Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
13
Favori
724.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monser 34 lütfen görüntü aktarma bölümünü ziyaret edermsiniz,aradığınız cevapları orada bulursunuz selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

newfalcon kardeş selamlar ,siz video kalite istiyorsunuz ben size video ve foto su güzel olanı tavsiye edeyim.dcr_hc96e--dcr_hc94e bulablirsen 96e 94e de olabilir her ikiside ayni özellikte sadece 96e harici kaynaktan kayıt yapar.fiatları 1000,1200 arası.kalite karşılaştırmasına gelince.hc47e kamera modunda piksel sayısı 4:3mod 690,16:9mod 670.sensör boyutu küçük1\6---96e ve94e kamera modunda piksel sayısı..4:3 mod2048,,16:9 mod 2057,,,sensör boyutu 1\3 daha büyük.artı 96e 94e 3mp foto çeker bilgine karar sizin

izmirde bu dedigin fiyatlara hc94 96 bulamadim bu modeller tedaulden kalktimi? internetten nerden uygun fiyata siparis verebilirim?

• tesekkurler kolay gelsın
  • dcr dvd 306 siparis vermistim ama emin olamadim iptal ettim. hc96e mini dv mi almaliyim yoksa dcr-dvd406 mı?
  • merhaba emre-bayam arkadaş 96e ve94e bildiğim kadarı ile üretimden kalktı şu anda üretilmiyor çok yerde bulamassın.ben mayısta alanyadan 1300 ytl 94e yi aldım96e bulamadım,sony bayii ne rica edersen size belki 96e 94e bulabilirler.internette bildiğim siteleri gezdim hiçbirinde yokstokta yok yazıyor.siz sony yetkili satıcısı morfare.com.a girin oradan sipariş verirseniz size bulabilirler fiatları çok uygun ve garantili selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 4:41:34 >
  • merhaba emre_bayam teğmenim karar sizin bensize dvd406e hakkında teknik bilgi vereyim.kamera modunda piksel sayısı...16:9 mod 1430,,,4:3 mod1080,,,bellek modunda piksel sayısı 16:9 mod 1490,,4:3 mod 1990,,,sensör boyutu1\3.iyi.4mp foto çekiyor.sony yetkili satıcısı morfare.comda fiatı 133.21ytl 12x124.00ytl taksitle.dvd li mi minidv mi karar sizin kolaylık istersen dvd li 406e güzel alablirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 4:42:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

merhaba emre_bayam teğmenim karar sizin bensize dvd406e hakkında teknik bilgi vereyim.kamera modunda piksel sayısı...16:9 mod 1430,,,4:3 mod1080,,,bellek modunda piksel sayısı 16:9 mod 1490,,4:3 mod 1990,,,sensör boyutu1\3.iyi.4mp foto çekiyor.sony yetkili satıcısı morfare.comda fiatı 133.21ytl 12x124.00ytl taksitle.dvd li mi minidv mi karar sizin kolaylık istersen dvd li 406e güzel alablirsin

406 kafama yattihttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17076&productid=evsonydcrdvd406e

son bi soru sorcam sana amcaoglunda dcr-dvd109 vardi (800piksel sensor boyutu 1/6) florasan isigi altinda falan insan suratlari netti ama benim icime sinmedi cok hafif suratlar puslu gibiydi ,bu benim dusundugum 406cekimi nasildir cam gibi cıkarirmi?dcr dvd406e Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*
    En iyi görüntü kalitesi için ClearVid CMOS Sensör var bunlar goruntunun netligi icin yeterlidir demi?

yada 550ytl fazla vermeyeyim sensor boyutu 1/6 1mega piksel dcr-dvd 306 mi alayim isimi gorurmu amcaoglunun dcr-dvd109 u gibi cıkmasini istemiyorum?bu iki makineden birini saliya kadar siparis vercem ama hangisi cok kararsiz kaldim yardım edin?dcr-dvd 306e mi yoksa 550ytl fazla vermeme deyecek dcr-dvd406e mi? lutfen yardim edin:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 4 Kasım 2007; 22:51:34 >

• Arkadaşlar selamlar.....
    Bir kaç sorum olacak ....
    İkizlerimin doğumu için kardeşimdeki sony dcr dvd 803 kamerayı emanet aldım mini dvd ye kayıt yapıyor....
    Dvd ye kayıttan sonra finalize ediyorum.....
    Görüntüyü dvd playerda yada bilgisayarda dvd seyreder gibi izlediğimde normal(16/9 formatında) ama vob dosyalarını bilgisayara atıp divx yapmak istediğimde yada sadece vob dosyasını izlersem görüntü 4/3 yani herkes ince uzun görünüyor....
    video kenarlardan sıkıştırılmış şekilde...
    orjinal halinde 16/9 olarak nasıl divx/vid avi dosyasına dönüştürürüm Auto guardian knot olmadı...
    windows media playerde izlerken özelliklerde şu var
    uzunluk:15.04
    bit hızı:-
    medya türü:video
    Video boyutu 720 x 576
    en boy oranı:16:9 gerçek, 4:3 görüntülenen
  • teğmenim size pm ile geniş bilgi verdim.1mp veya 4mp tv de kameranın lcd ekranında görüntü ayni olur ama çektiğin resmi baskıya verirsen o zaman 1 ile 2mp farkını net bir şekilde görürsün.selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 4:44:00 >
  • iyi geceler dishchy arkadaş sorunu yanlış yerde sormuşsun lütfen site içinde kameradan görüntü aktarma bölümünde arama yap istediğin cevabı bulamassan bilen arkadaşlara sorarsınız.burası kamera modeli yardım yeridir.selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 17:53:41 >
  • teşekkür ediyorum......İlginiz için......Sony vegas sorunu çözdü....
  • son y kamera_???????????????????
    arkadaslar simdide aklima sony hdr-ux3 girdi nasil bu kamera bi teknosada 1500 ytl 12 taksit buldum. internetteki fiyatlari 1750 altinda yok.
    bu high defination kamera normal dvd ye 15 dakikamı kayit yapiyor. cift taraflı dvd ye 30dakika mi yapar.bu kamera nasil???? hc94-96 aramalarim sonucu bulamadim:( dcr-dvd 406e kafama yatmıstı(1400ytl) ama yukardaki kamera kafami yine bulandirdi. sizce high defination mı almaliyim bu hifh defination suresi dedigim gibi cift taraflı dvd ile 30 dakikaya cıkarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 6 Kasım 2007; 18:25:13 >
  • Merhabalar

