Şimdi Ara

Sony VPCF22S1E/B Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ürünün adi bu özellileri şöyle; Oyun amaçli kullanacagim
    Mimari : VPCF22S1E/B
    Platform : 2. nesil Intel® Core™ i7 İşlemci
    Chipset : Intel® HM65 Express Chipset
    İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Premium Service Pack 1 64 bit
    Renk : VPCF22S1E/B
    Kapak rengi : Siyah
    İşlemci : VPCF22S1E/B
    İşlemci Adı : Intel® Core™ i7-2630QM İşlemci
    Güç ve Performans : Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile
    İşlemci Hızı (GHz) : 2.0, Turbo Boost ile 2.90a kadar
    L2/L3 Ön Bellek (MB) : 6
    Çekirdek Sayısı : 4
    Hafıza Boyutu (GB) : 8
    Bellek Özellikleri : DDR3 SDRAM / 4 GB (SO-DIMM) x2
    Hafıza Hızı (MHz) : 1333
    Hafıza Tipi : PC3-10600
    Desteklenen Maks. Bellek (GB) : 8
    Sürücüler : VPCF22S1E/B
    Sabit Disk Tipi : Serial ATA
    Sabit Disk Kapasitesi (GB) : 640
    Sabit Disk Sürücü Hızı (rpm) : 7200
    Optik Sürücü Tipi : DVD SuperMulti ile Blu-ray Disc™ Sürücü
    Okuma : CD 24x, CD-R 24x, CD-RW 24x, DVD 8x, DVD-R DL 6x, DVD-R 8x, DVD-RW 8x, DVD+R DL 6x, DVD+R 8x, DVD+RW 8x, DVD-RAM 5x, BD-ROM 6x, BD-R 6x, BD-R DL 4x, BD-RE 4x, BD-RE DL 4x
    Yazma : CD-R 24x, CD-RW 10x, DVD-R DL 4x, DVD-R 8x, DVD-RW 6x, DVD+R DL 4x, DVD+R 8x, DVD+RW 8x, DVD-RAM 5x, BD-R 6x, BD-R DL 4x, BD-RE 2x, BD-RE DL 2x
    Ekran : VPCF22S1E/B
    Ekran Tipi : VAIO Ekran Premium
    Çapraz Boyut (inç) : 16,4
    Çapraz Boyut (cm) : 41,6
    En-Boy Oranı : Geniş (16:9)
    Çözünürlük : 1920 x 1080
    Maksimum Çözünürlüklü Harici Ekran : 1920 x 1200
    Grafikler : VPCF22S1E/B
    Grafik Kartı Adı : NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU
    Video RAM belleği (MB) : 1 GB
    Yorumlar : Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir.
    Arayüz : VPCF22S1E/B
    USB Bağlantı Noktası (miktar) : USB 2.0 (Tip A Konnektör) x1, USB 3.0 (Tip A Konnektör) x2
    i.Link 4-pin (IEEE1394) : VAR
    Memory Stick™ Yuvası : Memory Stick Duo™/SD bellek kartı birleşik x1 (Eş zamanlı kullanılamaz)
    Memory Stick™ İşlevi : Memory Stick PRO-HG™ ile uyumlu, MagicGate™
    Mikrofon Jakı : Stereo, Mini Jak x1
    Kulaklık Jakı : Stereo, Mini Jak, Optik Ses Çıkışı birleşik x1
    Optik Ses Çıkışı (SPDIF) : YOK
    SD Kart Yuvası : SDHC, SDXC ile uyumlu, UHS (SDR50) desteği, Telif hakkı koruması (CPRM)
    HDMI™ Çıkışı : Var (Destekleyici 3D Çıkışı)
    VGA Çıkışı : Mini D-Sub 15 pinli x1
    Express Card Yuvası : YOK
    Ağ Bağlantıları : VPCF22S1E/B
    Ethernet (RJ-45 Doğrudan Bağlantı Noktası) : VAR
    Ethernet Tipi : 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T x1
    Kablosuz LAN : VAR
    Kablosuz LAN Türü : IEEE 802,11b/g/n
    Kablosuz LAN Maks. Veri Hızı (Mbps) : 150 Mbps (RX) / 150 Mbps (TX)
    Bluetooth Maks. Veri Hızı (Mbps) : 24
    Bluetooth® : VAR
    Bluetooth (sürüm) : Bluetooth® Standart Sürüm 3.0 + HS
    Bluetooth™ Menzili (m) : maks. 10
    Ses : VPCF22S1E/B
    Dahili Hoparlörler : Dahili, Stereo hoparlörler
    Dahili Mikrofon : Dahili, Mono mikrofon
    Dolby Codec : Dolby Home Theater® teknolojisi
    Özellik : VPCF22S1E/B
    Efektif Piksel : 1280 x 1024
    Görüntü Sensörü (Megapiksel) : 1,31 Megapiksel / Exmor™ teknolojili HD web kamerası
    Vuruş (mm) : 1.7
    Tuş Aralığı (mm) : 19,05
    Touch Pad : VAR
    Diğer Özellikler : VPCF22S1E/B
    Otomatik Aydınlık Kontrolü : VAR
    Kensigton Kilidi : VAR
    Yazılım : VPCF22S1E/B
    Destek : VAIO Care
    Ses : VPCF22S1E/B
    Ev Ağı : Internet Explorer® 8
    Multimedya : Media Gallery
    Ofis Uygulaması : Microsoft ® Office Starter 2010, Windows Live Essentials 2011, Adobe® Reader® 10
    Fotoğraf / Video : PMB VAIO Edition, Adobe® Photoshop® Elements 9, Adobe® Premiere® Elements 9
    Güvenlik ve Yedekleme : McAfee Internet Security 30 günlük abonelik, McAfee Online Backup - Powered by Mozy™ 30 günlük abonelik
    Çözüm Portalı : VAIO Gate
    SONY Araçları : Uzak klavye, PlayStation® 3 ile uzaktan oynama
    Yardımcı Programlar : VAIO Transfer Support, VAIO update, VAIO Smart network
    Birlikte Verilen Aksesuarlar : VPCF22S1E/B
    AC Adaptör : Internet Explorer® 8
    Elektrik Kablosu : VAR
    Boyutlar : VPCF22S1E/B
    Derinlik, Ana Birim (mm) : 271,5 mm
    Yükseklik, Ana Birim (mm) : 33,1 mm
    Genişlik, Ana Birim (mm) : 398,5 mm
    Birincil Pil : VPCF22S1E/B
    Model İsmi : VGP-BPS21A
    Pil Tipi : Lityum iyon
    Ağırlık (g) : 315
    Pil Ömrü Sorumluluk Reddi : Gerçek pil ömrü, özel donanım ve yazılım yapılandırmalarınıza bağlı olarak değişiklik gösterir. Ölçüt: MobileMark 2007

