Şimdi Ara

stereo performansta sony str-db900 mü sony db-940 qs mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki amfiden birini almak istiyorum.Daha önce bi yakınımıza db900 almıştık.Amfi şekil olarak hoşuma gitti ama dinleyemedim.Şimdi dinleyen arkadaşlardan ricam stereo performansı bu iki amfiden hangisinin iyidir.Stereo amfi şu an alamam.Bu iki amfinin hangisinin stereo performansı iyiyse onu almak istiyorum.Hoparlörler büyük ihtimalle wharfedale 9.6 veya 8.4 olacak.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 31 Mart 2007; 11:24:26 >

• arkadaşım sony yerine yamaha düşün derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

arkadaşım sony yerine yamaha düşün derim.

Hocam öneriniz için teşekkürler.Yalnız stereoda okuduğum kadarıyla yamaha 659 serisinden sonra kendine gelmeye başlıyor.İkinci el bu fiyatlara-500 ytl civarı-bir 659 bulmam çok zor.Bunun için stereoda bir nebze daha iyi olan sony amfiler arasından seçimimi yapmak istiyorum.Yani %70 stereo %30 film için bir amfi bakıyorum.Stereo amfi önereceksiniz biliyorum ama şu an almam pek mümkün görünmüyor bütçe açısından.Zaten 1 yıldır okumadığım yazı açmadığım başlık kalmadı
  • şahsen db900 kullanıyorum,stereo performansı oldukça iyi ama senelerin kullanıcısı olarak beni tatmin etmemeye başladı.bu kesinlikle kötü olduğundan değil.sadece artık kulak müziğim o sesi yetersiz bulduğundandır.bunu anlamak o kadar kolay birşey değildir unutmayalım
    eğer başlangıç seviyesi iseniz kesinlikle öneriyorum ...
  • stereo için av receiver da marantz da bakman gerekli derim.daha önemliyse db900 mü 940 mı? bazı şeylerden tercihim db930,940QS olur. ha bu ikisinin stereo performansı çok mu iyi zannetmem. yamaha mı iyi? yine zannetmem emin şekilde rx-v659 da dahil.
    av receiver da stereo performansı aklınızdan çıkarın aklınıza şu yerleşsin bunun iki kanal çalışması bu şekilmiş, şeklinde yerleşsin.
    bu yüzden yamaha rx-v3xx serisi(bütçeyle ve yeni.kaldı ki streo biraz iyi.) Sony db940QS incelenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.