Arkadaşlar ben bir Sony hc17e sahibiyim. Kamerayı 1394 ile bilgisayara bağlamaya çalışıyorum fakat ne yaptım ettim ise de bilgisayar kamerayı tanımadı bir türlü. Verilen cd içerisindeki picture package'i kuruyorum, olmayınca yine cd nin içindeki driverı da kuruyorum fakat bir türlü tanıtamıyorum. Bunun mutlaka bir püf noktası olmalı. Lütfen bana yardımcı olun, şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için
  • hc3e (kasetli) hig defination kamera buldum 1.500 ytl 12 taksit. bu kamera nasıl alsam memnun olurmuyum,yeni dogmus cocugumun goruntulerini cekcem evimde hd televizyon yok amd2500 512mbram 256mb.ekran karti bi bilgisayarim var bilgisayarımda codeclerle seyredebilcegimi dusunuyorum.bu cihazın kasetleri kac para? bide bilgisayarda 1394 girisim yok herhangi bi 1394 kart alsam bu high defination goruntuleri aktarmamda sorun olurmu bilgisayara?bu sorulara biri cevap verirse ona gore alcam cihazi yardım edin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_bayam -- 14 Kasım 2007; 17:52:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nactemha

Merhabalar

Arkadaşlar ben bir Sony hc17e sahibiyim. Kamerayı 1394 ile bilgisayara bağlamaya çalışıyorum fakat ne yaptım ettim ise de bilgisayar kamerayı tanımadı bir türlü. Verilen cd içerisindeki picture package'i kuruyorum, olmayınca yine cd nin içindeki driverı da kuruyorum fakat bir türlü tanıtamıyorum. Bunun mutlaka bir püf noktası olmalı. Lütfen bana yardımcı olun, şimdiden çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için

tekrar merhabalar

Usb bağlantı ile kamerayı tanıtabildim fakat 1394 ile tanıtamıyorum. Bilgisayara bağladığım anda, usb yagıtı tanımlanamadı, diye bir yazı çıkıyor. Sorun nedir acaba lütfen yardım edin, acil bir çekim yapmam gerekiyor da :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_bayam

hc3e (kasetli) hig defination kamera buldum 1.500 ytl 12 taksit. bu kamera nasıl alsam memnun olurmuyum,yeni dogmus cocugumun goruntulerini cekcem evimde hd televizyon yok amd2500 512mbram 256mb.ekran karti bi bilgisayarim var bilgisayarımda codeclerle seyredebilcegimi dusunuyorum.bu cihazın kasetleri kac para? bide bilgisayarda 1394 girisim yok herhangi bi 1394 kart alsam bu high defination goruntuleri aktarmamda sorun olurmu bilgisayara?bu sorulara biri cevap verirse ona gore alcam cihazi yardım edin???

bu tür modelleri almak istiyorsan geleceği düşünerek almalısın bilgisayarında kesintisiz görüntü elde edemeyebilirsin convertleyerek daha rahat izlersin ama şundan da eminiz ki yeni video standardı artık HD...

çocuğun için alıyorsun ama tabiki ileride de kullancaksın bu nedenle HD kayıt yapan bir model güzel olur elbette

ben mini dv formatına çok da uzun ömür biçmiyorum...

• nactemha. lütfen kameradan görüntü aktarma bölümünü ziyaret edermisiniz,selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 17:54:49 >
  • merhaba anilgee kardeş neden adamlar high definition kameraları ve profösyenel kameraları minidv formatında üretiyorlar.hdd var dvd var, hafıza kartına kayıt yapan var ,üstelik eski format olmasına rağmen halen pahalı ,ucuz olması gerekirdi. bu durumda high definiton kameralar çıkınca minidv format tozlu raflarda yerini alması gerkirdi.bence halen geçerli olacak.selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Aralık 2008; 4:48:20 >
  • ben biraz daha uzun bi zaman aralığını düşünüyorum mini dv şuan verim olarak daha iyi ancak zaman içinde hdd özellikle ve ek olarak hafıza kartlı modellerde verim artacaktır ama profesyonel derken film kameralarından bahsediyosak 35mm devam eder gibime geliyo
  • merhaba emre_bayam teğmenim arada fiat farkı çok değilse hdr-hc5e yi tavsiye ederim teknik özellik olarak 3e den üstün.örnek 3e dahili flaş yok,5e var,,minimum aydınlatma 3e 5.0,,5e 2.0 bu değerler ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur,,ses giriş yok usb giriş yok,usb çıkış yok,,5e var ve bu çkışların hızı yüksek,,,night shot yok alan seçimi yok vb.selamlar
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.