Masaüstü bölumundede tavsiyeler aldim ama cok biryere giden biri oldugum icin Laptop almaya karar verdim.Simdi dersiniz bu bilgisayar cok iyi sormaya gerek yok diye.Ama arkadaslarim Laptopta oyun oynanmaz dediler benimde kafam karisti
    Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htfb97 -- 12 Eylül 2011; 21:20:34 >

• Arkadaşlarına katılıyorum,ekran kartı gt540
  • full hd ekranda oyun oynayamazsın çözünürlülüğü 1366x768 lere çekersen rahat oynrsın film multi medya için güzel pahalı oluyorlar gerek yok o praya çok güzel oyun pc leri var.monster alabilirsin oyun için http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=353622&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR buna bak birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

full hd ekranda oyun oynayamazsın çözünürlülüğü 1366x768 lere çekersen rahat oynrsın film multi medya için güzel pahalı oluyorlar gerek yok o praya çok güzel oyun pc leri var.monster alabilirsin oyun için http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=353622&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR buna bak birde

Hocam cok pahali

• senindediğin kaç liraki kampanyalıysa düşmüştür 3000 civarında pc seninki ondan dedim monsteri fiyat belirt tam olarak güzel pc ler var 2000 tl civarı
  • Bana hocam 2600 tl lik pc yeterli
  • dediğim monster 2500tl zaten pahalı değil linke baktınmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben pek firmaya guvenemedim hem teslim tarihi geç hemde garantide sorun cikar bozulursa K.marasta oturuyorum cok sorun cikar.Bu Sony bilgisayarda full hd battlefield 3 oynamak ne sorunu cikartir?
  • full hdd de bu kartla kasmalar olur akıcı oynayamazsın saan verdiğim linki göz önünde bulundur telefonla arasan yardımcı olurlar.distribütörlüğü onlar yapıyor garanti işinide onlar karşılıyor.
  • Bir bakayım hocam aslında oyun oynamaktan vazgectim zaten oyun konsolları bana yeterde artarda.Bu Sony bilgisayarda Hd Bluray Filmleri cok guzel bir sekilde izlerim degil mi? Birde bilgisayarci bana bu Pc cok ısınir dedi ben genellikle Dizimin üstunde kullanacagim icin dizimi yakmasin bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Bir bakayım hocam aslında oyun oynamaktan vazgectim zaten oyun konsolları bana yeterde artarda.Bu Sony bilgisayarda Hd Bluray Filmleri cok guzel bir sekilde izlerim degil mi? Birde bilgisayarci bana bu Pc cok ısınir dedi ben genellikle Dizimin üstunde kullanacagim icin dizimi yakmasin bu?

hocam hem PS3 hem xBox 360 sahibisin imzana göre. O zaman neden oyun oynamayı düşünüyorsun ki küçücük ekranda ?

