Elimde Samsung vp-d363 video kamera var . sd karta .AVI türünde video kaydediyor. bende düşündüm ki pc den .AVI türünde film atsam video kamerayı tv de takıp izleyebilirim. fakat attıgım videoları desteklemiyor. ürün kullanma klavuzuda MPEG4 türü video kaydettiğini yazıyor . kaydettiği videolar .AVI ben de FORMAT FACTORY adlı proğram dan .AVI bölümünü seçip MPEG4 seçiyorum videoyu dönüştürüp atıyorum fakat yine olmuyor. kamera desteklenmeyen tür diyor.
Kameranın çektiği videonun özellikleri şu şekilde ;
General Complete name : F:\MSAMSUNG\SSMOV\100SSMOV\SMOV0023.AVI Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 11.4 MiB Duration : 1mn 3s Overall bit rate : 1 508 Kbps
Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format settings, BVOP : Yes Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Codec ID : SEDG Codec ID/Info : Samsung MPEG-4 Codec ID/Hint : Samsung Duration : 1mn 3s Bit rate : 1 246 Kbps Width : 720 pixels Height : 576 pixels Display aspect ratio : 5:4 Frame rate : 25.000 fps Standard : PAL Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.120 Stream size : 9.44 MiB (83%)
Audio ID : 1 Format : ADPCM Format profile : U-Law Codec ID : 7 Codec ID/Hint : CCITT Duration : 1mn 3s Bit rate mode : Constant Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 1 channel Sampling rate : 32.0 KHz Bit depth : 8 bits Stream size : 1.93 MiB (17%) Interleave, duration : 200 ms (5.01 video frames)
----------------------------------------
Acaba buna göre bana video converter önerebilirmisiniz? Yada başka ne yapılmalıdır?