Şimdi Ara

##Sony NWZ-S615F Mp3-Mp4 Player İnceleme##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
11.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ##Sony NWZ-S615F Mp3-Mp4 Player İnceleme##

Özellikleri:
    1.8 inç QVGA (320x240) çok parlak ekran
    Şarj Edilebilir Pil
    Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE dijital ses geliştirme Özellikleri
    30 İstasyon Hafızalı Radyo Özelliği
    50 gr. ve Boyutları:Genişlik (mm)42 , Yükseklik (mm)79,5 , Derinlik (mm)11,5
    Usb Bağlantısı.

Desteklediği Formatlar:
    MP3,WMA,AAC-LC*2,Doğrusal PCM,JPEG,MPEG4 & AVC (H.264)

Ürünü Yanında Gelen Aksesuarlar:
    Kulaklık,Windows Media Player® 11,mp3 Dönüştürme Aracı,USB Kablosu,Aleti Dikine yerleştirebilmeniz için bir destek

Ürünle İlgili Kendi Çektiğim Resimler:

Cihazla birlikte gelen aksesuarlar ve kitapçıklar vs. :
    Kullanma kılavuzu,garanti kağıdı vs.

Kulaklık:

Destek:

Usb Kablo:

Ürünün Kutusu:

Cihazın Kendisi:

Desteğe koyulmuş hali:

Ekranı:

Arka yüzeyi:

Hold tuşu:

Volume Tuşu:

Menüsü:

Digital Saati:

Radyo fonksiyonu:

Ürüne Genel Bakış ve Yorum:
    Sony'nin bu cihazı ses kalitesi ve özellikleri ile ön plana çıkmakta. Ses kalitesi beklenenden fazlasını verebilmekte. Sony'nin kendi patentini aldığı bazı ses teknolojilerinide kullanmakta cihaz. Bu fonksiyonlar sayesinde ses kalitesi dahada artmakta.Özellikle yüksek sesi sevenler içinde ses son seviyede baya yüksek bir düzeyde gürültü çıkarıyor.Cihaz ses konusunda benden tam not alıyor.
    Cihazın boyutu oldukça küçük.Ekranı ise boyutuna nazaran büyük ve kaliteli. Özellikle bu ekran konusunda söyleyeceğim bir husus var. Ekran oldukça net ve parlak. Özellikle resimler ve videolarınızı izlerken netliği bariz bir şekilde anlıyorsunuz.Ekranı beni oldukça tatmin etti.
    Tuşların yerleşimi ve kullanılabilirliği ise oldukça başarılı.Tuşların dizaynı size büyük bir kolaylık sağlamakta.Tuşları çok rahat ve hızlı birşekilde kullanabilirsiniz.Bu konuda sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.Ürünün ön tarafında ileri-geri-sağ-sol tuşları,back ve menü tuşu bulunmakta.Birde tam ortasında play-pause ve ok fonksiyonlarını sağlayan bir tuş bulunmakta.Cihazın sağında volume,solunda hold tuşu yer almakta.
    Ürünün menüsü ise oldukça başarılı ve sıradışı.Menüsü sanki cep telefonu menüsünü andırıyor.Menünün dizaynı çok hoş ve herşeye kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.Şarkı geçişleri ve cihazın menüde gezerken ki verdiği tepki çok hızlı. Yani menüde ve şarkılar arasında oldukça hızlı haraket edebilmektesiniz.
    Şarkıları All Songs,Albüm,Artist,Genre,Yılına göre,Dosya adına göre seçebilmektesiniz.Menüde birde arama fonksiyonu bulunmakta. Artist,Albüm ve Şarkılarda baş harflerine göre arama yapabilmektesiniz.
    Ürünün yanında gelen kulaklıklar ise çok kaliteli ses verememekte. Fakat çoğu kişi için bu kulaklıklar da yetecektir. Kulaklıklarda daha iyi ve kaliteli ses verebilen bir kulak içi kulaklık tercih edilseydi fena olmazdı.
    Cihazın en büyük + sı pil ömrü.33 saat kesintisiz müzik 9.5 kesintisiz video oynatabilecek kadar pil ömrüne sahip.Şarj işlemi ise usb kablo aracılığı ile bilgisayara takılı vaziyette yapılmakta.
    Cihazın Türkçe dil desteği yok. Fakat yanında Türkçe kullanma kılavuzu verilmekte.

Artılar:
    -İnanılmaz düzeydeki pil ömrü
    -Boyutları ve buna oranla oldukça net ve büyük sayılabilecek ekranı
    -Ses Kalitesi
    -Radyo özelliği

Eksiler:
    -Daha kaliteli bir kulaklık verilebilirmiş
    -FW update için gerekli program verilmiyor
    -Videoları MP4 e çevirmek için gerekli program verilmiyor
    -Koruyucu kılıf Verilebilirdi
    -Bazı Türkçe karakterleri tanımıyor.(ş,İ,ğ)

NOT:Cihazın yanında videolarınızı MP4 formatına çevirmek için gerekli program verilmediğinden kendiniz paralı veya parasız programlardan kullanmak zorundasınız. Free olarak size önerebileceğim en iyi program " Jodix Free iPod Video Converter "
    İndirmek için:http://www.snapfiles.com/php/download.php?id=109771&a=7128709&tag=1734047&loc=2

Sony'nin bu cihazı benden 10 üzerinden 8.5 almayı başarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 27 Temmuz 2008; 2:15:28 >

• Güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.
  • guzel biseye benziyo AMA kulaklik cok ucuz. Biseye benziyo
  • inceleme ve bilgiler için teşekkürler.
    yanında verilen kulaklığı denemiştim daha iyisi verilebilir.
  • bencede güzel bi alet

bana göre eksiğide bi kılıf olmasa bile bi tane boyun askısı gibi bişey verebilirlerdi
  • O aşağı yukarı sağa sola olan 4 adet ok tuşu dokunmatik mi?
  • benim makina da aynından gercekten benim mp3 ü bana tanıtacak kadar ilgi cekici ve güzel bir düzende yazılmış Eksigi yk gercekten dikkatle okudum.Alette dokunmatik tuş yok zaten özellikleri belirtilmiş.Beyazı var bende gercekten o da cok hoş ilgilenenler soruştursunlar özellikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En önemli eksigi Otomatik kapanması yok yanı 15 dakka sonra kapansın dersen kapanmaz yok menüsünde cünkü
  • anlamadım,dokunmatik yok deniliyor ama o ok tuşlarına nasıl basılıyor?
  • Anlaşılması zor gercekten eline almayan için.ok İsaretin oraya hafifce baskı uygulayınca içeri göcüyor ve altıdaki sensöre basıyosun yani tuşlar içerde üztünde de o görünen tabaka var.
  • petsise87 in de dediği gibi tuşlar dokunmatik değil. tuşlar içerde üzerinde düz bir tabaka var.
  • arkadaşım incelemen gayet açıklayıcı olmuş ancak benim merak ettiğim birkaç konu var yardımcı olursanız sevinirim.
    1.Bilgisayarım altında mtp device(Walkman) ibaresinin görünmesi için illa mp11 yüklemek mi gerekli alternatif bir yolu yok mu?
    2.Jodix ile büyük ebatlı video dosyalarını çevirmek istediğim vakit hata msj ı alıyorum.Belli bir süre kısıtı mı var?
    3.Mp11 olmadan media monkey,yahoo jukebox vs ile müzik dosyası atabiliyorum ancak video ve resim dosyalarını nasıl atabilirim?

Şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: derebey95

arkadaşım incelemen gayet açıklayıcı olmuş ancak benim merak ettiğim birkaç konu var yardımcı olursanız sevinirim.
    1.Bilgisayarım altında mtp device(Walkman) ibaresinin görünmesi için illa mp11 yüklemek mi gerekli alternatif bir yolu yok mu?
    2.Jodix ile büyük ebatlı video dosyalarını çevirmek istediğim vakit hata msj ı alıyorum.Belli bir süre kısıtı mı var?
    3.Mp11 olmadan media monkey,yahoo jukebox vs ile müzik dosyası atabiliyorum ancak video ve resim dosyalarını nasıl atabilirim?

Şimdiden tşkler

1.media playera gerek yok.
    2.kullandığınız converter programı deneme sürümüyse yani tam sürüm değilse zaman kısıtlaması olabilir.allok converter programında bu var.5 dakidadan fazlasını çevirmiyor deneme sürümünde.
    3.resim ve videoyu sürükle bırak yöntemiyle atabilirsiniz.media player ı hiç kullanmasanızda olur.bu müzik içinde geçerli.

• tşk ederim hocam saolasın
    kullandıgım program bu konuda bahsi geçen freeware jodix ipod converter uzun dat dosyalrını çevirebildim ancak avi uzantılı dizileri çevirmek istediğimde
    bu bir video değildir gibi bir hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebey95 -- 15 Nisan 2008; 18:41:54 >
  • Sonic stage yüzünden sonyden bir daha mp3 çalar almam... ürünlerinin we sesinin kalitesine diyeceq bişeyim yoq ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Lee

Sonic stage yüzünden sonyden bir daha mp3 çalar almam... ürünlerinin we sesinin kalitesine diyeceq bişeyim yoq ama...

burada bahsi geçen walkman de sonic stage kullanılmıyor normal mp3lerde yaptıgın işlmelerle
    (sürükle bırak) dosya atabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Lee

Sonic stage yüzünden sonyden bir daha mp3 çalar almam... ürünlerinin we sesinin kalitesine diyeceq bişeyim yoq ama...

Sony nin sonicsteyç ten bişey cıkmayacagını anladıgı seri bunlar.Sürükle bırak ister müzük ister fül ister bellek olarak dosya
  • arkadaşlar peki radyosu nasıl? Bütün kanalları güzelce çekiyor mu, kanallar birbirine karışıp cızırtı çıkartıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaRocquee

arkadaşlar peki radyosu nasıl? Bütün kanalları güzelce çekiyor mu, kanallar birbirine karışıp cızırtı çıkartıyor mu?

frekansı düzgün ayarlarsan böyle bi sorunla karşılaşmassın.
  • Arkadaşlar merhaba ben de yeni aldım s615 f i çok memnunum çok ucuz we de beklentilerimin çok üstünde bi ürün çıktı ses kalitesi çok çok iyi.kulaklık kötü ama zaten benim sony başka kulaklığım wardı harici bir kulaklık lazım.ama onun dışında menüsüne bayıldım aynı telefon gibi wede cok kullanışlı hemen her yere ulaşabiliyorsunuz.Kesinlikle almanızı tawsiye ederim zaten sony en iyisi diyorlar.

Sadece video izlerken tam ekran yapamıyorum zoom a off dedim biraz daha büyüdü ekran ama genede tam ekranı kaplamıyor..Bir seçeneği warsa söyleyebilirmisiniz? Birde dışarı ses wermesini nasıl sağlayabiliriM? Şimdiden çok teşekkürler.Buarada yukarda bi arkadaş converter setup linki wermiş sayesinde mp4 e çewirdim lost izleyebiliyorm mp3 çalarda çok teşekkürler kendisinede :):)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.