HD Bluray filmleri gayet güzel izlersin. Tavsiye ederim bahsettiğim laptopu

• quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

Bir bakayım hocam aslında oyun oynamaktan vazgectim zaten oyun konsolları bana yeterde artarda.Bu Sony bilgisayarda Hd Bluray Filmleri cok guzel bir sekilde izlerim degil mi? Birde bilgisayarci bana bu Pc cok ısınir dedi ben genellikle Dizimin üstunde kullanacagim icin dizimi yakmasin bu?

hocam hem PS3 hem xBox 360 sahibisin imzana göre. O zaman neden oyun oynamayı düşünüyorsun ki küçücük ekranda ?

HD Bluray filmleri gayet güzel izlersin. Tavsiye ederim bahsettiğim laptopu

Saolasın hocam peki ısınma sorunu olur mu merak ettim.Birde birçok Pc kullandım Toshiba Hp Dell hepsinde bir süre sonra şarj ömrü azaldı.2 saat dayanamadılar.Bunda öyle sorun olur mu?Teşekkürler

• normal film iclerken ve ya diğer uygulamalarda ısınmasıkıntısı olmaz oyunda full hd ekranda sadece oyun oynayamazsın çözünürlülüğü 1366x768 e çekersen bu kartla çok akıcı oyun oynarsın dizüstünde kullanırken oyunda filan alk havalandırma boşluklarının ve ızgaraların açık olmasına dikkat et sıkıntı olmaz obölgeleri tıkarsan sıcakhava içerde kalacağından duman atarsın ona dikkat et yeter sıkıntı olmaz alabilirsin senin aklın bunda kalmış al derim içine bişey sindimi al.sonra başka bişey alıpta sıkıntı oldumu demezsin keşke diye en azından ben seçtim şansıma bu çıktı dersin iyi yada kötü.almanı tavsiye ederim budurumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

normal film iclerken ve ya diğer uygulamalarda ısınmasıkıntısı olmaz oyunda full hd ekranda sadece oyun oynayamazsın çözünürlülüğü 1366x768 e çekersen bu kartla çok akıcı oyun oynarsın dizüstünde kullanırken oyunda filan alk havalandırma boşluklarının ve ızgaraların açık olmasına dikkat et sıkıntı olmaz obölgeleri tıkarsan sıcakhava içerde kalacağından duman atarsın ona dikkat et yeter sıkıntı olmaz alabilirsin senin aklın bunda kalmış al derim içine bişey sindimi al.sonra başka bişey alıpta sıkıntı oldumu demezsin keşke diye en azından ben seçtim şansıma bu çıktı dersin iyi yada kötü.almanı tavsiye ederim budurumda.

Tesekkur ederim hocam bide buna sogutucu almama gerek varmi?
  • ısınan bir leptop değil dediğim çözünürlülüklerde oynarsan pek luzum görmezsin al dene ağır bi oyunla dene 1 saat kadar oyna sıcaklıkları at buraya o zaman söylenir sana.soğutucu alıpta ektsra yük yapmana gerek yok kaliteli bir soğutucunun en fazla ısınan bir leptopta 5 derece karı olur.zaten dediğine göre arasıra oyun oynarsın normal uygulamalarda hiç gerek duymazsın.ortalama 1 saatlik performanslı bir oyunda 75-80 ortalama güzeldir.bu sana sıcak gelmesin test edip atarsın buraya ona göre karara verilir.
  • Tesekkurler hocam ben bir fiyat arastirmasi yapayim en ucuz nerde varsa artik alinca sizle bu konu üzerinden memnuniyetimi paylasirim.
    Sormadan dayanamadim en ucuz nerde bulabilirim Sony ürünlerini

• Hocam benim yeğenim Çine gidiyormus ona Urunun modelini verdim o alacak.Bide Kuzene iyi bir netbook lazim 1200 lira butcesi varmis onerecegin model var mi Bana Asus Lamborghiniden bahsetti sonra Acer Ferrari cikartmis hangisini onerirsin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.