|
Sizce hangisi daha iyi? -)Konsantrasyonu sağlamak için alıyorum da en ufak sesten rahatsız oluyorum. Evde televizyon sesi konuşma sesi gibi sesler ya da dışarıdaki sesler. İstediğim özellik anc çok iyi olsun tek başına bile ve arkada konsantrasyon çalışma müziği açtığımda düşük ses düzeyinde bile açsam mesela %10 a getirsem sesi bu düşük ses düzeyinde bile sesi komple kesmesi dışarının. Fazla açınca sesi mesela 30 a getirsem çok ses olunca arka planda hemen kulaklığı çıkartmak zorunda kalıyorum kısa sürede çok ağrı yapıyor hemen:( Bende oyunca kulaklığı vardı onda anc yok asus rog serisinden %50 ye getiriyorum sesi kısa süreli kullanabiliyorum en fazla 40 dakika ve odaklanamıyorum çok fazla baskı yapıyor kulağa ve dış sesi yine kesmiyor o kadar arka plandaki sesi açmama rağmen:( ve sesi çok açtığım için ayrıca white sound tarzı yağmur sesi de kulağı rahatsız ediyor kısa süre sonra direk çıkarmak zorunda kalıyorum:( o kadar açmamın sebebi arka plandaki sesleri baskılasın demiştim ama olmuyor:( -)Ve tek takışta çıkarmadan en az 3 4 saat boyunca kullanıma açık olabilmesi gerekirse gün boyu takılsa da kulağı hiç etkilememesi sanki kulaklık takmamış gibi hissetmek istiyorum. Yani bazı kulaklıklar takıldıktan sonra çok sıkıyor terletiyor ve acıtıyor kısa süreli kullanımda bile. İlk kulaklık işe yaramaz derdim hepsi sıkar terletir acıtır derdim ama forumda sağolsun birisi bose önerdi tekrar araştırmaya başladım. Önerileriniz nasıldır ya da kulak tıkacı 3m 1100 üzerine inşaatçı kulaklığı mı alsam 3m o da? Konuyu öğrenirken ders çalışmak için istiyorum üniversite için:( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progressc -- 16 Eylül 2020; 10:30:8 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt