Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
723.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sony kamera

merhaba biotech yüzbaşım hc37e size hiç bir şey vaadetmiyor bütce önemli ama bu makina tamamen ilkkamera alanlar için acemiler için.ben kameraya fazla para vermem diyorsanız hc47eyi tavsiye ederim hem video hemde foto çekersiniz saygılar

butcem kisitli onun icin bu modeli dusunmustum. tavsiye ve bilgiler icin cok tesekkurler biraz daha para biriktirmekte fayda var o zaman ..

• arkadaslar bu hdr-sr5e hd kameramda odak spot odak spot metre pozlama ayarlari karistirmalimiyim ellemeyeyimmi hic gece gunduz cekimi florasan isigi altinda cekim icin hangi ayarlari kullanmaliyim? (ozelliklle aksam oda ici florasan ısıgı altinda?)

bide bu easy tusu kullanıslımı gece gunduz herseyi otomatik mi ayarliyo bu tus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 21 Kasım 2007; 17:47:23 >
  • Öncelikle bir ayrıntıyı vurgulayıp sonra da sorumu sorayım.
    Birkaç gün evvel bende HDR-SR8E kamerama kavuştum.Amacım ilk çektiğim görüntüleri lcd'de izlemekti.TV'im de ilk lcdlerden olduğu için sadece DVI çıkışı bulunuyor.Bu nedenle-kameranın çıkışı da HDMI olduğu için-daha önceden almış olduğum bir ucuDVI bir ucu HDMI profigold kablomu tozlu çekmecesinden çıkarttım.
    TV'nin DVI çıkışına bağlantı yaptım.HDMI ucu da kameraya tam da takacakken oda ne!HDMI uç büyük olduğu için giriş kısmına uymadı.Olayın şokunu atlattıktan sonra iki sony yetkili servisiyle telefonda görüştüm.İnanın hiçbirşeyden haberleri yok.Daha sonra ümraniye medyamark da satış danışmanı arkadaşlar biraz bilgili ydi.Kameradan aktarım yapılaN HDMİ kablolar özel mini hdmı kablolarmış.Piyasada satılanlar sadece dvd,HD receiver gibi cihazların bağlantısında kullanılıyormuş.
    Daha sonra beni kablo kısmındaki firma yetkilisi ile görüştürdü.Nasıl buluruma yanıt 'bakacaksınız' oldu.
    Özellikle de yurtdışına...
    Aman dikkat arkadaşlar almadan önce çok dikkat edin.

Soruma gelice herhalde anilgee arkadaş ya da bir başkası yardım edebilir.
    kamera çekim kalitesi bilindiği gibi XP,HQ,SP,LP gibi farklılık gösteriyor.Şu anda kayıt moduSP olarak görülüyor.bunu XP olarak nasıl değiştirebilirim.Kılavuzda bulamadım da.
    Şimdiden teşekkürler...

• elime sr7emi alıp adım adım anlatıyorum:D

*açtığımızda lcd ekranın sağ alt köşesinde + gibi bir sembolü olan yere giriyoruz
    *en sağda çanta şeklinde olan bir başlık var ona giriyoruz
    *HD/SD rec set yazan başlığa giriyoruz
    *orda hd quality ve sd quality seçenekleri var
    *hd qualitye basıp ok diyoruz
    *tekrar aynı çanta görünümlü başlığa giriyoruz
    *orda bide hd rec mode başlığı var ona giriyoruz orda da xp hq sp lp seçeneklerini göreceksin
  • Arkadaşlar uzun kararsızlıklar dönemi sonucunda Sony DCR-SR52E model kamerayı satın almış bulunmaktayım. Ürünü ereyon.com.tr'den 1.145,- YTL'ye sipariş verdim. Site gayet kaliteli hizmet sunuyor. Kamera ile ilgili tam inceleme ve örnek görüntüleri en kısa zamanda burdan sizlerle paylaşacağım.
  • ben yaklaşık 1.5 yıldır bu yazdıklarınızı okuyorum sadece yavuz arkadaşın yazdıklarının çok faydasını gördüm burda kendisine teşekkür ederim
    ben hc96 bulamadım hc 94 aldım kamera alacak ardaşlar kasetli ama çözürnürlüğü yüksek kamera almasını öneririm sony olması şart
    ben çektiğim görüntüleri vcd yapıyorum karanlık yerler bile harika çıkıyor dvd si tartışılmaz kamera çözürnülüğü ne kadar yüksek olursa o kadar harika görüntüler elde edersiniz ne görüyorsan onu kaydediyor
    dvdli bana mantıklı gelmiyor onu vcd ye cevirirsen acaba nasıl olur çok merak ediyorum
    ama kasetli kayıtlar dv veya av olarak bilgisayara atıyorsunuz 12 gb yakın bunu vcd yapıyorsunuz
    ama dvd ye kayıt sanırım 4gb yakın oluyor gelde onu vcd yap yani şunu anlatmaya çalışıyorum 12 gb dan vcd mi yoksa 4gb da vcd mi güzel olur tabiki 12 gb lıktan daha güzel vcd oluşuyor
    hardisli kameralar pahalı nedenmi bilgisayara daha kolay aktarıldığı için sanırım onun 800 piksel olanı arkadaşımda gördüm pek tatmin olmadım fotosu berbat
    kısacası kamera alacak arkadaşlar sony 3.3 pikselli kameralar tercih edin tüm paraya kıymayın çümkü gercekten değer ben gecen sene hc 44 aldım 1260ytl 1070piksel onu hediye ettim hc 94 1250ytl 3.3 piksel olanı aldım
    bir kez para verin benim gibi iki kez değil umarım yazdıklarım sizlere aydası olmuştur hepinize teşekkürler özelikle yavuz arkadaşa teşekkür ederim onun sayesinde kendim vcd ve dvd yapabiliyorum fireware kartı onun sayesinde tanıdım sağol yavuz hocam

