Şimdi Ara

SONY WALKMAN NWZ-A828 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
13.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2,4 inç QVGA (320x240) parlak ekran

8 GB dahili bellek

Kutu içeriği:
    -EX kulaklıklar
    -PC bağlantı için USB kablosu
    -Kulakiçi kulaklık (S, M, L)
    -Walkman'i dik ya da yan kullanmak için ayaklık
    -CD-ROM (MP3 Conversion Tool, Media Manager for WALKMAN, WMP11, İşletim kılavuzu)
    -Kullanma kılavuzu

Sony kendinden beklendiği gibi kaliteli bir ürün ortaya çıkarmış. Görüntü ve ses kalitesi gerçekten çok iyi, video oynatımı için de aynısı geçerli. Video ve resimleri Walkman üzerinden dikey, sağa yatık ya da sola yatık konumlarda izleme imkanı sunulmuş. Ürün ile birlikte gelen kulaklıklar kaliteli ses vermekte ve kutu içeriğinde kulaklığın ucuna takmak için 3 farklı boyda (S, M, L) kulakiçi kulaklık gelmekte. Daha önce bilgisayardan dinlediğim şarkıların bazılarında hiç duymadığım değişik efektleri ilk defa NWZ-A828 ile duydum. Menüsü kolay ve anlaşılır bir şekilde yapılmış. Music Library bölümü All Songs, Album, Artist, Genre, Release Year ve Folder olarak isteğe bağlı olarak seçilecek şekilde ayrılmış. Walkman üzerinde menüde gezinmek için yukarı, aşağı, sağ, sol yön tuşları; geri gelmek için Back tuşu; şarkı, video, resim... özelliklerine bakmak için Options tuşu ve sağ tarafında Bluetooth kulaklık ile hızlı bağlantı kurmak için Bluetooth tuşu ve tuş kilidi için Hold tuşu konulmuş. Bluetooth kulaklık ile bağlantı yapmak oldukça basit, kulaklık ile bir kez eşleştirme işlemi yapıldıktan sonra Bluetooth kulaklığı kullanmak istediğinizde Walkman üzerinden Bluetooth tuşuna basmak yeterli oluyor. Üründe FM radio bulunmamkta ve bu benim için bir eksiklik değil onun yerine kendi seçmiş olduğum şarkıları dinliyorum sonuçta. Ürünün benim için tek eksi yanı bazı Türkçe karakterleri desteklemiyor olması bunun haricinde benim için hiçbir eksi yanı yok, ses ve görüntü kalitesi fazlasıyla tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 8 Kasım 2008; 18:44:54 >

• bende 2 aydır kullanıyorum aynı cihazı. Ses kalitesi ile mükemmeliği yakalamış bir cihaz. Herkese tavsiye gözüm kapalı ederim.

Kulaklık olarakta Samsung SBH500 stereo bluetooth kulaklık kullanıyorum, kulaklık 10numara diyemem ama en azından kablosuz. Kendi içinde gelen kulaklıkta inanılmaz kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 24 Ekim 2008; 16:18:49 >
  • Bir kullanıcı olarak;Görüş ve izlenimlerini de yazsaydın güzel bir inceleme olurdu.. Radyosu var mı? eq ve diğer özellikler ve fiyatı ne civarda? gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Bir kullanıcı olarak;Görüş ve izlenimlerini de yazsaydın güzel bir inceleme olurdu.. Radyosu var mı? eq ve diğer özellikler ve fiyatı ne civarda? gibi...

+1
    (öncelilkle resimler için eline sağlık)hocam bir tek kutu içeriği bilgisi ve 7 foto ile inceleme yetmez kanımca.Bu konuya görüş izlenim ve ürün ile ilgili ayrıntlı bilgi tanıtımı gerekir.
  • itouch almaya karar vermişken yine aklım karıştı
    biraz daha bilgiendirirsen sevinirim mesela kablolu kulaklığın uzatma kablosu varmı(bendeki a815 de vardı)yoksa düz mü?nerden ne kadara aldın?video kalitesi nasıl memnun musun?normal sony'ler gibi sadece mp4 mü destekliyor?resim kalitesi nasıl,geçişlerde görüntüyü bozuyor mu?son ses aşırı sesli bir alanda rahatça müzik dinlemene olanak sağlıyor mu?
    benim merak ettiklerim bunlar cevapların için teşekkürler şimdiden
  • Kapmışsın yine Walkman'in kralını... Güle güle kullan...

Bir iki inceleme yapıp yayınlarsan iPod ve Sony Walkman arasında kararsız olanlara yardımcı olur diye düşünüyorum.

Gerçi benimde oyum Sony Walkman'den yana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

itouch almaya karar vermişken yine aklım karıştı
    biraz daha bilgiendirirsen sevinirim mesela kablolu kulaklığın uzatma kablosu varmı(bendeki a815 de vardı)yoksa düz mü?nerden ne kadara aldın?video kalitesi nasıl memnun musun?normal sony'ler gibi sadece mp4 mü destekliyor?resim kalitesi nasıl,geçişlerde görüntüyü bozuyor mu?son ses aşırı sesli bir alanda rahatça müzik dinlemene olanak sağlıyor mu?

Kablolu kulaklığın uzatma kablosu yok, kablonun toplam uzunluğu 140cm. Video kalitesinden memnunum. MP4 formatı dışında video denemedim, videolarda görüntü gayet akıcı. Resim kalitesi de aynı şekilde iyi ve geçişlerde görüntü bozulmasına rastlamadım. Son sesteyken aşırı sesli bir ortamda müzik dinleyebilirsin çünkü birlikte gelen kulaklıklar gerçekten çok sağlam ses vermekte. Zaten Walkman üzerinden ses limiti konulmuş ve bu limiti ayarlardan kendin açıp kapabiliyorsun. Ürünü hepsiburada.com'dan Sony DR-BT30Q Bluetooth kulaklık ile birlikte 392YTL'ye aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Nw-a808 ve ipod
    18 yıl önce açıldı
    Satılık Sony nwz~s736f
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı da oldukça uygunmuş...

Bence kaçırmamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

itouch almaya karar vermişken yine aklım karıştı

Kablolu kulaklığın uzatma kablosu yok, kablonun toplam uzunluğu 140cm. Video kalitesinden memnunum. MP4 formatı dışında video denemedim, videolarda görüntü gayet akıcı. Resim kalitesi de aynı şekilde iyi ve geçişlerde görüntü bozulmasına rastlamadım. Son sesteyken aşırı sesli bir ortamda müzik dinleyebilirsin çünkü birlikte gelen kulaklıklar gerçekten çok sağlam ses vermekte. Zaten Walkman üzerinden ses limiti konulmuş ve bu limiti ayarlardan kendin açıp kapabiliyorsun. Ürünü hepsiburada.com'dan Sony DR-BT30Q Bluetooth kulaklık ile birlikte 392YTL'ye aldım.

çok saol...ipod touch düşünüyordum ama 828 de uygun geldi gibi...arkadaşımdan 1 haftalığına alacağım o zaman bende detaylı bir şekilde ürünü deneyip kararımı veririm heralde saol cevabın için

• Hayırlı olsun cihazınız Pil süresi hakkında bilgi verebilir misiz?
  • Hayırlı olsun öncelikle
    Bende ve kardeşimde olmak üzere 2 tane NWZ-A826 var tek farkı 8 GB olması sanırım
    Ses kalitesi gerçekten çok güzel pil ömrü çok uzun herkes hasta oluyo zaten nazar değmesinden korkuyorum açıkçası
    Şarj aletini ne kadara aldınız orjinal mi bluetooth kulaklığın normal fiyatını biliyor musunuz.Birde yeni aldığım için tam bilmiyorum video formatı ne hangi formata dönüştürmek lazım ve önerebileceğiniz program var mı

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Hayırlı olsun cihazınız Pil süresi hakkında bilgi verebilir misiz?

Teşekkürler. Pil süresi ile ilgili şu an için net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü bataryayı full doldurduktan sonra henüz tam bitirmedim Salı günü full doldurdum, günde ortalama 2-3 saat Bluetooth kulaklıklarla kullanıyorum ve daha çeyreği bitti tabi bu kullanım süresi içinde full ekran parlaklığında izlenmiş 40dk'lık video da dahil.

quote:

Orjinalden alıntı: eczem

Hayırlı olsun öncelikle
    Bende ve kardeşimde olmak üzere 2 tane NWZ-A826 var tek farkı 8 GB olması sanırım
    Ses kalitesi gerçekten çok güzel pil ömrü çok uzun herkes hasta oluyo zaten nazar değmesinden korkuyorum açıkçası
    Şarj aletini ne kadara aldınız orjinal mi bluetooth kulaklığın normal fiyatını biliyor musunuz.Birde yeni aldığım için tam bilmiyorum video formatı ne hangi formata dönüştürmek lazım ve önerebileceğiniz program var mı

