Şimdi Ara

Sony Vegas Pro 12 Render Yaparken Takılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vegas Pro 12'de herşeyi hazırlıyorum. Render yaparken %50'ye gelmeden takılıyor. Acil yardımınız gerekiyor çözümü nedir?

https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
    *Model design.
    *Map design.
    *Concept design.
  • Format atmadan önce hiç sorun yoktu. Ayrıca sistemim gayet yeterli diyebilirim, fazlasıyla

SİSTEMİM:
    Intel Core i7
    2.20 / 3.10 Turbo ghz
    8 GB ram
    NVIDIA GeForce GT 525M

Toshiba Satellite L750 1NF .

Çok nadiren de olsa Edius kullanırken internetten satın aldığım stock videolardan dolayı benzer bir sorunu yaşıyorum. Sözkonusu videoda bir sorun ya da arıza izlerken göremiyorum fakat timeline'a çekip projeyi bitirdikten sonra render alırken o videonun bulunduğu yere gelince program kilitleniyor. Atıyorum 4 dk'lık bir projenin %55'inde takılıyorsa 2:00 - 2:30 arası bölümünü bir kontrol edin ve sadece bu aralığı render alın eğer yine takılıyorsa bu aralıktaki videoların birinde problem olabilir. Başka bir video düzenleme programı ile convert edip tekrar kullanın.

Eğer sorunlu aralığı tek başına render alabiliyorsa programı/sistemi tekrar kurmak gerekebilir, montaj setleri sorunlu ortamlar...

Saygılar...

-Albert Einstein
  • Çok özür dilerim konuya şeyi yazmayı unutmuşum. Mesela videonun bir bölümünü yavaşlatıroyurm . Render yaparken o bölüme gelince takılıyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.