• descartes79 kardeş sr52e hdd li kamera, hdd kameraların devri çabuk bitti.hd high definition kameralar devri başladı.hdd li istiyorsan sr190e yi tavsiye ediyorum.52e ye göre video kalitede ve foto kalitede çok üstün ve özellik olarakta saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 17:57:21 >
  • arkadaslar HD ve HDD çok farklı şeyler devir bencede HD devri ama HDDnin bittiğini düşünmüyorum hem büyük kolaylık hemde HD kamera olunca kalitesiz falan da denemiyor ben hala HD+HDD diyorum
  • arkadaşlar lütfen yardım
    sony HDR HC7E hakıında görüşleriniz nelerdir?Gerçekten bu paraya değer mi?Şimdiden teşekkürler....
  • arkadaş ben hd high definition olmayan hdd olanı kastettim .tabi iyisi var almışkan hd alınmalı diye düşünüyorum.bir sr32e ,sr52e sr72e bunlara verdiğin paraya değmez.almışken sr190 veya sr290e alınmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 17:57:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.karabeke

arkadaşlar lütfen yardım
    sony HDR HC7E hakıında görüşleriniz nelerdir?Gerçekten bu paraya değer mi?Şimdiden teşekkürler....

bu model işini görecektir büyük ihtimalle ne için istediğini yazmamışsın ama mikrofon girişine kadar var istersen amatör-orta düzeyde kısa filmler de çekebilirsin merakın varsa fiyatı da uygun geldi bana biyerde 1900ytl diye gördüm ama sadece piknikti doğumgünüydü diosan bu kadar çıkmana çok da gerek yok işini görecek daha uygun modeller vardır standart definition kameraları da inceleyebilirsin
  • Teşekkürler Anilgee...
    Ancak yinede beceremedim.Küçük bir yerde hata yapıyorum galiba.Neyse hafta sonu geniş bir zamanda tekrar denicem.
    Bu arada mini HDMI-HDMI bağlantı kablosunu morfarede gördüm,ihtiyacı olana...
  • Sony Kamera kardeş ben de aynı senin gibi düşünüyordum ancak maddi olarak çok zorlanacağım için bahsettiğin modellere içim yanarak veda etmek zorunda kaldım. Harddiskli bu fiyata alınabilecek en iyi model olduğunu düşünüyorum SR52E'nin. Görüntü kalitesi bir angilee kardeşimizin örneklerini verdiği SR7E'nin (High Definition) yanına bile yaklaşamıyor tabii ki. Fakat ne yapalım bizim gibi düşük bütçeli tüketiciler için çok fazla seçenek yok. (Bütçe 500 milyondan nerelere geldi)
    Bu arada örnek birkaç videoyu sizlerle paylaşayım dedim :=)
    http://rapidshare.com/files/72217514/camii.avi
    http://rapidshare.com/files/72218953/sinek.avi
    http://rapidshare.com/files/72220152/Kargalar.00.avi

• öncelikle kameranı güle güle kullanmanı dilerim ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum görüntü kalitesi çok da kötü değil bide hava kirliliği olmasa...:P
  • haftasonu 4 aylık ufakligi sunnet ettirdik sr5e high defination sp modunda cektim daha kaliteli cekince bilgisayar kasiyo seyredemiyom :) baya iyi 30dk cekim 1.2gb.tutmus sadece pozlama ayarini manuel yapip 2kademe arttirdim isigi cam gibi muthis cekmis cok memnunum kameramdan :)

bu cektigim hd sp filmler uzantisi bilgisayara aktarırken sony programiyla uzantiyi *.m2ts olarak yapiyor bunlar hd cekim demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 25 Kasım 2007; 23:15:36 >
  • sony HD kameralarda m2ts formatı kullanıyor normaldir
  • merhabalar, bi arkadaşım SONY DCR-DVD106E dijital kamera satın aldı. kutu içeriğinden çıkan cd'de yer alan programı bilgisayarına kurmuş. yalnız şöyle bir sorun var. bu programın dışında kaydettiklerini izleyemiyormuş. winamp, windows media player'da da izleme için ne gerekiyor.

bende bulunan kasetli mini dv'de böyle bir problem yaşamamıştım. dvd'li makina için codec istiyorsa bulabileceğim yer neresi???
  • Teşekkür ederim angilee :)
    Puslu havalar idare ediyoruz işte
  • hdr-sr5 slow motion cekimde normal cekimden daha karanlık cekıyor oda ısıgında bunun bi ayarı var mı?
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var geçe hafta aldığım sony hdr ux3e HD MİNİ DVD kameramda yaPtıgım kayıtları görüntü kalitesinden ödün vermeden nasıl bilgisayara aktarabilirim. araştırdım benim cihazda firewire kablosu olmuyormuş dolayısıyla ne yaparsan yap kalite kaybı olur dediler. alırken 3 tanede 60 dk. rw dvd de almıştım hepsinede en yüksek kalitede hd görüntü kaydettim doldu hepsi bilgisayara aktarıcam kalakaldım.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.