Şimdi Ara

Sony Vegas video kayıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu programı yeni kullanmaya başladım. Videoyu kaydederken 720p seçeneğini seçiyorum. Fakat 30 saniyelik videoyu 2 gb kaydediyor. Bunu 300, 400'e indirme şansımız yok mu? Ayrıca 4 tane hd video oynatıcı playerla denedim videoyu kasıyor oynatamıyor.

Denediğim playerlar Splash PRO EX, POT Player, Media Classic, KM Player. Her türlü codec yüklü bluray filmleri bile rahatlıkla oynatıyorlar.

• Öncelikle Vegas'ın kendi verdiği ayarlar ile kaydetmeyin. Ben size özel bir ayar yapacağım onu uygulayın, benim yaptığımla herhangi bir kalite düşmesi veya frekans kötüleşmesi olmayacak.

Videomuzun işlemini tamamladıktan sonra Alt > Enter > R tuşuna basıp File bölümünden "Render As" bölümünü açmış oluyoruz, sonrasında kaydetme yerinin aşağısında "Custom" yazısına tıklayın ve benim ayarlarım ile eşdeğer bir şekilde kendi programınızda da bunu uygulayın;

Bu işlemleri halletikten sonra "Render As" bölümünde kendi yaptığınız ayarı seçip video formatını da "Windows Media Video V11 (wmw)" olarak kaydederseniz işlem tamamlanmış olacaktır.

Böyle yaptığınız zaman render işleminde daha kısa sürede ve performans düşmeden kaydetme işlemine rahat rahat işinizi halledebilirsiniz.

Render işlemi yapıldığı sırada mümkün olduğunca arka planda bir şey çalıştırmayın. Yarım saatlik işiniz arka planda çalıştırdığınız bir şey yüzünden 3 saate kadar uzayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 12 Şubat 2013; 20:34:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Sağolasın hocam ama fotoğrafların hepsi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Sağolasın hocam ama fotoğrafların hepsi aynı.

Ahh çok pardon, şimdi düzenliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.