Şimdiden teşekkürler

Şarj aleti bluetooth kulaklığa ait ve kendi kutusundan çıktı, ürünler tamamen orjinal zaten hepsiburada.com'dan aldığım için sahte mal olması söz konusu değil. Sony DR-BT30Q kulaklığın normal fiyatı 230YTL civarında. Video formatı olarak MP4 formatını, converter olarak da Free 3GP Video Converter'ı kullanıyorum ama tabiki buna alternatif olarak bir sürü program var piyasada. MP4 formatına çevirirken 320x240 çözünürlüğü kullan ve görüntü kalitesinin en iyi olması açısından 30FPS'yi seç böylece videolar akıcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 2 Kasım 2008; 8:27:54 >

• quote:

quote:

Teşekkürler. Pil süresi ile ilgili şu an için net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü bataryayı full doldurduktan sonra henüz tam bitirmedim Salı günü full doldurdum, günde ortalama 2-3 saat kullanıyorum ve daha çeyreği bitti tabi bu kullanım süresi içinde full ekran parlaklığında izlenmiş 40dk'lık video da dahil. Bluetooth kulaklıkla birlikte kullandığım için kendi kulaklığına ekstra güç harcamıyor yalnızca Bluetooth bağlantısı için enerji harcıyor ve bu da pilin daha uzun gitmesini sağlıyor.

Aslında bu kısmı tam tersi
    Cihaz Bluetooth ile veri gönderdiği için kablolu kulaklıktan fazla pil harcar. Çünkü ekstradan Bluetooth ile ilgili çipi çalıştırması gerekir.
    Sorumu cevapladığınız için teşekkürler

• fiyatı nekadar
  • quote:

quote:

Teşekkürler. Pil süresi ile ilgili şu an için net bir şey söyleyemeyeceğim çünkü bataryayı full doldurduktan sonra henüz tam bitirmedim Salı günü full doldurdum, günde ortalama 2-3 saat kullanıyorum ve daha çeyreği bitti tabi bu kullanım süresi içinde full ekran parlaklığında izlenmiş 40dk'lık video da dahil. Bluetooth kulaklıkla birlikte kullandığım için kendi kulaklığına ekstra güç harcamıyor yalnızca Bluetooth bağlantısı için enerji harcıyor ve bu da pilin daha uzun gitmesini sağlıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: eczem

Hayırlı olsun öncelikle

Şimdiden teşekkürler

Şarj aleti bluetooth kulaklığa ait ve kendi kutusundan çıktı, ürünler tamamen orjinal zaten hepsiburada.com'dan aldığım için sahte mal olması söz konusu değil. Sony DR-BT30Q kulaklığın normal fiyatı 230YTL civarında. Video formatı olarak MP4 formatını, converter olarak da Free 3GP Video Converter'ı kullanıyorum ama tabiki buna alternatif olarak bir sürü program var piyasada. MP4 formatına çevirirken 320x240 çözünürlüğü kullan ve görüntü kalitesinin en iyi olması açısından 30FPS'yi seç böylece videolar akıcı olacaktır.

Yardımınız için sağolun dediğiniz programı denedim güzel bi programmış NWZ-A826 nında video izleme kaliteside süpermiş

• quote:

Cihaz Bluetooth ile veri gönderdiği için kablolu kulaklıktan fazla pil harcar. Çünkü ekstradan Bluetooth ile ilgili çipi çalıştırması gerekir.
    Sorumu cevapladığınız için teşekkürler

O zaman cihazın pil performansı gerçekten çok iyi çünkü pil göstergesi Bluetooth bağlantı ile salıdan beri daha dün yarım dilime indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 2 Kasım 2008; 8:31:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

fiyatı nekadar

Yukarıda da yazdığım gibi Sony Walkman NWZ-A828 + Sony DR-BT30Q Bluetooth kulaklığı hepsiburada.com'dan 392YTL'ye aldım.
  • Media Manager yazılımının son sürümünü indirmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayıp indirebilirler.

Media Manager for Walkman Version 1.2
  • bende de ayni urun var super ses kalitesi var. ama benim bir sorum var o kadar convert ettiysemde videolari bir turlu walkman e aktaramadim.yardimci olabilir misin? sagol simdiden
  • ok sorunu hallettim:) ikiliemde kalan arkadaslar icin bu urunun + yonleri ses kalitesi super bluetooth sayesinde kablosuz dinleme kullanimin basit olmasi estetik gorunmesi eksi yonleri radyo yok(benim icin sorun degil) speaker i yok sonuc olarak cok guzel bir alet tavsiye ederim cunku ben hayatimda hic bu kadar kaliteli ses cikisi olan bir urun gormedim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.