Şimdi Ara

OLYMPUS DIGITAL PHOTO PRINTER P-10; PC'SİZ DİREK ÇIKTI ALABİLİYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde aldığım fakat hiç kullanmaya fırsat bulamadığım,
    OLIYMPUS dıgıtal photo prınter'ımı satıyorum özellikleri aşağıdadır,
    her türlü takas teklifine açığım,
    istediğim fiyat 40 tl'dir...

Anılarınızı ölümsüzleştirin

Olympus CAMEDIA P-10 fotoğraf yazıcı ile evinizde fotoğraf stüdyosu kalitesinde profesyonel baskılar yapmanız hatta vesikalık fotoğraf basmanız mümkün. Kompakt ve hoş tasarımı ile evinizin her odasına rahatlıkla koyabileceğiniz Camedia P-10 , A6 boyutundaki fotoğraf baskısını 44 sn.’de alabilmektedir.

Olympus Camedia P-10,profesyonel kullanıcılara özellikle vesikalık ve pasaport vesikalık baskı seçeneklerini sunmaktadır.4, 8, 9 ve 16 seçimleriyle 10 x 15 cm fotoğraf kağıdına çeşitli boyutlarda vesikalık baskı alınabiliyor. Bütün Olympus kameralardaki PRINT menüsünden vesikalık sayısını belirlemek mümkündür.

310 DPI çözünürlüğe sahip olan Camedia P-10 özel ‘dye-sublimation’ boya aktarma teknolojisi sayesinde, kendisinden DPI çözünürlüğü daha yüksek olan Ink-Jet foto yazıcılardan çok daha net ve renk geçişleri düzgün olarak çıktı verebilmektedir. Ayrıca P-10 ID ile çıktı alınan fotoğraflar baskı esnasında kaplanan özel koruma tabakası ile yıllara meydan okur.

Olympus’un geliştirdiği PictBridge teknolojisi ile fotoğraf baskısı için artık PC’ye olan gereksinim ortadan kalkmıştır. Tek yapmanız gereken Olympus kameranızı (veya PictBridge standardını destekleyen başka bir dijital kamerayı) verilen PictBridge kablosu ile P-10 foto yazıcınıza bağlamak ve birkaç tuşa basarak çıktıyı almak. PictBridge desteğini tercih etmek istemeyen kullanıcılar ise gönül rahatlığı Olympus Camedia P-10 ’u ürünle birlikte gelen yazılım sayesinde Windows işletim sistemli bir PC’ye bağlayıp çıktı alabilirler. Camedia P-10 baskı için yine Olympus’un ürettiği P-P100 Print Pack kullanılıyor. Bu baskı paketinde bulunan 100 Olympus fotoğraf kağıdı ve uyumlu şerit kartuşu ile 100 adet baskıyı rahatlıkla yapmak mümkün.

18 x 18 x 16 cm’lik boyutları ve tasarımı ile P-10 foto yazıcı kendini klasik yazıcılardan ayıran dekoratif bir görüntüye sahip.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arkadaşım fiyatını değiştir bence..

http://www.amazon.com/Olympus-Camedia-P-10-Digital-Printer/dp/B0000CEUN7

amazonda 130 dolar !!! 40 tl bedavadan biraz pahalı oluyor yani.. tabi senin bileceğin iş.. kullanmaya fırsat bulamadım demişsin sanırım sıfır ürünün.. kaldıki ikinci el bile olsa hiç yoktan bence 75-100 tl arası eder..
  • quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

arkadaşım fiyatını değiştir bence..

amazonda 130 dolar !!! 40 tl bedavadan biraz pahalı oluyor yani.. tabi senin bileceğin iş.. kullanmaya fırsat bulamadım demişsin sanırım sıfır ürünün.. kaldıki ikinci el bile olsa hiç yoktan bence 75-100 tl arası eder..

Kendini yapılmasını istemediğin davranışları başkasına da yapmamalısın. İlanında az daha ağlayacaktın, buna ilave olarak 10 günde 89 mesaj, maşallah, ancak sağa sola çamur atarak ve boş mesaj yazarak post kasmanın alemi yok, çok postun bir faydası yok bu foruma!

• edit: neyse burası tartışma yeri değil.. hayırlı işler satan arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 11 Mart 2009; 15:23:26 >
  • quote:

İyi dileklerin için gerçekten samimi olarak Teşekkürler
    ben kullanmıyorum ama en azından bu işin meraklısı biri alsın;
    varsın bu iştende(bi çok işte olduğu gibi)zarar edelim

• quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

quote:

İyi dileklerin için gerçekten samimi olarak Teşekkürler
    ben kullanmıyorum ama en azından bu işin meraklısı biri alsın;
    varsın bu iştende(bi çok işte olduğu gibi)zarar edelim

rica ederim keşke benim ihtiyacım olsada alsam senden.. zarar elbet edeceksin.. sonuçta ikinci el bir ürün.. ama zararı olabildiğince az tutmalıyız.. neyse hayırlı satışların olsun.. dilerim en az zararla satarsın

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotograf baskı kağıtları ne kadar? kartuş dolduruluyor mu?
  • pm
  • Fiyat güzel. 2 gün önce forumda Canon CP740 modelini (paket açılmamış sıfır faturalı) 60 TL ye aldım. Bence fiyat iyi. Hayırlı satışlar.
  • fotosunu görebilme imkanı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: macner

fotograf baskı kağıtları ne kadar? kartuş dolduruluyor mu?

Kartuş değil arkadaşım. Bu tarz makinelerde kağıt aldığında paketten aldığın kağıt sayısını karşılayacak şerit çıkar.
  • Amacım tartışma degil ancak urunun aynısını 1 ay kadar once BIMEKS'de 30 - 40 TL arası bir fiyata gormustum. Termal film midirnedir ondan bulunmadigi icin magazada almamisim, sonra da serit gelmis alet bitmisti Fiyat bana kalırsa da uygun bu arada, o anlik bir indirimdi sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.