Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.652
Cevap
13
Favori
721.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sony mc2500 kameraya geçtim fakat daha ilk çekimde optik zoom kullanırken netleme ve odaklama sorunu yaşadım hatta zoom'u en sona kadar yaklaştırınca görüntü biraz ful bile oluyor.zoom normal çalışıyor ama zoom ilerledikçe ışık ve renk netlemesi ,odaklama sanki çalışmıyor.çekim kalitesi çok düşük oldu rezil olduk prestij kaybettik.sonra servise gittik baktılar hakikatten bir anormallik var yazılım sıfırlaması yaptılar düzeldi şimdi öyle bir sıkıntı yok.fakat içimde hep bir sıkıntıı olacak bir daha yaparmı diye.artık sürekli optik zoom dan kontrol yapacağız.böyle bir sıkıntı yaşayan varmı acaba cevap yazarsanız sevinirim.ayrıca internette bir hayli ses sorunu yazan var bunun çözümü de ses ayarlarından dolby dijital i seçiniz.hem az yer kapladığı için daha fazla görüntü kaydı yaparsınız hemde çoğu cıhazda okur. birde harici microfonu seçiniz üzerinde mikrofon yok ,yoksa ses kayıt etmez.umarım bu bilgi de faydalı olur.




  • arkadaşlar sony mc2500 kamera dan hdmi ile tablete bağlantı yapıp tablet ekranından anlık görüntü alabilirmiyim vizör gibi yani.bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen.
  • Sony mc 2000 var ekrana kayıt yaparken silik silik tarih vs yazılar geliyor ve yazılar görüntüyü izlerkende çıkıyor bazen kayboluyor bazen geliyor sebeb ne olabilir reset atıyorum aynı hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın sony kamera, HC94e'yi çok aradım ama bulamadım. Hala satışının yapıldığı bir yer biliyor musunuz? Veya bilen arkadaşımız var mı?

    Eğer HC94e bulamazsam 1000TL altı fiyatta ne tavsiye edersiniz? SR55 ile HC53e arasında epey fiyat farkı var. HDD ve miniDV farkı dışında ciddi fark sözkonusu mudur? (aradaki fiyat farkına değer mi?)

    Sony olması şart gibi bir takıntım yok. HDD veya miniDV olsun, fiyatı makul olsun, görüntü kalitesi kötü olmasın. Hem karnım doysun, hem ekmeğim bütün kalsın :) Şaka bir yana HC94e bulunamazsa ne alınabilir, son tahlilde?
  • merhabalar bişey sorucam bende sony handycam dcr-dvd110e var. ben videoyu çekiyorum ama bilgisayara aktardığımda boş gözüküyor bu sorunu nasıl çözücem çok acil yanıtlarsanız sevinirim.
  • Merhaba, Ülkemizde Satılan AX-53 4K kameralarda Halen PAL sistem (4K 25P, 1080 25P, 1080 50P) olarakmı satılıyor yoksa NTSC sistemde satılıyormu (4K 30P, 1080 30P, 1080 60P) ??
    PAL satılıyorsa bu kameralarda ayarlardan NTSC sistemi seçilebiliyormu, seçilemiyorsa Youtubeda Panasonic kameralarda ( FZ1000 , G7 ) PAL sistem olanları tuş kombinasyonu ile hackleyerek NTSC sistemine geçiren videolar gördüm. Acaba bu şekilde Sony kameralarıda Hacklemenin yolu varmıdır ?
  • Sony cx240 kamereya zoom için harici lens nasıl takabilirim, kamera lensi üzerinde yada etrafında sabitlemek için hiç yer yok, acaba bu kamera için plastik bi çeşit aparat vs var mıdır ?
  • Sony HXR-NX100 kamera aldım. SD kartta kayıt yapıyor. Fakat 10 dakikalık olarak partlara ayırıyor otomatik olarak bunu nasıl iptal edebilirim? böyle bir ayar varmıdır? kayıttan çıkmadığım halde 00045.MTS 00046.MTS gibi partlara ayırıyor
  • Merhaba ,

    Sony HDR-AS300R/W model aksiyon kameram için hafıza kartı ve aksesuar almak istiyorum.Yoğun uzun video ve fotoğraf çekimleri için haftada 2 kez kullanmayı planlıyorum.
    Hangi marka ve kaç gb ve hangi teknik özelliklerdeki kartı almalıyım.Ücret konusunda limit yok,şirket üzerinden alınacağı için kaliteli birşey olsun istiyorum.
    Aynı zamanda bir aksesuar kiti de önerebilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler.
  • Öncelikle merhabalar

    Sony 560 x dıgital zoom sahibiyim. Bayağı eski bir alet :) . Geçen gün yeğeninin eline verdim. Ve kendisi aletle biraz oynamış. Videolar açılmıyor. 1 saniyeliğine siyah beyaz karışık bir şekilde görülüp kayboluyor. Videolar normal bir şekilde ilerliyorlar ama görüntü yok. Ayrıca sağ üst köşede HP yazması gerekirken SP yazıyor. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevineceğiz. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akifr -- 19 Haziran 2018; 10:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony handycam trv285e kameram var reinsert the casette hatasi veriyor. Bugüne kadar hiç açılmadı bir iki kere kullanıldı nasıl bu sorunu çözebilirim yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.