu diğer kamera uygulamalarını silerek hallettiğini söylemiş, arkadaşınız deneyebilir, siz de deneyebilirsiniz bi
    Teşekkürler bi bakayım :D

• Wifi ve mobil ağ yok uygulamalar yok çoğu şey yok 3310 oluyor telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzman_Tekno -- 19 Temmuz 2015; 17:48:16 >
    Ya bende de var sorun cidden çok sinir bozucu 😣

• aslında telefon yeni sayılır snapchat yakın zamanda sorunları gidermek için bir güncelleme yayınlayabilir, güncellemeleri önceden almak için snapchat betaya katılmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozototype -- 19 Temmuz 2015; 17:17:30 >
    Hemen bakayım
  • şu sıralar yeni telefon almayı planlıyorum ve bu telefonla htc desire eye arasında kaldım. 1200 lira makul bir fiyat olduğu için c4 almak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. kamera performanslarını bir kenara bırakırsak,

1- htc desire eye android 5.1.1 alacak deniyor. ama c4 için net bilgi bulamadım. bilgisi olan var mı? (5.1.1 için "oldukça stabil" deniyor çünkü)
    2- kulaklıktaki ses düzeyi nasıl? "düşük kalmış, daha yüksek olması lazımdı" deniliyor. sizce doğru mudur?
    3- batarya performansı konusunda sanırım htc desire eye'nin bariz üstünlüğü var (stamina modu devre dışı iken)? görüşleriniz nelerdir?
    4- kolay root yapılabiliyor mu? (telefonu alırsam, xda'nın bu telefona uzun süre boyunca rom hazırlamasını umacağım.)
    5- ekran performansı konusunda (gün ışığında görülebilme ve kalite) htc desire eye mi, c4 mü? bu konuda iki telefonda çok beğeniliyor.

ben forumdaki iki telefonun ana konularını okudum, tekno seyirdeki htc desire eye incelemesini izledim ve google'da araştırdım. iki telefon birbirine çok yakın duruyor. bu yüzden de fiyatı daha iyi olanı almak istiyorum.

• hocam merhaba öncelikle c4ü bugün aldığımı belirteyim soruları da cevaplayayım inceden

1-c4 ile ilgili 5.1.1 güncellemesine dair herhangi bir yazı yok, ne türkçe ne de başka bir dilde rastlamadım araştırmalarımda fakat android m gelmesini bekliyorum ben
    2-kulaklıktaki sesi az önce test ettim, her androidde olduğu gibi en yüksek 2 ses düzeyine geçmeden önce uyarıyor, ama ben yüksek sesle dinlediğim için uyarıyı kapattım ve sesin gayet iyi olduğunu düşünüyorum (slow parcalarda bile)
    3-batarya performansıyla ilgili konusmam su an dogru olmaz 2-3 gün içinde gözlemlerimi yine aktarırım
    4-root olayı pek zor değil androidground sitesinde biraz ingilizcen varsa rahatça halledersin
    5-htc desire eye ile ilgili az önce biraz inceleme yaptım ve bir kaç tanıtım videosu izledim, xperia c4 ekran konusunda sanki bir adım daha önde gibi geldi bana, elime almadan bilemem ama

bunlar dışında kamera bence yabana atılacak bi durum değil çünkü çağın modasına(istemesek de) ayak uydurmanın gerektiği şu zamanlarda kamera önemli bir etken telefon için. onun dışında biraz ileriyi düşünecek olursak 4g yakında ülkeye damlar, veri aktarım hızında xperia c4 lte 300mbps çekerken desire eye 150 mbps çekiyor (çok mu önemli dersen değil bence ama bilmende fayda var). desire eye tekil işlemci hızında daha iyi olsa da c4 8 çekirdekli olduğu için bir adım önde o konuda da. ha bi de tasarım bakımında desire eye 8.5mm kalınlıgında c4 ise 7.9 yani 0.6lık bir fark var arada. batarya bakımından da c4 200 mAh daha önde.

tercihini yaparken bunları göz önünde bulunursan daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.