Şimdi Ara

SONY XF9005 SAMSUNG Q60 İNCELEME KULLANICIDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    7-8 ay önce mağazadan 65"samsung nu8000 aldım büyük geldiği için satıp 5450tlye indirimden xf9005 aldım onuda bir ay kullanıp nakit sıkıntısı nedeniyle satmışdım .3 gün önce mediamarkdan 5667tlye 55Q60 aldım dün geldi bugün kurulum yapıldı.
    izleme mesafem 2,5-3mt civarı mağazada tv boyutuna bakarsanız sizi aldatabilir bilginize 65" baş ağrısı yaptı bende 55" e geçtim çok ideal oldu bu mesafede bu boyut .

    Q60
    Gündüz ışık vuran bir evdeyseniz Q60 ın parlaklığı size iyi gelmeyebilir ve yansıma yapıyor.
    ses çıkışı olarak Q60 gayet yeterli ayrıca ses sistemine gerek duymuyorum
    Özellikle akşam kapalı ışıkta netfilix vs kulllanımınız var ise Q60 işinizi görecektir gayet aydınlık net bir görüntüye sahip Va panel ve samsungun parlak renkleriyle gece bu tv kesinlikle iyi bu tv kalitesini gece kapalı ışıkta gösteriyor gündüz için aynı şeyleri söylemiyorum.

    Xf9005
    Bu tvnin siyah kalitesi Q60dan bir tık iyi direk led olmasından sanırım. Gündüz ışık alan ev içi çok rahatlıkla kalitesini yansıtıyor.Ayrlar ile oynarsanız ciddi parlak oluyor bu tv
    Ses çıkışını beyenmedim kumanda ve menü dolaşım hızıda iyi deyil

    Panel kalitesi her şeyse arada çok fiyat farkı yok ise sony xf9005 tavsiye ederim bu panel kaliteli bir panel gündüz ve gece iyi kumanda ve ses kalitesi bu tvye yakışmamış.
    Bütçem kısıtlı çok detaycı deyilim diyosanız Q60 işinizi görecektir özellikle gece bu tvye baktıkca iyiki almışım diyebilirsiniz.

    Buradan şu kanıya vardım Q60-Q70-xf9005 bu üçlü orta segment alıcı için çok satıyor bütçe az ise genelde akşam izleme için Q60 çıkabiliyorsanız xf9005 daha iyisini istiyosanızda Q80 tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 3 Haziran 2020; 23:42:5 >



  • 65xf9005 aldım daha kurulumu yapılmadı tavsiyelerin varmıdır sony e kurdurcam galiba duvar'a. ses kalitesi kötü derken dts dolby falan destekliyomus diğerlerinden artı olarak? cokmu kötü sesi sinema hissi falan yokmu, basslar nasıl mesela woofer varmı?
    xf9005 ler karasal hd yayınları 4k ya en iyi upscale ediyor diyorlar tv yayınları nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AleynaFox

    65xf9005 aldım daha kurulumu yapılmadı tavsiyelerin varmıdır sony e kurdurcam galiba duvar'a. ses kalitesi kötü derken dts dolby falan destekliyomus diğerlerinden artı olarak? cokmu kötü sesi sinema hissi falan yokmu, basslar nasıl mesela woofer varmı?
    xf9005 ler karasal hd yayınları 4k ya en iyi upscale ediyor diyorlar tv yayınları nasıl ?
    Panel olarak çok iyi bu tv renkleri çok doğal veriyor karasal yayınlardada iyi dinamik renk moduna alıp ince ayarlarda parlaklık arttırıcı bir ayar daha var onuda açarsanız bu tv ciddi parlak oluyor gündüz Q60-Q70 bu tvnin gerisinde parlaklık olarak .Tv yayını izlerken net ses alamadım bu tv den samsung bu konuda daha iyi
  • kanal geçişleri yavaş deniyor. sizce nasıl? rahatsız ediyor mu? bir de ben alırsam kablotv receiver'ı kullanacağım. Gene de yavaş olur mu kanal geçişi acaba?
  • Ben kendi uydusunu kullandım.Çok kötü deyil hız olarak.
    Bu TV panel olarak çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat kullanıcısına yanıt
    deyil değil.
  • Güzel inceleme. Bence q6 hertürlü iyidir çünki arada fiyat farkı çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.